Herbolax 20tbl HIMALAYA

Producator: HIMALAYA HERBALS
Brand: HIMALAYA
Forma prezentare: tablete, 20 buc
Pret magazine: 23.83 lei
Pret remediu.ro:
20.72 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
2 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Laxativ herbomineral.
Relaxeaza-te usurat!
Herbolax este un supliment alimentar natural cu rol benefic in prevenirea si combaterea constipatiei ocazionale sau cronice, ca adjuvant in tratamentul hemoroizilor si in pregatirea colonului pentru radiografii si ecografii. Pentru ca are un mecanism complex de actiune, prin intermediul ingredientelor active din plante, Herbolax este un laxativ eficient, care nu cauzeaza crampe si nu provoaca dependenta. Are actiune osmotica – fluidifica continutul colonului fara a crea tulburari hidroelectrolitice, actiune colagoga – stimuleaza eliminarea secretiei biliare, cu rol laxativ, stimuleaza receptorii din mucoasa fara, insa, sa determine crampe sau iritatia colonului si are actiune prebiotica. Herbolax diminueaza efortul de defecatie in caz de hemoroizi, hernie abdominala si dupa interventii chirurgicale.

Ingrediente active:
- Ipomea turpethum (Trivruth) - normalizeaza peristaltismul, inmoaie scaunul si este benefica in tratamentul constipatiei de diferite cauze. 
- Terminalia Chebula (Haritaki) – este recunoscuta in medicina ayurvedica pentru proprietatile sale laxative, care nu afecteaza fiziologia intestinelor; stimuleaza motilitatea intestinala si ajuta la inmuierea bolului fecal.
- Cicoare (Cichorium intybus) - stimuleaza secretia biliara, are rol prebiotic (contine inulina) si este benefica in tratamentul constipatiei cronice.                       
- Ghimbir (Zingiber officinale) - regleaza digestia si motilitatea intestinala, are efect antispastic si antiflatulent.

Mod de administrare:
Adulti: 2-3 tbl. seara, cu o ora inainte de culcare.  
Copii peste 6 ani: 1 tbl. seara, cu o ora inainte de culcare.

Atentionari:
Efecte adverse, contraindicatii sau interactiuni cu alte medicamente nu exista, daca se administreaza conform recomandarilor.
Nu creeaza dependenta si nu irita colonul.
Nu contine arome sau coloranti artificiali.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Trivrit
Haritaki
Cicoare
Ghimbir

Alte produse similare

Obesol INDIAN HERBAL
Obesol
INDIAN HERBAL
Dentiren-pulbere… INDIAN HERBAL
Dentiren-pulbere…
INDIAN HERBAL

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Stemulin CD34+
90cps PROVITA

202.23 lei
Extract de hypericum
30cps ROTTA NATURA

15.27 lei
Renalin
60cps PROVITA

88.83 lei
Herbolax de la HIMALAYA are un gramaj de 20tbl si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 20.72 lei. Forma lui de prezentare este tablete, face parte din categoria Digestie si contine trivritharitaki, cicoare, ghimbir, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Herbolax 20tbl prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la HIMALAYA ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre trivrit:

Nu am gasit vreun articol relevant.