Linte rosie decorticata 500gr SANO VITA

Producator: SANO VITA
Brand: SANO VITA
Forma prezentare: solid, 500 gr
Pret magazine: 9.84 lei
Pret remediu.ro:
8.56 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:

Constituie o sursa buna de fibre solubile si insolubile, minerale si vitamine, continand multe elemente nutritive esentiale pentru organism.
Alaturi de soia, lintea este optiunea alimentara preferata de vegetarieni si populatiile cu traditie vegetariana. Datorita timpului de fierbere redus, lintea este o excelenta alternativa la fasole, in preparate pasate, in supa, in asociatie cu orez, carne si legume.
Lintea este catalogata ca aliment de grad nutritional A datorita continutului ridicat de fibre, fier, magneziu, fosfor si proteina si continutului extrem de scazut de grasimi. Lintea nu contine colesterol si aduce un aport caloric de cca 110-160 kcal/100g, in functie de varietatea preparata si modul de preparare.
Constituie o sursa buna de fibre solubile si insolubile, minerale si vitamine, continand multe elemente nutritive esentiale pentru organism. Alaturi de soia, lintea este optiunea alimentara preferata de vegetarieni si populatiile cu traditie vegetariana. Datorita timpului de fierbere redus, lintea este o excelenta alternativa la fasole, in preparate pasate, in supa, in asociatie cu orez, carne si legume. Lintea este catalogata ca aliment de grad nutritional A datorita continutului ridicat de fibre, fier, magneziu, fosfor si proteina si continutului extrem de scazut de grasimi. Lintea nu contine colesterol si aduce un aport caloric de cca 110-160 kcal/100g, in functie de varietatea preparata si modul de preparare.

Acest produs contine:

Linte rosie

Alte produse similare

Linte rosie decorticata… SANO VITA
Linte rosie decorticata…
SANO VITA
Linte rosie despicata HERBALSANA
Linte rosie despicata
HERBALSANA
Linte rosie SOLARIS
Linte rosie
SOLARIS

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Laptisor de matca pur crud 2% 10-HDA
100gr ALBEENA

105.00 lei
Fulgi de ovaz
1gr SANO VITA

10.64 lei
Fistic
150gr SOLARIS

17.98 lei
Linte rosie decorticata
1gr SANO VITA

13.04 lei
Seminte de chia
150gr SANO VITA

7.24 lei
Linte rosie decorticata de la SANO VITA are un gramaj de 500gr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 8.56 lei. Forma lui de prezentare este solid, face parte din categoria si contine linte rosie. Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Linte rosie decorticata 500gr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la SANO VITA ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre linte rosie:

Nu am gasit vreun articol relevant.