Immuno sirop multivitamine 200ml VITAKING

Immuno sirop multivitamine  200 ml VITAKING
Producator: VITAKING
Brand: VITAKING
Forma prezentare: lichid, 200 ml
Pret magazine: 56.73 lei
Pret remediu.ro:
49.33 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 9% inclus
Cantitate:
4 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17

Sirop gustos pentru pentru întărirea sistemului imunitar ai celor mici cu Astragalus şi Ginseng siberian.

Astragalus: 
Reprezintă unul dintre cele mai bune tonice imunitare pe termen lung. 

În mod similar cu Echinacea, astragalul amplifică imunitatea prin sporirea nivelelor anumitor tipuri de celule imunitare care luptă cu invadatorii patogeni. Acestea includ macrofagele și celulele ucigașe naturale, primele circulă “consumând” dușmanii microbieni, în timp ce ultimele atacă și distrug virușii și celulele canceroase. 

Astragalus sporește și nivelul de anticorpi ai trupului; acești compuși se leagă de intrușii străini de corp, iar sistemul imunitar preia sarcina de a-i distruge. 

În continuare, astragalus stimulează producerea de interferon, un puternic compus antiviral care oprește replicarea virușilor. Un studiu a descoperit că nivelul de interferon a rămas ridicat la două luni după ce încetase consumul de astragalus. 

Astragalus oferă sprijin chiar și pentru măduva osoasă, locul de maturizare al celulelor albe sanguine. Cercetări efectuate pe animale au descoperit că astragalus a extins simțitor "armata" de celule albe la animale. Un studiu făcut la Centrul Medical din Houston al Universității din Texas a dezvăluit că Astragalus a refăcut sau îmbunătățit funcționarea celulelor albe sanguine extrase de la suferinzii de cancer. Remarcabil, unele dintre celulele albe deteriorate au devenit de fapt mai active decât cele normale luate de la persoanele fără cancer. 

Unele studii preliminare din China au sugerat că astragalus nu doar că a îmbunătățit funcția imunitară, dar a mai și sporit șansele de supraviețuire ale unora dintre suferinzii de cancer. 

Ginseng siberian:
Ginsengul este o plantã originarã din China şi este cultivatã pe scarã largã în Asia, nu doar în ţara de origine, ci şi în Coreea, Japonia şi Rusia.

Rãdãcinile de ginseng se bucurã, de mai bine de 2000 de ani, de o reputaţie ieşitã din comun, fiind considerate un panaceu. Faptul acesta s-a reflectat pânã şi în denumirea latinã a plantei („panax” înseamnã medicament universal).

Această plantă este folosită pentru a creşte nivelul de energie, activitatea sistemului imunitar, pentru a preveni şi trata răceala și infecțiie virale, şi pentru a reduce efectele stresului fizic şi intelectual.

Fructe de măceș:
Măceșele conțin de 50 de ori mai multă vitamina C decât citricele și de 200 de ori mai multă decât merele. Pe lângăa vitamina C, măceșele sunt surse excelente de vitamina A, B1, B2, B3, K.

Îmbunătățesc activitatea sistemului imunitar și întăresc epiteliile respiratorii, ajutându-le să-și exercite rolul de barieră în fața microorganismelor infecțioase.   

De asemenea, este benefic în perioadele de suprasolicitare fizică și efort intelectual, anxietate, nevroză, în convalescența după boli infecțioase, răceli, febră; în diferite forme de avitaminoză; pentru stimularea poftei de mâncare și creșterea rezistenței organismului. 

Prin conținutul lor de proteine vegetale și vitamine măceșele întăresc imunitatea și conferă rezistență în fața infecțiilor, fiind utile și copiilor care au un sistem imunitar sensibil. 

Vitamina B6
Vitamina B6, cunoscută și sub numele de piridoxina, este una dintre cele mai importante vitamine pentru organismul uman. Reglează nivelul de hormoni, tratează depresia și alte afecțiuni emoționale și întărește sistemul imunitar.

Face parte din complexul de vitamine B şi are un rol important în formarea hemoglobinei, în metabolismul aminoacizilor, proteinelor, glucidelor şi lipidelor (îndeosebi al acizilor graşi esenţiali), fiind şi stimulent muscular; are influenţă benefică asupra pielii, precum şi în procesul de creştere.

Vitamina B6 ajută organismul să producă numeroși neurotransmițători, chimicale care transmit semnale nervoase. Ajută și la formarea de serotonină, norepinefrina și melatonină, hormoni care influențează starea emoțională și ceasul biologic natural al organismului. 

Împreună cu vitaminele B9 și B12, vitamina B6 controlează nivelul de homocisteina din sânge. Homocisteina este un aminoacid asociat cu afecțiunile cardiace. De asemenea, organismul are nevoie de vitamina B6 pentru a absorbi corect vitamina B12 și pentru a produce hemoglobine și celule ale sistemului imunitar. 

Vitamina E:
Vitamina E este un antioxidant crucial pentru o bună funcționare a organismului, îmbunătățind calitatea pielii, a sistemului vascular, stabilizând presiunea sanguină. Este nevoie de ea pentru o bună funcționare a a sistemului imunitar, astfel încât nu trebuie să lipsească din nicio dietă.   

Vitamină E acționează și ca factor suplimentar în unele sisteme enzimatice și este implicată cu un rol funcțional în sistemele muscular, nervos și glandular, precum și în procesul de îmbătrânire. 

Cupru
Cuprul contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar.

Este mobilizat în cazuri de agresiuni microbiene așa încât în caz de gripă de exemplu îl găsim în sânge în cantitate mai mare decât la un individ sănătos, fiind preluat din țesuturi urmând ca apoi, după eliminarea infecției să fie readus în țesuturi din alimentație. 

Zinc
O cercetare amplă în domeniu, condusă de experţii de la Universitatea Statului Ohio, SUA, sugerează că zincul poate preveni şi stopa răcelile, datorită proprietăţilor de calmare şi de întărire a sistemului imunitar.

De asemenea, experţii americani au observat că suplimentele care conţin acest metal pot ajuta pacienţii aflaţi la Terapie Intensivă să se refacă mai repede.

Potrivit investigaţiilor efectuate de cercetătorii din Ohio, zincul are un rol foarte important în prevenirea afecţiunilor inflamatorii din corp, şi stopează agravarea lor.

Acest lucru este benefic pentru organism, deoarece inflamaţiile pot încetini capacitatea organismului de a lupta împotriva răcelilor şi a infecţiilor.


Ingrediente active pentru o lingură (15ml)    

Vitamina B6    0,49 mg    35
Vitamina E    3,75 mg    50
Zinc    3,77 mg    37
Cupru    0,38 mg    38
Extract de Astragalus    135 mg    **
Extract din fructe de Măceș    107,25 mg    **
Extract de Ginseng siberian    4,5 mg    **


Mod de utilizare: o lingură = 15 ml înainte de masă . Se poate consuma ca atare sau diluat, în apă sau suc de fructe. A se agita înainte de utilizare. După deschidere, a se păstra, la frigider și a se consuma în maximum 30 de zile.


Ingrediente: apă, fructoză, suc concentrat de mere, extract din rădăcina de Astragalus (Astragalus membranceus), extract din fructe Măceș (Rosa canina), regulator de aciditate: acid citric, conservanți: sorbat de potasiu, maltodextrină, gluconat de zinc, acetat de dl-alfa tocoferil, extract din Ginseng-siberian (Eleutherococcus senticosus), gluconat de cupru, clorhidrat de piridoxină.

Acest produs contine:

Astragalus

Alte produse similare

Antiviral 1+1 gratis DACIA PLANT
Antiviral 1+1 gratis
DACIA PLANT
Astragalus DACIA PLANT
Astragalus
DACIA PLANT
Citonat DACIA PLANT
Citonat
DACIA PLANT
Sirop imunostimulent INGERASUL
Sirop imunostimulent
INGERASUL
Interferonat DACIA PLANT
Interferonat
DACIA PLANT
Ceai sanatatea… SPECIALISTII PLANTELOR
Ceai sanatatea…
SPECIALISTII PLANTELOR
Sirop Plantusin… FARES
Sirop Plantusin…
FARES
Astragalus 9000 PROVITA
Astragalus 9000
PROVITA
Astragalus 8000 NEW ROOTS
Astragalus 8000
NEW ROOTS

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Produse nou intrate in stoc

Ser antirid aur si collagen  10ml DELIA COSMETICS
10ml DELIA COSMETICS

14.19 lei
Sapun cu carbune si arbore de ceai 90gr SAVONIA
90gr SAVONIA

7.42 lei
Acid alfa lipoic – 100 mg  60cps ORGANIKA
60cps ORGANIKA

67.00 lei
Ulei esential de tamaie uz intern 10ml MAXIMA
10ml MAXIMA

27.52 lei
Ulei esential lavanda uz intern 10ml MAXIMA
10ml MAXIMA

13.76 lei

Citeste despre astragalus:

Nu am gasit vreun articol relevant.