Gout star, pentru articulatii sanatoase 100tbl AYURMED

Producator: STAR INTERNATIONAL MED
Brand: AYURMED
Forma prezentare: tablete, 100 buc
Pret magazine: 42.16 lei
Pret remediu.ro:
36.66 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
3 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17

GOUT STAR conține plante medicinale ayurvedice care contribuie la mentinerea integritații si mobilitații articulare normale prin asigurarea troficitatii, lubrefierii si sustinerea circulatiei sanguine sanatoase. Fitonutrienții susțin eliminarea excesului de acid uric din organism fiind astfel evitata apartia durerii si disconfortului prin depunerea de microcristale la nivelul articulațiilor, rinichilor sau altor țesuturi. Susține fluxul urinar si procesul complex de eliminare a toxinelor din organism menținand sanatatea si funcționarea corespunzatoare a sistemului urinar si articulațiilor. Complexul de fitonutrienți menține nivelul normal al enzimelor antioxidante, protejand astfel organismul de procesele oxidative, degenerative si imbatranirea prematura a articulațiilor.

Gout Star contribuie la:

 • mentinerea integritaÈ›ii si mobilitaÈ›ii articulare normale prin asigurarea troficitatii, lubrifierii si sustinerea circulatiei sanguine sanatoase;
 • eliminarea excesului de acid uric din organism fiind astfel evitata apartia durerii si disconfortului prin depunerea de microcristale la nivelul articulaÈ›iilor, rinichilor sau altor È›esuturi;
 • detoxifierea organismului prin susÈ›inerea fluxului urinar si a procesului complex de eliminare a toxinelor din organism menÈ›inand sanatatea si funcÈ›ionarea corespunzatoare a sistemului urinar si a articulaÈ›iilor;
 • menÈ›inerea nivelului normal al enzimelor antioxidante, protejand astfel organismul de procesele oxidative, degenerative si imbatranirea prematura a articulaÈ›iilor.

Mod de administrare si doza recomandata:
Adulți:
cate 1-2 tablete de 3 ori pe zi.

Se administreaza cu 30 minute inainte de masa sau la o ora dupa masa, minim 6 luni. Se poate repeta.

Atenționari: A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. Fara efecte adverse la doza si modul de utilizare recomandate. Produsul nu conține substanțe cu potențial alergenic. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viața sanatos. A se pastra in ambalajul original la temperatura camerei si a se feri de lumina si caldura.

Ingrediente:

 • Orthosiphon aristatus (Ceai de Java), extract din frunze (10:1) – 125mg;
 • Apium graveolens (Èšelina), extract din seminÈ›e (4 :1) – 100mg;
 • Harpagophytum procumbens (Gheara diavolului), pulbere de radacina – 75mg;
 • Vitis vinifera (Vta de vie), extract din samburi de struguri (5:1) – 65mg;
 • Curcuma longa (Turmeric), pulbere de radacina – 60mg;
 • Mentha piperita (Menta), extract din frunze (5:1) – 25mg;
 • Acacia arabica (Guma acacia- excipient)- 50mg.

Plante:

 • Orthosiphon aristatus (Ceai de Java, Mutri tulsi) – substanÈ›ele bioactive din frunze susÈ›in funcÈ›ia excretoare a rinichilor impiedicand astfel formarea edemelor si calculilor. Prin dilatarea lumenului ureterelor si prin cresterea diurezei (fara eliminare de potasiu) ajuta la eliminarea nisipului si a calculilor de mici dimensiuni de la nivelul tractului urinar. Amelioreaza simptomele din infectiile cailor urinare si creste rezistenÈ›a aparatului urinar faÈ›a de germenii patogeni. Previne apartia hiperuricemiei serice cronice la pacienÈ›ii cu atacuri de guta (acidul cafeic inhiba transformarea purinelor in acid uric). Reduce durerile si inflamaÈ›iile in caz de artrite reumatoide, guta, prin inlaturarea excesului de acizi si apa din articulaÈ›ii.
 • Apium graveolens (Èšelina) – substanÈ›ele bioactive din seminÈ›ele de È›elina, stimuleaza rinichii sa elimine rapid deseurile de metabolism, toxinele din organism si excesul de apa in caz de retenÈ›ie de lichide. Creste fluxul urinar si este antiseptic la nivelul tractului urinar fiind un bun adjuvant in infecÈ›iile urinare. Complexul de fitonutrienÈ›i din seminÈ›ele de È›elina susÈ›in integritatea si mobilitatea articulaÈ›iei si au un puternic efect antiinflamator dar si analgezic (reumatism si artrita reumatoida).
 • Vitis vinifera (Vta de vie) – extractul din seminÈ›e de struguri conÈ›ine cei mai puternici antioxidanÈ›i utilizaÈ›i in neutralizarea radicalilor liberi. Proantocianidina (flavonoid oligomer), este de 20 de ori mai puternica ca vitamina C si de 50 de ori mai puternica ca vitamina E protejand organismul de atacul oxidativ nociv al radicaliilor liberi. ConÈ›ine microelemente (zinc, cupru, seleniu) implicate in susÈ›inerea funcÈ›iilor biochimice in condtii de stres sau boala. Ajuta la menÈ›inerea sanataÈ›ii cartilajelor articulare prin refacerea colagenului.
 • Harpagophytum procumbens (Gheara diavolului) – radacina conÈ›ine harpagozide si alÈ›i compusi din clasa iridoid glucozidelor care au acÈ›iune antiinflamatoare nesteroidiana blocand ciclooxigenaza (COX-2) si lipooxigenaza (LOX) (inhiba sinteza prostaglandinelor, tromboxanilor, leucotrienelor). Are si efect usor analgezic. Complexul de fitonutrienÈ›i din radacina protejeaza cartilajul articulaÈ›iei, menÈ›in mobilitatea articulaÈ›iilor si circulaÈ›ia sanguina la nivel articular. În guta, favorizeaza eliminarea acidului uric si amelioreaza componenta inflamatorie a acestei afecÈ›iuni.
 • Curcuma longa (Turmeric) – radacina conÈ›ine curcuminoide care au acÈ›iune antiinflamatoare nesteroidiana prin inhibarea activitaÈ›ii enzimelor ciclooxigenaza 2, lipooxigenaza si sintetaza oxidului nitric. Curcuminul are acÈ›iune antioxidanta foarte puternica asemanatoare cu alÈ›i polifenoli, neutralizeaza radicalii liberi, protejand organismul de stresul oxidativ si procesele degenerative. MenÈ›ine fluiditatea sangelui, normalizeaza fluxul sanguin si susÈ›ine procesele de detoxifiere ale organismului.

Acest produs contine:

Ortosifon125.00mg
Telina100.00mg
Gheara diavolului75.00mg
Vita de vie65.00mg
Turmeric60.00mg
Menta25.00mg
Acacia arabica50.00mg

Alte produse similare


Gout star
AYURMED

Ceai silueta perfecta…
FARES

Renalin
PROVITA

Renolit
PRO NATURA

Orthosiphon
PRO NATURA

Normo tensiv
PRO NATURA

Guto stop
PRO NATURA

Guto stop
PRO NATURA

Tinctura de ceai…
PLANTEXTRAKT

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Lyon heart, o inima plina de sanatate
100tbl AYURMED

43.66 lei
Varicosalm, pentru vene sanatoase
100tbl AYURMED

37.93 lei

Citeste despre ortosifon:

Nu am gasit vreun articol relevant.