Herbal insomnia formula 90tbl NATURES HARMONY

Producator: NATURES HARMONY
Brand: NATURES HARMONY
Forma prezentare: tablete, 90 buc
Pret magazine: 60.61 lei
Pret remediu.ro:
52.70 lei
STOC INDISPONIBIL
TVA: 9% inclus

Herbal Insomnia Formula contine plantele ideale, atent selectionate, pentru obtinerea unui efect sedativ natural. Corpul si spiritul profita in egala masura de relaxare si apoi de un somn odihnitor. Cand vine vremea somnului nu iti mai faci probleme, iar dupa ce te bagi in pat nu te mai intorci cand pe o parte, cand pe alta fiindca "nu iti gasesti locul". Iar dimineata te scoli odihnit si fresh. O formulatie 100% naturala, combina sase plante care impreuna induc starea de somn si asigura totodata un somn linistit, odihnitor.

Actiune
Aceasta formula este extrem de potrivita in starile de insomnie. Vascul (Viscum album) este un tonic cu impact bland asupra sistemului nervos. Floarea pasiunii (Passiflora incarnate) induce detensionarea spiritului. Conurile de hamei (Humulus lupulus) au un efect relaxant asupra sistemului nervos fiind utilizate in mod traditional in combaterea insomniei, a starilor de incordare si de iritabilitate nervoasa. Valeriana (Valeriana officinalis), una din cele mai studiate plante, ajuta la inducerea somnului interactionand cu anumiti receptori ai creierului in timp ce musetelul (Matricaria recutita) este cunoscut ca un bun relaxant muscular.

Compozitie
Fiecare tableta contine: Radacina de Valeriana  (Valeriana officinalis) - 200 mg; Flori de Passiflora incarnata - 80 mg; Flori de Musetel  (Matricaria recutita) - 60 mg;  Ramuri de Vasc (Viscum album) - 50 mg; Conuri de Hamei (Humulus lupulus) - 50 mg; Frunze Lactuca virosa - 40 mg.
Excipienti: fosfat tricalcic, amidon de porumb, stearat de magneziu, dioxid de siliciu.
Nu contine: coloranti, arome si conservanti artificiali, lactoza, fermenti, soia, subproduse animaliere, zahar.

Administrare
Adulti: 1 - 2 tablete seara sau dupa necesitate, ca ajutor pentru somn si relaxare.

Precautii
In caz de sarcina sau lauzie consultati medicul inainte de a folosi acest supliment alimentar. Administrarea suplimentului poate incetini reflexele conducatorilor auto si a persoanelor care manuiesc utilaje.

Acest produs contine:

Valeriana200.00mg
Passiflora80.00mg
Musetel60.00mg
Vasc50.00mg
Hamei50.00mg
Salata salbatica40.00mg

Alte produse similare

Tinctura valeriana FAUNUS PLANT
Tinctura valeriana
FAUNUS PLANT
Tusimun HOFIGAL
Tusimun
HOFIGAL
Dormolin SUN WAVE PHARMA
Dormolin
SUN WAVE PHARMA
Dormolin forte SUN WAVE PHARMA
Dormolin forte
SUN WAVE PHARMA
Calmosed b112 FAVISAN
Calmosed b112
FAVISAN
Bien dormir rapid FITERMAN
Bien dormir rapid
FITERMAN
Fluend SUN WAVE PHARMA
Fluend
SUN WAVE PHARMA
Noapte buna BIO-SYNERGIE
Noapte buna
BIO-SYNERGIE
Forta ursului polar ONEDIA
Forta ursului polar
ONEDIA

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Premium liga joint
90cps ORGANIKA

77.78 lei
Herbal insomnia formula de la NATURES HARMONY are un gramaj de 90tbl si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 52.70 lei. Forma lui de prezentare este tablete, face parte din categoria Stress si somn si contine valerianapassiflora, musetel, vasc, hamei, salata salbatica, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Herbal insomnia formula 90tbl prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la NATURES HARMONY ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.