Glucozamina, condroitina, msm 60cpr VITAKING

Producator: VITAKING
Brand: VITAKING
Forma prezentare: comprimate, 60 buc
Pret magazine: 98.81 lei
Pret remediu.ro:
85.92 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
8 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Este un supliment nutritiv recomandat persoanelor cu risc crescut de imbolnavire a sistemului osos (femei la menopauza, dupa operatii ginecologice si persoane in varsta), sau care depun eforturi fizice intense (sportivi).
Substantele continute constituie elementele de structura fundamentala ale cartilajului osos.
Este vorba despre condroitinsulfat, care este o substanta ce participa la formarea matricei cartilaginoase imbunatatind proprietatile mecanice si elastice ale cartilajului.
De asemenea, glucozamin sulfatul este o componenta structurala a cartilajului osos care are efecte antiinflamatorii, participand la refacerea cartilajului si de asemenea il protejeaza impotriva substantelor toxice ce actioneaza la acest nivel.
Metilsulfonilmetanul (MSM) este o sulfura nemetalica foarte raspandita in natura. Sulful este al patrulea mineral din componenta organismului uman si are un rol esential in functionarea proceselor de crestere si regenerare.
Cand o celula moare, o alta noua ii ia locul. Fara cantitatea necesara de MSM, legatura celulei noi care se ataseaza va deveni rigida. Daca tesuturile devin rigide, apar disfunctionalitati la nivelul plamanilor si ale altor organe.
Astfel, datorita rolului sau, MSM ajuta la detoxifierea organismului si la buna circulatie a sangelui. Sistemul osos avand putine conexiuni nervoase, majoritatea senzatiilor de durere vin de la tesuturi moi. MSM-ul inlatura inflamatia si permite tesutului muscular sa se vindece.
Langa componentii sai obisnuiti acest produs contine si macese. Macesele este bogat in vitamina C, care are o importanta hotaratoare in dezvoltarea sistemului osos, are proprietatea de a creste fluiditatea lichidului articular usurand miscarile si imbunatatind mobilitatea.

INGREDIENT ACTIV:
Glucozamina (Sulfat de glucozamina)          550mg
Metil-sulfonil-metan 350mg
Condroitina (Sulfat de condroitina)     250mg
Pulbere de macese (Rosa canina) 120mg
Extract de macese (Rosa canina) 80mg

Ingrediente: sulfat de glucozamina, MSM (metilsulfonilmetan), sulfat de condroitina, celuloza microcristalina (agent de incarcare), pulbere din fructe de Maces (Rosa canina), extract din fructe de Maces (Rosa canina), amidon, carboximetilceluloza de sodiu reticulata si hidroxipropilceluloza (agenti de incarcare), dioxid de siliciu si stearat de magneziu (agenti antiaglomeranti). Produsul contine un ingredient de baza de crustacee.

Contraindicat persoanelor alergice la crustacee. A se administra cu prudenta copiilor, femeilor insarcinate sau care alapteaza, precum si in caz de tulburari de coagulare a sangelui. Poate interactiona cu antitrombotice (Warfarina), anticoagulante sau Aspirina la administrare concomitenta.

Doza zilnica recomandata: un comprimat. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici! A se pastra la temperatura camerei, ferit de caldura umiditate si lumina excesiva.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Glucozamina550.00mg
Msm350.00mg
Condroitina250.00mg
Maces200.00mg

Alte produse similare

Msm advanced tablets SOLARAY
Msm advanced tablets
SOLARAY
Faviartrosan b091 FAVISAN
Faviartrosan b091
FAVISAN
Faviartrosan l027 FAVISAN
Faviartrosan l027
FAVISAN
Antiartritic COSMOPHARM
Antiartritic
COSMOPHARM
Artroforte COSMOPHARM
Artroforte
COSMOPHARM
Condro flex PRO NATURA
Condro flex
PRO NATURA
Rheuma flex PRO NATURA
Rheuma flex
PRO NATURA
Articlar ALEVIA
Articlar
ALEVIA
Articlar forte ALEVIA
Articlar forte
ALEVIA

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Pastura
100gr ALBEENA

48.00 lei
Glucozamina, condroitina, msm de la VITAKING are un gramaj de 60cpr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 85.92 lei. Forma lui de prezentare este comprimate, face parte din categoria Articulatii, oase si muschi si contine glucozaminamsm, condroitina, maces, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Glucozamina, condroitina, msm 60cpr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la VITAKING ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre glucozamina:

Nu am gasit vreun articol relevant.