L-lysine 1000mg 90cpr GNC

Producator: GNC
Brand: GNC
Forma prezentare: comprimate, 90 buc
Pret magazine: 208.15 lei
Pret remediu.ro:
181.00 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
18 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

L-Lizina este un aminoacid esential ce este implicata in formarea proteinelor dar poate ajuta si prin mentinerea sanatatii muschilor scheletici. Aminoacizii, precum L-Lizina, sunt necesari in sinteza proteinelor musculare si sunt folositi de asemenea in formarea diferitelor proteine utilizate in cresterea, repararea si mentinerea sanatatii tesuturilor precum pielea, oasele si muschii. Lizina impreuna cu alti aminoacizi, poate ajuta la sustinerea musculaturii in timpul exercitiilor intense.

Beneficii:

  • Suport pentru repararea si mentinerea tesuturilor;
  • Implicata in formarea de colagen;
  • Sustine sanatatea pielii, a oaselor si muschilor;
  • L-Lizina este implicata impreuna cu alti aminoacizi ca sustinator al masei musculare in timpul antrenamentelor intense;
  • Concentratie mare pe portia de servire, 1000 mg/tableta;
  • Numar mare de portii; 90 tablete vegetale/flacon;
  • Produsul nu contine zahar, coloranti si arome artificiale, conservanti, sodiu, grau, gluten, porumb, soia, lactoza si fermenti.

Mod de administrare: Ca supliment alimentar, administrati o tableta pana la de 3 ori pe zi, cu o ora inainte de mese sau pe stomacul gol.

Atentionari: Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Melissa
60cpr ALEVIA

65.33 lei
Tinctura de sunatoare
50ml DACIA PLANT

15.49 lei
Extract din frunze de maslin 500mg
60cps VITAKING

63.80 lei
L-lysine 1000mg de la GNC are un gramaj de 90cpr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 181.00 lei. Forma lui de prezentare este comprimate, face parte din categoria si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre L-lysine 1000mg 90cpr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la GNC ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.