Kamaiany, tonic si revitalizant pentru femei 120tbl AYURMED

Producator: STAR INTERNATIONAL MED
Brand: AYURMED
Forma prezentare: tablete, 120 buc
Pret vechi: 113.85 lei
- 5%
Pret remediu.ro:
108.16 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
11 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Suplimentul alimentar Kamaiany tablete contine plante medicinale ayurvedice care mentin echilibrul hormonal feminin, fiind un excelent tonic al aparatului genital feminin. Sustine viata sexuala normala, amplificand senzualitatea si feminitatea. Aportul de calciu natural ajuta la mentinerea structurii si densitatii osoase, la coagularea normala a sangelui si la scaderea permeabilitatii capilare. Fierul natural asigura formarea unor hematii sanatoase contribuind si la mentinerea rezervei de fier la nivelul ficatului si splinei. KAMAIANY contribuie la normalizarea ciclului menstrual (fluxul menstrual normal, stoparea hemoragiilor, refacerea endometrului) si diminueaza neplacerile din perioada premenstruala si menstruala (nervozitate, irascibilitate, anxietate, dureri in zona pelvina). Sustine capacitatea de adaptare a organismului feminin la stres, suprasolicitari, oboseala si confera o stare de bine. Mentine nivelul hormonal in premenopauza si postmenopauza si are efecte benefice in echilibrul fizic si psiho-emotional al femeilor. Fitonutrientii din KAMAIANY au proprietati antioxidante care protejeaza organismul de stresul oxidativ si sustin sistemul imunitar mentinand astfel capacitatea de autoaparare a organismului.

KAMAYANY tablete contribuie la:

  • mentinerea tonusului general al organismului, al aparatului genital feminin si al echilibrului hormonal feminin;
  • functionarea normala a ciclului menstrual si diminuarea neplacerilor din perioada premenstruala si menstruala;
  • ameliorarea neplacerilor determinate de existenta chisturilor ovariene si a fibroamelor uterine;
  • ameliorarea manifestarilor sindromului de premenopauza si post menopauza;
  • previne instalarea osteoporozei;
  • sustinerea vietii sexuale normale, amplificand senzualitatea si feminitatea.

Mod de utilizare si doza recomandata:
Produs destinat exclusiv persoanelor de sex feminin cu varsta de peste 14 ani: cate 1-2 tablete de 3 ori pe zi. Se administreaza cu 30 de minute inainte de masa, minim o luna, optim cure de 3-6 luni.

Atentionari: A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. Fara efecte secundare sau reactii adverse la doza si modul de utilizare recomandate. A se pastra in ambalajul original la temperatura camerei si a se feri de lumina si caldura. Produsul nu contine substante cu potential alergenic. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos.
A nu se administra in timpul menstruatiei.

Ingrediente:

  • Saraca ashoka (Ashoka), scoarta (10:1) – 100mg;
  • Caesalpinia sappan (Patang), lemn (20:1) – 75mg;
  • Abroma augusta (Ulat kambal), frunze (8:1) – 50mg;
  • Mesua ferrea (Nagakeshar), flori (4:1) – 50mg;
  • Curcuma Longa (Turmeric), rizom (10:1 )- 50mg;
  • Commiphora myrrha (Smirna), rasina – 50mg;
  • Symplocos racemosa (Lodhra), scoarta (8:1) – 50mg;
  • Praval bhasm (calciu natural) – 25mg;
  • Dhatry loha (fier natural) – 25mg;
  • Acacia arabica (Guma acacia – excipient) – 25mg

Plante:

  • Saraca asoca (Ashoka) – continutul bogat in minerale, in special calciu, asigura un flux sanguin menstrual normal. Compusii fitoestrogenici (activitate asemanatoare estrogenilor) sustin endometrul in procesul de refacere si stopare a hemoragiei.
  • Caesalpinia sappan (Patang) – sustine normalizarea fluxului menstrual, reduce hemoragiile uterine.
  • Mesua ferrea (Nagakesar) – extractul din flori are proprietati hemostatice in caz de hemoragie uterina sau hemoroizi.
  • Abroma augusta (Ulat kambal) – fitonutrientii din extractul din frunze mentin fluxul menstrual normal si atenueaza disconfortul din timpul ciclului menstrual.
  • Symplocos racemosa (Lodhra) – sustine functionarea normala a sistemului reproducator ajutand la maturizarea si eliberarea ovocitelor din foliculul ovarian (ovulatia). Contribuie la reglarea fluxului menstrual avand actiune hemostatica uterina.
  • Curcuma longa (Turmeric) – curcuminul, principalul component al rizomului turmericului are actiune antioxidanta foarte puternica reducand peroxidarea lipidica a membranelor celulare. Mentine fluiditatea sangelui si normalizeaza fluxul sanguin prin reducerea agregarii plachetare si normalizarea nivelul fibrinogenului. Curcumina are actiune antiinflamatoare nesteroidiana. Contribuie la detoxifierea organismului (amplifica activitatea enzimelor detoxifiante).
  • Commiphora myrrha (Smirna) – principiile bioactive din rasina regleaza fluxul sanguin insuficient in oligomenoree si atenueaza durerile in dismenoree. Sustine organismul in caz de oboseala, astenie, agitatie psihica, incapacitate de concentrare.
  • Praval bhasm (calciu natural) – aportul de calciu ajuta la mentinerea structurii osoase, coagularea normala a sangelui, sanatatea pielii, unghiilor si parului, mentinerea sanatatii sistemului nervos si a sistemului muscular.
  • Dhatri loha (fier natural) – prin aportul de fier se asigura formarea unor hematii sanatoase si contribuie la formarea rezervei de fier la nivelul ficatului si splinei.
Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Ashoka100.00mg
Bondoc75.00mg
Ulat kambal50.00mg
Nagakesar50.00mg
Turmeric50.00mg
Smirna50.00mg
Symplocos crataegoides50.00mg
Coral25.00mg
Acacia arabica25.00mg

Alte produse similare

Shecure, protector… AYURMED
Shecure, protector…
AYURMED
Fitofibromstop STEAUA DIVINA
Fitofibromstop
STEAUA DIVINA
Femitone INDIAN HERBAL
Femitone
INDIAN HERBAL
Menoc INDIAN HERBAL
Menoc
INDIAN HERBAL
Menoc INDIAN HERBAL
Menoc
INDIAN HERBAL
Menosan HIMALAYA
Menosan
HIMALAYA
Leukarrest SUN WAVE PHARMA
Leukarrest
SUN WAVE PHARMA

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Maca activ
40cps BIO-SYNERGIE

20.76 lei
Meridian rinichi
60cps STEAUA DIVINA

52.05 lei
Argila algo
200gr ALGO

18.82 lei
Kamaiany, tonic si revitalizant pentru femei de la AYURMED are un gramaj de 120tbl si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 113.85 lei. Forma lui de prezentare este tablete, face parte din categoria Suplimente pentru ea si contine ashokabondoc, ulat kambal, nagakesar, turmeric, smirna, symplocos crataegoides, coral, acacia arabica, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Kamaiany, tonic si revitalizant pentru femei 120tbl prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la AYURMED ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre ashoka:

Nu am gasit vreun articol relevant.