Immunomix plus sirop copii 210gr 1+1-50% gratis 210ml ABOCA

Producator: ABOCA
Brand: ABOCA
Forma prezentare: lichid, 210 ml
Pret vechi: 71.51 lei
- 5%
Pret remediu.ro:
67.93 lei
STOC INDISPONIBIL
TVA: 5% inclus

ImmunoMix Plus sirop este un produs 100% natural, fructul cercetarii Aboca, util pentru a sprijini sistemul natural de aparare a organismului, datorita extractului liofilizat multifractionat de Echinacea (Echina2-LMF) si a sucului liofilizat de Soc.

Formula este completata de mucilagiile extractului liofilizat de Nalba. Sucul de Soc si Mierea ofera produsului un gust placut, astfel incat sa faca ideala administrarea acestuia la copii.

Eventuala prezenta de particule mici nedizolvate se datoreaza concentratiei de extracte liofilizate si nu afecteaza calitatea produsului.

Echina 2-LMF:

Extract liofilizat multifractionat din radacina de Echinacea pallida.

Este un extract titrat si standardizat in echinacozide si polizaharide, pe care Aboca il obtine pornind de la o varietate de Echinacea pallida, cultivata direct de catre Aboca in regim de Agricultura Ecologica.

Doze si mod de administrare

Pentru copiii de la 2 la 12 ani se administreaza 0,5 ml pentru fiecare kg de greutate corporala, pana la maxim 20 ml/zi.

Pentru copiii peste 12 ani se recomanda 20 ml de produs pe zi.

Siropul se va administra de preferinta dimineata, pentru o perioada de cel putin 20 de zile, folosind dozatorul special; doza poate fi crescuta pana la doua administrari pe zi. Produsul poate fi dizolvat in apa sau in lichide agreate de copil, cum ar fi iaurt, infuzii sau sucuri de fructe.

Dupa deschidere, se va pastra la rece si se va consuma in termen de 30 zile.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Produse nou intrate in stoc


100ml NATURALI PROD

68.18 lei

18plicuri SONNENTOR

18.52 lei
Immunomix plus sirop copii 210gr 1+1-50% gratis de la ABOCA are un gramaj de 210ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 71.51 lei. Forma lui de prezentare este lichid, face parte din categoria Siropuri si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Immunomix plus sirop copii 210gr 1+1-50% gratis 210ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la ABOCA ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.