Hepa control 30cps SPRINT PHARMA

Producator: SPRINT PHARMA
Brand: SPRINT PHARMA
Forma prezentare: capsule, 30 buc
Pret magazine: 40.7 lei
Pret remediu.ro:
35.39 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
3 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Hepa Control este solutia oferita de Sprint Pharma pacientilor ce sufera afectiuni ale ficatului.

Despre:
Combinatia unica si deosebit de eficienta a doua componente cu mecanisme sinergice creste capacitatea de detoxifiere hepatica a Organismului si stimuleaza regenerarea hepatocitelor. Prezenta in formula produsului a DDB-ului, unic pe piata din Romania, hepatoprotector el insusi dar si cu rol de potentare a efectului silimarinei, precum si dozarea optima a silimarinei (50 mg/8h) recomanda produsul drept un protector hepatic de top. HepaControl contracareaza efectele distructive induse de alcool la nivel hepatocitar si intervine in stabilizarea membranei celulare, avand un rol important hepatoprotector.
Hepa Control protejeaza celula hepatica stabilizandu-i membrana si impiedicand patrunderea agentilor toxici. Regleaza activitatea glutationului intracelular si neutralizeaza radicalii liberi produsi de consumul de alcool, avand astfel un puternic efect antioxidant. De asemenea, stimuleaza sinteza de ADN ribozomal, sustinand astfel regenerarea ficatului. Nu in ultimul rand, inhiba producerea de miofibroblasti de catre celulele stelate ale ficatului, contracarand fibrozarea care duce la ciroza. Mai trebuie mentionate efetele antitoxice, antivirale si anticancerigene.

Alaturi de Silimarina, Hepa Control  contine si DDB (Dimetil Dimetoxi Bifenil Dicarboxilat), compus analog Schizandrinei C, planta utilizata in fitoterapia traditionala chineza, care potenteaza efectele Silimarinei, mai ales in leziunile de tip disnutrtional si/sau toxic-alcoolic. Sustine si eforturile adaptogene ale organismului in condtii de stress prelungit. Aceasta asociere contribuie in mare masura la cresterea eficientei preparatului Hepa Control fata de alte preparate similare.

Actiune:
Protejeaza si regenereaza structura celulei hepatice,

Compozitie:
Silimarina - 50 mg, Dimetil Dimetoxi Bifenil Dicarboxilat (D.D.B.) - 30 mg

Indicatii:
Hepa Control este recomandat pacientilor ce sufera de hepatite acute si cronice acutizate, steatoza hepatica (ficat gras), ciroza hepatica. De asemenea este recomandat in curele de detoxifiere la nivel hepatic, sau cu rol de preventie impotriva afectiunilor ficatului.

Contraindicatii:
La administrarea Hepa Control nu s-au inregistrat contraindicatii sau efecte adverse, nici reactii la asocierea cu alte medicatii, fie alopate sau naturiste. În general, este de evitat consumul suplimentelor alimentare altfel decat la recomandarea medicului, pe perioada sarcinii si alaptarii.

Posologie: 2-3 capsule pe zi.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Silimarina50.00mg
DDB30.00mg

Alte produse similare

Silimarina forte ROTTA NATURA
Silimarina forte
ROTTA NATURA
Silimarina forte ROTTA NATURA
Silimarina forte
ROTTA NATURA
Hepactiv PRO NATURA
Hepactiv
PRO NATURA
Silimarina 150 ALEVIA
Silimarina 150
ALEVIA
Hepamix FARMACLASS
Hepamix
FARMACLASS
Silimarina forte FARMACLASS
Silimarina forte
FARMACLASS
Hepatoprotect BIOFARM
Hepatoprotect
BIOFARM
Hepatoprotect forte BIOFARM
Hepatoprotect forte
BIOFARM
Liverplus 35 mg… BIOEEL
Liverplus 35 mg…
BIOEEL

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Cartilage repair
30cps SPRINT PHARMA

38.93 lei
Digest control
30cps SPRINT PHARMA

35.39 lei
Hepa control de la SPRINT PHARMA are un gramaj de 30cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 35.39 lei. Forma lui de prezentare este capsule, face parte din categoria Ficat si rinichi si contine silimarinaddb, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Hepa control 30cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la SPRINT PHARMA ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre silimarina:

Nu am gasit vreun articol relevant.