Hepatoesential 60cpr SPECIALISTII PLANTELOR

Producator: DACIA PLANT
Brand: SPECIALISTII PLANTELOR
Forma prezentare: comprimate, 60 buc
Pret magazine: 41.42 lei
Pret remediu.ro:
36.02 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
3 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17

Specialistii Plantelor Hepatoesential comprimate este un produs natural, recomandat pentru sustinerea functiei hepatice.

Reteta inovativa a produsului este realizata de Prof. Univ. Dr. Farm. Ursula Stanescu, membru al Academiei de Stiinte medicale din Romania, un nume de referinta in domeniul fitoterapiei.
Hepatoesential are o formula realizata dupa riguroase teste stiintifice si este destinat sustinerii functiei hepatice.
Este un produs aflat sub controlul curent de calitate al Disciplinei de Farmacognozie al Facultatii de Farmacie a Universitatii de Medicina si Farmacie "Gr. T. Popa" Iasi.

Ficatul este cel mai mare organ intern al corpului uman, el fiind o anexa a tubului digestiv care indeplineste numeroase functii: functia metabolica, cu rol in sinteza colesterolului si a lipidelor; functia vasculara, cu rol in sinteza unor elemente ale sangelui (albumine, globuline), precum si a factorilor de coagulare ai acestuia; functia secretorie, cu rol in producerea bilei; functia antitoxica, cu rol in neutralizarea toxinelor din organism; functia excretorie, cu rol in descompunerea hemoglobinei. Spre deosebire de alte organe, ficatul are capacitatea de refacere a celulelor care au fost distruse de o afectiune sau leziune, aparute pe termen scurt. Daca leziunile sunt repetate si apar pe termen lung, modificarile devin ireversibile. Vezica biliara (colecistul) este situata imediat sub ficat, fiind o anexa a acestuia si are rolul de a depozita bila secretata de ficat. Tulburarile care apar la acest nivel se datoreaza afectarii ficatului sau functiei secretorii a acestuia (cu secretia insuficienta de bila) si/sau a vezicii biliare.

Mod de administrare
Adulti si tineri peste 15 ani: primele 10 zile, cate 1 comprimat de 3 ori pe zi, cu 30 de minute inaintea mesei; urmatoarele zile, pentru intretinere, cate 1 comprimat de 2 ori pe zi, cu 30 de minute inaintea mesei.

Ingrediente
lecitina cu 95% fosfolipide esentiale (150 mg), anghinare (Cynara scolymus)- extract hidroalcoolic 4:1 din frunze (100 mg), armurariu (Silybum marianum)-extract hidroalcoolic cu 80% silimarina din fructe (100 mg), schizandra (Schisandra chinensis)-extract hidroalcoolic cu 2% schizandrine din fructe (50 mg), ulei esential de coriandru (Coriandrum sativum)(1 mg).

Contribuie la
- protejarea si regenerarea celulelor hepatice;
- detoxifierea ficatului;
- sustinerea secretiei si eliminarii bilei;
- reducerea starilor de oboseala si surmenaj.

Contraindicatii
Intoleranta la oricare dintre componentele produsului.

Acest produs contine:

Lecitina150.00mg
Anghinare100.00mg
Armurariu100.00mg
Schizandra50.00mg
Coriandru1.00mg

Alte produse similare

Esentin SUN WAVE PHARMA
Esentin
SUN WAVE PHARMA
Emulsie cu celule… HERBALSANA
Emulsie cu celule…
HERBALSANA
Melatonina BIO-SYNERGIE
Melatonina
BIO-SYNERGIE
Ser cu celule stem… HERBALSANA
Ser cu celule stem…
HERBALSANA
Memo complex BIO-SYNERGIE
Memo complex
BIO-SYNERGIE
Ulei esential de… VITACARE
Ulei esential de…
VITACARE
Bilomag forte pentru… ZDROVIT
Bilomag forte pentru…
ZDROVIT
Ulei esential de… VITACARE
Ulei esential de…
VITACARE
Ser cu celule stem… HERBALSANA
Ser cu celule stem…
HERBALSANA

Parerile clientilor

PROPUN GASIREA UNEI ALTE SUBSTANTE NATURALE IN LOCUL ALCOOLULUI , ASTFEL VETI FI DIRECT RESPONSABILI DE IMBOLNAVIREA POPULATIEI
DE DE FOLOSITI ALCOOL, CARE ESTE CONTRAINDICAT FICATULUI SI ORICAROR ORGANE?
scrisa de elena / 23.04.2017 16:59

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Spirulina si catina
60cpr DACIA PLANT

26.72 lei
Armurariu 1+1 gratis
60+60cpr DACIA PLANT

23.24 lei
Garcinia forte
90cps PROVITA

67.81 lei
Liver blend sp-13
100cps SOLARAY

44.11 lei
Ulcogastrin forte
30cps ROTTA NATURA

15.74 lei
Polygemma 2 - cai biliare
50ml PLANTEXTRAKT

27.16 lei
Hepatoesential de la SPECIALISTII PLANTELOR are un gramaj de 60cpr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 36.02 lei. Forma lui de prezentare este comprimate, face parte din categoria Ficat si rinichi si contine lecitinaanghinare, armurariu, schizandra, coriandru, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Hepatoesential 60cpr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la SPECIALISTII PLANTELOR ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre lecitina:

Nu am gasit vreun articol relevant.