Jarro -dophilus infant 15ml 15ml JARROW FORMULAS

Producator: JARROW FORMULAS
Brand: JARROW FORMULAS
Forma prezentare: lichid, 15 ml
Pret vechi: 130.27 lei
- 6%
Pret remediu.ro:
122.45 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
13 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

    contine Bifidobacterium longum subsp. Infantis M-63, minimum 1 miliard de celule vii/10 picaturi
    formulat cu trigliceride cu catena medie (MCTs), prezente in mod natural in laptele matern, pentru sustinerea absorbtiei de la nivelul sistemului digestiv imatur al nou-nascutului
    se poate administra din prima zi de viata

    formula stabila la temperatura camerei, ce nu necesita refrigerare
    nu contine: grau, gluten, ou, peste/crustacee, nuci/alune

Oligozaharidele din laptele matern nu ofera in mod direct valoare nutritionala copiilor. Acestea pot tranzita stomacul si intestinul subtire al sugarilor fara a fi alterate sau consumate. La nivelul intestinului distal, oligozaharidele din laptele matern sunt scindate selectiv de specii de Bifidobacterium infantis, in nutrienti ce pot fi asimilati de catre copii.
B. infantis se numara printre putinele specii bacteriane capabile sa preia si sa metabolizeze toate oligozaharidele prezente in laptele matern (HMOs).
O flora intestinala dominata de aceasta subspecie, Bifidobacterium longum subsp. Infantis, sustine cresterea si dezvoltarea copilului, imbunatatirea integritatii mucoasei intestinale si maturarea functiei imunitare a copilului.
Astfel, relatia simbiotica dintre oligozaharidele din lapte si B. infantis sta la baza dezvoltarii nou-nascutului, hranind si dezvoltand sanatatea microbiotei intestinale inainte de inceperea diversificarii. (1)

    sustinerea dezvoltarii florei microbiene intestinale a nou-nascutilor si copiilor mici, cu varste de pana la 6 luni, prin capacitate crescuta de legare si colonizare la nivelul mucoasei intestinale: avantaj competitiv pentru oligozaharidele din lapte (substrat nutritiv pentru dezvoltarea coloniilor de B. infantis) spre deosebire de alte specii bacteriene nepatogene (1) (2)

    sustinerea reducerii permeabilitatii mucoasei intestinale pentru toxine endogene prin favorizarea productiei de mucina si de acizi grasi cu lant scurt (de ex.: acidul butiric) care sunt principala sursa de energie a celulelor epiteliale din mucoasa colonului (1) (2)

    echilibrarea tranzitului intestinal si a manifestarilor digestive precum constipatie, diaree, balonare sau flatulenta prin sustinerea popularii florei microbiene intestinale (1) (2)

    sustinerea reducerii sintezei de citokine proinflamatorii (IL-8, IL-6, IL-1β) implicate in declansarea unui raspuns inflamator la nivel digestiv (1)

    dezvoltarea normala a sistemului imunitar:

» sustine producerea de compusi exogeni ce promoveaza maturarea sistemului imunitar (1)

» limitarea actunii endotoxinelor care declanseaza reactii imune si mentinerea nivelului normal al globulelor albe din tesutul limfoid asociat intestinului care face parte din sistemul imunitar (GALT) (2)

    sustinerea producerii enzimei lactaza (beta-galactozidaza) implicata in asimilarea lactozei si mentinerea activitatii normale a enzimelor proprii celulelor epiteliale ale tractului digestiv (de ex.: invertaza, maltaza) (2)

Compozitie (Per 10 picaturi (0.5ml))
Bifidobacterium longum subsp. infantis M-63      1 %

Administrare:
Copii 0-6 luni: 10 picaturi/zi cu lapte matern sau formula de lapte sau conform recomandarii consultantului de specialitate. A se agita bine inainte de utilizare.

A nu se pastra la o temperatura de peste 25°C.
Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietatilor organoleptice. Astfel, pot exista variatii privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fara a influenta eficienta sau siguranta produsului.
Fiecare lot de materie prima si de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficientei, biodisponibilitatii si sigurantei corespunzatoare.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Liquid calcium with magnesium
474ml CHILDLIFE ESSENTIALS

139.77 lei
Jarro -dophilus infant 15ml de la JARROW FORMULAS are un gramaj de 15ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 130.27 lei. Forma lui de prezentare este lichid, face parte din categoria Digestiv si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Jarro -dophilus infant 15ml 15ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la JARROW FORMULAS ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.