Insomnie bratara din cristale 1buc REMEDIU

Producator: REMEDIU
Brand: REMEDIU
Forma prezentare: solid, 1 buc
Pret magazine: 67.85 lei
Pret remediu.ro:
59.00 lei
IN STOC
TVA: 19% inclus
Cantitate:
5 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

O viață sănătoasă are la bază și un program de odihnă corespunzător. Milioane de oameni din întreaga lume suferă din pricina tulburărilor de somn. Insomnia se poate instala pe fondul unei afecțiuni serioase (diabet, cancer, tulburări tiroidiene) sau poate fi rezultatul utilizării în exces a dispozitivelor electronice, stresului, disciplinii deficitare a somnului. În urma nopților nedormite, oboseala excesivă va fi resimțită pe tot parcursul zilei, vor apărea dificultăți de concentrare în desfășurarea sarcinilor obișnuite de peste zi sau în interacțiunea cu oamenii. Cu alte cuvinte, insomnia poate avea consecințe majore asupra vieții personale și profesionale. 

Remedii împotriva insomniei există, ba chiar sunt multiple și, urmate îndeaproape, dau rezultate pozitive. Modificarea stilului de viață, sportul și alimentația sănătoasă, terapia cognitiv - comportamentală (la nevoie), folosirea uleiurilor esențiale și a ceaiurilor din plante, dar și cristaloterapia, toate sunt de mare folos pentru a reduce stresul cotidian și a influența într-o manieră pozitivă organismul. 

Brățara cu remedii dovedite împotriva insomniei, care domolește și calmează mintea hiperactivă și îmbunătățește calitatea somnului, are la bază o combinație armonioasă de ametist (îndeamnă la calm), hematit, jad verde (i se mai spune și piatra visurilor, este un real simbol al liniștii, iar energia sa blândă îndeamnă la relaxare), lapis lazuli (o piatră extraordinară pentru meditație și rugăciune), piatra lunii (echilibrează emoțiile și încurajează amintirea viselor), sodalit (eliberează stresul și calmează mintea), zoisit cu rubin (recomandat pentru meditație). Structura acestor cristale duce la echilibrarea energiei, instaurează o stare de calm și pace, induce somnul odihnitor și profund care stă la baza unei vieți sănătoase.

Cristaloterapia reprezintă o terapie alternativă care se bazează pe proprietățile energetice ale cristalelor. Folosite corespunzător, cristalele acționează acționează într-o manieră pozitivă în plan energetic și spiritual, având rolul de a amplifica intenția persoanei care le poartă. Curățarea sau purificarea cristalelor se realizează sub jet de apă rece sau prin expunerea la lumina soarelui/lumina lunii. Potrivit principiilor care guvernează această străveche terapie complementară, purtarea în permanență a cristalelor, sub formă de bijuterii sau drept amuletă, conștientizarea beneficiilor acestora, precum și setarea unor intenții precise, aduc o stare de bine atât pe plan fizic, cât și pe plan mental și spiritual.

CERTIFICAT DE GARANȚIE
În calitate de distribuitor, BIONATIV SRL declară prin prezentul certificat de calitate că produsul achiziționat de dumneavoastră nu pune în pericol viața, sănătatea, securitatea muncii, nu produce un impact negativ asupra mediului și este realizat în conformitate cu normele UE în vigoare. Pietrele semiprețioase folosite în componența produsului sunt naturale, denumirile lor regăsindu-se pe pagina online a produsului.

ATENȚIONĂRI
Folosirea cristalelor NU înlocuiește tratamentul prescris de  medic. În cazul în care suferiți de anumite afecțiuni, vă sfătuim să vă consultați cu medicul dumneavoastră! Pentru că rezultatele utilizării produselor de bază de pietre semiprețioase/cristale pot varia de la o persoană la alta, informațiile prezentate aici și/sau pe site nu constituie recomandări ferme sau garanții precise ale rezultatelor pe care le veți obține.

Bratara cristale insomnie

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Ulei CBD 20%, spectru complet
10ml NUTRIFIC HEMP

190.00 lei
Chitosan 500mg - colesterol, slabit, tranzit
60cps vegeta NUTRIFIC

35.00 lei
Colagen 400mg
60cps NUTRIFIC

33.00 lei
Insomnie bratara din cristale de la REMEDIU are un gramaj de 1gr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 59.00 lei. Forma lui de prezentare este solid, face parte din categoria Cristaloterapie si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Insomnie bratara din cristale 1gr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la REMEDIU ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.