L-Lysine 50tbl KAL

Producator: KAL
Brand: KAL
Forma prezentare: tablete, 50 buc
Pret magazine: 54.26 lei
Pret remediu.ro:
47.18 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
4 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17

Proprietati:
Supliment alimentar L-Lysine 1000mg, 50 tablete filmate, KAL, aminoacid ce sustine formarea proteinelor, dezvoltarea si regenerarea tesuturilor

Aminoacid esential implicat in formarea proteinelor, cu rol in sustinerea cresterii, dezvoltarii, regenerarii si refacerii tesuturilor.
Contine L-Lizina in forma libera, forma cea mai abundenta in natura a lizinei (organismele vii folosesc numai aceasta forma pentru sinteza proteinelor), 1000mg/ tableta ajunge pentru 50 de zile de administrare.

Ingrediente:
L-Lizina 1000 mg
(din L-Lizina HCl) 

Mod de administrare:
1 tableta zi, la masa, cu 200ml de apa sau conform recomandarii consultantului de specialitate. 

Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietatilor organoleptice. Astfel, pot exista variatii privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fara a influenta eficienta sau siguranta produsului.
Fiecare lot de materie prima si de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficientei, biodisponibilitatii si sigurantei corespunzatoare. 

 

Supliment meditatie

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Ulei esential de oregano r53
10ml FARES

36.50 lei
Cats s claw - gheara matei
60cps PRO NATURA

35.14 lei
L-Lysine de la KAL are un gramaj de 50tbl si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 47.18 lei. Forma lui de prezentare este tablete, face parte din categoria si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre L-Lysine 50tbl prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la KAL ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.