Imunitate forte f165 42cps FARES

Producator: FARES
Brand: FARES
Forma prezentare: capsule, 42 buc
Pret magazine: 44.94 lei
Pret remediu.ro:
39.08 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 9% inclus
Cantitate:
3 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Imunitate Forte are o formulă complexă alcatuită din unele dintre cele mai puternice plante medicinale modulatoare ale imunității și care s-au dovedit, în studii, a avea acțiune asupra coronavirusurilor.

Protejează organismul față de principalii factori care contribuie la scăderea imunității: stres, fond inflamator preexistent, oboseală, agresiunea factorilor poluanți (alimentație, mediu).

Produsul nu conține excipienți și asigură o biodisponibilitate optimă.

O capsulă conţine:

  • rădăcină de Astragalus membranaceus 129 mg
  • extract uscat de Tinospora sinensis standardizat în 5% berberină 129 mg
  • rizomi de turmeric (Curcumae longae rhizoma) 43 mg
  • extract uscat de ceai verde (Theae folium) standardizat în min. 90% polifenoli 43 mg
  • extract uscat total 10:1 de busuioc sfânt (Ocimum sanctum) 43 mg
  • extract uscat de salcâm japonez (Sophora japonica) standardizat în min. 98% luteolină 21,5 mg
  • rizomi de ghimbir (Zingiberis rhizoma) 12,9 mg
  • piper negru (Piperis nigri fructus) 8,6 mg

 

Astragalus este cunoscut ca una dintre cele mai importante plante adaptogenice tonifiante din medicina tradițională chineză, având o îndelungată istorie de utilizare medicală. A fost descris iniţial în textul clasic Shennong din Materia Medica, cea mai timpurie farmacopee completă din China, scrisă din perioada războiului până la dinastia Han (sec. III î.Hr.-sec. III d.Hr.). Este apreciat pentru capacitatea sa de a consolida energia primară a organismului, pe care noi o cunoaştem drept sistemul imunitar.

Tinospora, denumită în sanscrită „Guduchi”, este un arbust cățărător, care conține o varietate de componente active cum ar fi alcaloizi, fitosteroli, lactone diterpenoide alifatice și glicozide. Planta a fost oficială din secolul trecut în India și în coloniile estice, în British Pharmaceutical Codex, 1911, în India fiind folosită de mult timp ca remediu și pentru efectele sale tonice. Recent, planta prezintă un mare interes pentru cercetătorii din întreaga lume datorită proprietăților sale medicinale raportate, cum ar fi cea de imunomodulator.

Turmericul are o istorie foarte îndelungată de utilizare medicinală, aceasta datând aproape cu 4000 de ani în urmă în cultura Vedică Indiană. În sanscrită turmericul are 53 de denumiri diferite, printre care jayanti care înseamnă cel care învinge asupra bolilor.  Medicina modernă a început să recunoască importanţa sa, după cum putem constata din peste 3000 de publicaţii care îl pomenesc şi care au apărut în ultimii 25 de ani.

Ceaiul verde, datorită continuţului bogat în polifenoli şi catechine are un puternic efect antioxidant, prin inhibarea degradării oxidative pe de o parte şi creşterea activităţii enzimelor antioxidante pe de alta, combătând oxidarea şi degradarea celulară produsă de radicalii liberi, ajutând la încetinirea proceselor de îmbătrânire şi contribuind la menţinerea sănătăţii organismului.

În Ayurveda, busuiocul sfânt este cunoscut sub numele de „Cel Incomparabil”, „Mama Medicină a Naturii” și „Regina Ierburilor” și este venerat ca un „elixir al vieții” fără egal atât pentru proprietățile sale medicinale, cât și pentru cele spirituale. În India, busuiocul sfânt a fost adoptat în ritualuri spirituale și practici de viață care oferă o gamă largă de beneficii pentru sănătate, care abia încep să fie confirmate de știința modernă. Studiile actuale, care întăresc vechea înțelepciune ayurvedică, sugerează că este un tonic pentru corp, minte și spirit care oferă soluții la multe probleme moderne de sănătate. Există dovezi crescânde că busuiocul sfânt  poate aborda stresul fizic, chimic, metabolic și psihologic printr-o combinație unică de acțiuni farmacologice.

Salcâmul japonez este o plantă medicinală utilizată în China, Japonia și Coreea ca remediu pentru pentru mai multe probleme. Utilizarea acestei plante a fost înregistrată în tratatele medicinale clasice din China antică și este înregistrată în prezent atât în Farmacopeea Chineză, cât și în Farmacopeea Europeană. Mai mult, Sophora japonica conține în concentraţii însemnate flavonoide precum rutină, quercetină, luteolină, care prezintă o gamă largă de activități biologice.

Ghimbirul este un tonic aromatic foarte cunoscut, menţionat în Farmacopeile chinezeşti, în Ayur-Vedas Susrutas, în literatura sanscrită dar şi în scrierile grecilor şi romanilor antici. Paracelsus, Dioscorides şi Plinius îl tratau ca pe un condiment cunoscut. Răspândirea sa în Europa s-a produse foarte rapid, la începutul secolului XI fiind înregistrat deja în scrierile anglo-saxone.

Piperul negru, originar din continentul est-indian, a fost folosit mai ales ca condiment, dar şi ca remediu dintr-o perioadă timpurie. Acest bine cunoscut condiment conţine în principal ulei esenţial, substanţe rezinoase şi un principiu cristalin numit piperină, oficială încă din 1911 în The British Pharmaceutical Codex. Piperina creşte biodisponibilitatea altor substanţe, conducând la apariţia mai rapidă a efectelor.

Învelişul capsulei este pe bază de gelatină animală.

Copii 6-14 ani: câte 1 capsulă pe zi, la o oră după masă.

Copii de peste peste 14 ani şi adulţi: câte 1 capsulă de 2 ori pe zi, la o oră după masă.

Durata curei este de 3-6 săptămâni. Cura se poate repeta la nevoie.

 

ATENŢIONĂRI:

Nu se recomandă în caz de boli autoimune, înainte și după transplantul de organe, copiilor sub 3 ani și

în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

SARCINĂ ŞI ALĂPTARE:

Nu se recomandă femeilor însărcinate datorită unor posibile efecte de stimulare a contracţiilor uterine.

Nu se recomandă mamelor care alăptează datorită faptului că substanţele active trec în laptele matern şi pot modifica gustul acestuia.

EFECTE SECUNDARE ŞI INTERACŢIUNI:

 La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare.

Acest produs nu se administrează timp de o lună după vaccinare.

ASOCIERI RECOMANDATE:

Pentru creşterea imunităţii recomandăm asocierea produsului cu Vitamina C 1000 naturală-F175 şi Zinc+Vitamina D3-F180.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Produse nou intrate in stoc


30ml LOTON

24.10 lei
Imunitate forte f165 de la FARES are un gramaj de 42cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 39.08 lei. Forma lui de prezentare este capsule, face parte din categoria Imunitate si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Imunitate forte f165 42cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la FARES ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.