Laxit med 20plicuri FITERMAN

Producator: FITERMAN PHARMA
Brand: FITERMAN
Forma prezentare: plicuri, 20 buc
Pret magazine: 46.33 lei
Pret remediu.ro:
40.29 lei
STOC INDISPONIBIL
TVA: 19% inclus

COMPOZITIE
Fiecare plic contine 5g Macrogol 4000.
Nu contine aromatizanti si nici alti excipienti.

INDICATII
Pentru tratamentul simptomatic al constipatiei la adulti si copii peste 6 luni.

DOZE S MOD DE ADMINISTRARE

 • Adulti: 2 plicuri de 1-3 ori pe zi, in functie de raspunsul individual.

Pentru obtinerea unui efect mai rapid, o doza de 4 plicuri (20 g macrogol 4000) poate fi luata in administrare unica.
În cazul utilizarii prelungite, doza poate fi redusa la 2 plicuri de 1-2 ori pe zi, administrate in zile alternative (ex: intr-o zi se pot administra 2 plicuri, de preferinta seara inainte de culcare, iar in urmatoarea zi se pot administra 2 plicuri in intervalul dintre micul dejun si pranz si 2 plicuri seara inainte de culcare).

 • Copii: 6 luni-12 luni : 1 plic pe zi;
 • 1-4 ani: 1 plic de 1-2 ori pe zi;
 • 4-8 ani: 2-3 plicuri pe zi;
 • peste 8 ani: 2 plicuri de 1-2 ori pe zi.

Înainte de inceperea tratamentului trebuie excluse tulburarile organice. În acest sens, pentru grupa de varsta 6-12 luni se recomanda un consult medical.
A nu se depasi doza maxima zilnica.
Continutul unui plic (5 g) se dizolva in 50-100 ml apa si apoi se administreaza pe cale orala. Pulberea se poate amesteca cu orice bautura, chiar si calda, de tipul: ceai, lapte, suc de fructe sau supa.
LAXIT® MED nu modifica gustul bauturii. Se recomanda administrarea intre mese sau, in cazul unei singure doze, seara inainte de culcare.
LAXIT® MED se utilizeaza pana la restabilirea tranzitului intestinal normal, dar nu mai mult de 28 de zile consecutiv. Administrarea se poate relua dupa 2 zile de pauza.

PRECAUTII DE UTILIZARE

 • Nu utilizati LAXIT® MED in caz de hipersensibilitate la macrogol, afectiuni inflamatorii intestinale severe (cum sunt colita ulceroasa, boala Crohn), megacolon toxic, perforatie sau risc de perforatie, ocluzie intestinala, sindrom abdominal dureros de cauza nedeterminata.
 • În timpul sarcinii si alaptarii produsul va fi utilizat doar la recomandarea medicului.
 • Pesoanele predispuse la dezechilibre electrolitice, cum ar fi cele cu insuficienta hepatica sau renala, trebuie sa utilizeze cu precautie LAXIT® MED.
 • Nu sunt cunoscute interactiuni cu medicamentele, totusi se recomanda utilizarea produsului la distanta de 2 ore de la administrarea unui medicament pe cale orala.
 • În caz de supradozare poate sa apara diareea, care se rezolva la reducerea dozei sau intreruperea administrarii (tratamentul poate fi reluat cu doze mai mici).

ATENTIONARI

 • Ocazional pot sa apara distensii abdominale si/sau greata care dispar la utilizarea continua.
 • Foarte rar s-au raportat reactii de hipersensibilitate: eritem (pete rosii), urticarie. În acest caz se intrerupe utilizarea si se informeaza medicul sau farmacistul.
 • A nu se lasa la indemana copiilor.
 • A se pastra in ambalajul original.
 • Nu sunt necesare condtii speciale de pastrare.

LAXIT® MED, pulbere pentru solutie orala, este un dispozitiv medical din clasa II-a in concordanta cu Directiva Europeana pentru dispozitive medicale 93/42/EEC.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Macrogol 40005.00g

Alte produse similare

Laxit med FITERMAN
Laxit med
FITERMAN

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Produse nou intrate in stoc

Berberina plus 500mg 30cps vegeta NUTRIFIC
30buc NUTRIFIC

45.00 lei
Berberina plus 500mg 60cps vegeta NUTRIFIC
60buc NUTRIFIC

79.00 lei
Laxit med de la FITERMAN are un gramaj de 20pl si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 40.29 lei. Forma lui de prezentare este plicuri, face parte din categoria Digestie si contine macrogol 4000. Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Laxit med 20pl prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la FITERMAN ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre macrogol 4000:

Nu am gasit vreun articol relevant.