Imunitate forte 60cpr ALEVIA

Producator: ALEVIA
Brand: ALEVIA
Forma prezentare: comprimate, 60 buc
Pret vechi: 35.89 lei
- 9%
Pret remediu.ro:
32.66 lei
STOC INDISPONIBIL
TVA: 9% inclus

Recomandari:
Pentru intarirea imunitatii organismului.

Compozitie:
Cat's Claw 200 mg (extract Uncaria tomentosa 4:1), Echinacea purpurea 200 mg (extract 4% polifenoli), Macese 80 mg (Rosa canina 50% vitamina C), Propolis 10 mg (extract 2:1)

Descriere:
Imunitate forte creste rezistenta organismului la infectii, il stimuleaza sa-si pastreze sanatatea si vigurozitatea. Pregateste corpul pentru sezonul de iarna si il reface dupa perioade de boala. Echinacea creste imunitatea organismului si ajuta in apararea impotriva infectiilor deoarece creste numarul si activitatea leucocitelor care lupta cu boala si activeaza substantele chimice antivirale. Cat’s Claw contine antioxidanti, fortifica sistemul imunitar si intareste organismul in bolile cronice. Propolisul lupta impotriva bacteriilor, virusilor, parazitilor fiindca are efecte antimicrobiene cu spectru larg. Vitamina C din macese actioneaza ca tonic vitaminizant, intarind organismul. Dozarea corecta, stiintifica a extractelor din plante asigura o crestere a imunitatii in sezonul rece. Numar comprimate 60.

Mod de administrare:
Se administreaza preventiv cate 10 zile/luna. Iar in raceala, de la primele simptome. Doza recomandata pentru adulti este de 1 comprimat de 3 ori pe zi si pentru copii, 1 comprimat pe zi.

Efecte:
Mareste capacitatea de autoaparare a organismului impotriva infectiilor. Stimuleaza imunitatea in infectii respiratorii acute sau cronice. Reduce riscul contactarii gripei si al altor viroze respiratorii, atat la adulti cat si la copii.

Acest produs este un supliment alimentar. Este bine sa stii ca suplimentele alimentare nu inlocuiesc un regim alimentar variat si echilibrat. Iti recomandam un stil de viata sanatos, bazat pe o alimentatie sanatoasa, exercitii fizice si doi litri de apa zilnic.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Gheara matei200.00mg
Echinacea200.00mg
Maces80.00mg
Propolis10.00mg

Alte produse similare

Imunomodulin ROTTA NATURA
Imunomodulin
ROTTA NATURA
Cat s claw NATURES WAY
Cat s claw
NATURES WAY
MSM SOLARAY
MSM
SOLARAY
Msm complex ROTTA NATURA
Msm complex
ROTTA NATURA
Prostata force PRO NATURA
Prostata force
PRO NATURA
Imunostim COSMOPHARM
Imunostim
COSMOPHARM
Imunofort PRO NATURA
Imunofort
PRO NATURA
Cats claw PRO NATURA
Cats claw
PRO NATURA
Sirop bronchofort… PRO NATURA
Sirop bronchofort…
PRO NATURA

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Sirop Plantusin forte r25
250ml FARES

34.39 lei
Oase si articulatii si curcuma
72cps NATURA PLANT POIENI

40.96 lei
Imunitate forte de la ALEVIA are un gramaj de 60cpr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 35.89 lei. Forma lui de prezentare este comprimate, face parte din categoria Imunitate si contine gheara mateiechinacea, maces, propolis, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Imunitate forte 60cpr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la ALEVIA ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre gheara matei:

Nu am gasit vreun articol relevant.