Live vitamins 30cps VITASLIM

Producator: VITASLIM
Brand: VITASLIM
Forma prezentare: capsule, 30 buc
Pret magazine: 66.01 lei
Pret remediu.ro:
57.40 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
5 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Capsule cu vitmaine si minerale pentru imbunatatirea starii de sanatate - 30 capsule - Visislim Vitamins
Vitaminele vii Live VITAMINS sunt unice. Acestea sunt cu mult mai puternice decat vitaminele obisnuite si ofera rezultate vizibile si rapide.  Live VITAMINS stimuleaza sistemul imunitar, inima si sistemul vascular, memoria si vederea buna, oasele si articulatiile, sanatatea dintilor si altele.
Acest lucru se datoreaza formulei imbunatatite prin care este pastrata bioactivitatea naturala („viata”) a vitaminelor si mineralelor. Tehnologia speciala de fabricare (tehnologie brevetata Licaps® de Capsugel) asigura o absorbtie maxima a nutrientilor in organism, pentru o eficienta sporita

Actiune Vitamine vii - Live Vitamins:
Diferitele complexe de vitamine si minerale din compozitia Live Vitamins contribuie la functionarea normala a:
Eficienta dovedita in mentinerea imunitatii puternice este data de complexul de fier, cupru, seleniu, zinc si vitaminele A, D, B6, B12 si C. Acesta face Live Vitamins deosebit de valoros in sezoanele de risc pentru sanatate.
Complexul de magneziu, calciu, fier, coenzima Q10 si vitaminele B1, B2, B12, B6 si C din Live Vitamins contribuie la mentinerea functiei cardiace si activitatea vaselor sanguine la un nivel normal.
Calciul, magneziul, cuprul, zincul, manganul si vitaminele C si D sunt o parte speciala din Live Vitamins care lucreaza in favoarea sanatatii oaselor si articulatiilor. Acestea ofera densitate oaselor si functionare normala a cartilajelor. Contribuie la refacerea tesutului conjunctiv.
Combinatia de energie din Live Vitamins include fier, magneziu, coenzima Q10 si vitaminele B2, B6, B12 si C. Acestea ajuta la reducerea sentimentului de epuizare si oboseala (chiar si in muschi) si mareste tonusul.
Functionarea normala a creierului este pastrata de complexul biotina, cupru, iod, magneziu si vitaminele B1, B2, B6, B12 si C din Live Vitamins. Stimuleaza sistemul nervos si activitatea mentala.
De sanatatea si frumusetea parului, pielii si unghiilor are grija Live Vitamins prin intermediul coenzimei Q10, biotinei, zincului, seleniului, manganului, iodului, cuprului si vitaminelor A, C, E si B2. Mentine pigmentarea normala si formarea de colagen. Elimina radicalii liberi si prezinta un efect de anti-imbatranire.
Live Vitamins sprijina, de asemenea, vederea sanatoasa, sanatatea dintilor precum si cresterea si dezvoltarea normala a copiilor (contribuie la buna functionare a metabolismului).
Live VITAMINS are o formula imbunatatita, prin care se pastreaza bioactivitatea naturala ("viata”) a vitaminelor si mineralelor. Diferitele complexe de vitamino-minerale din continut imbunatatesc sanatatea tuturor organelor si sistemelor din organismul uman.

Ingrediente Vitamine vii - Live Vitamins si actiunea lor:
Vitamina А ajuta la mentinerea vederii normale. Sprijina sanatatea si frumusetea pielii, parului si unghiilor, contribuind la activitatea proteinelor de colagen si keratina. Antioxindant.
Vitamina Ð’1 ajuta la asigurarea cresterii normale la copii. Contribuie la normalizarea poftei si ajuta metabolismul glucidic.
Vitamina Ð’2 contribuie la metabolismul normal al fierului si sprijina activitatea hematopoietica. Ajuta vederea normala si reduce senzatia de oboseala. Sprijina functiile neurologice normale.
Vitamina Ð’3 contribuie la reducerea senzatiei de oboseala. Ajuta la reglarea functiilor sistemului nervos, cardiovascular, digestiv si endocrin. Imbunatateste functiile creierului, contribuie la mentinerea sanatoasa a pielii si mucoasei.
Vitamina Ð’5 ajuta activitatea glandelor suprarenale si mentine in limite normale nivelul colesterolului si lipidelor in sange. Mentine functiile pielii si mucoasei, ajutand la incetinirea imbatranirii.
Vitamina B6 sprijina activitatea sistemului cardiovascular, oaselor si memoriei. Contribuie la reglarea schimbului de colesterol. Este valoroasa in mentinerea functiilor neurologice corecte.
Vitamina B9 contribuie la functionarea corecta a creierului si functiile hematopoietice.
Vitamina B12 sprijina hematopoieza, mentine corect functiile neurologice. Contribuie la activitatea normala a ficatului. Sprijina functiile de regenerare a celulelor.
Vitamina С ajuta la activitatea imunitara (deosebit de importanta in epidemiologie), activitatea sistemului cardiovascular, ochii si pielea. Contribuie la incetinirea imbatranirii.
Vitamina D3 contribuie la reglarea nivelului de calciu si fosfor in sange si participa la formarea si mineralizarea oaselor si dintilor. Acest efect influenteaza prevenirea si tratamentul osteoporozei.
Vitamina E antioxidant, influenteaza functiile sexuale si participa in reglarea formarii spermatozoizilor. Contribuie la mentinerea tonusului pielii si a musculaturii scheletice.
Biotina ajuta la schimbul substantelor pentru functionarea normala a creierului, pentru cresterea parului si pentru ingrijirea pielii.
Calciul contribuie la mentinerea sanatatii normale a oaselor si dintilor.
Magneziul contribuie la reducerea oboselii si la functionarea normala a muschilor. Are rol in functionarea
Fierul contribuie la formarea normala a globulelor rosii si a hemoglobinei din sange. Ajuta la normalizarea transportului de oxigen in organism.
Zincul mentine parul, pielea si unghiile sanatoase. Faciliteaza procesul de diviziune celulara. Contribuie la concentratiile normale de serum ale testosteronului.
Fluorul ajuta la mineralizarea dintilor.
Manganul contribuie la formarea tesutului conjuctiv. Ajuta la saturatia organismului cu energie.
Iodul contribuie la functiunea normala a glandei tiroide si la producerea de hormoni din ea. Ajuta la functia cognitiva si neurologica in corp.
Cuprul contribuie la productia de globule rosii din sange. Ajuta activitatea tesutului conjunctiv al oaselor si cartilajelor, al parului si unghilor.
Seleniul contribuie la mentinerea sanatatii parului si unghiilor. Contribuie la buna functionare a glandei tiroide.
Cromul contribuie la mentinerea nivelului de zahar din sange in limite normale. Sprijina metabolismul nutrientilor alimentari.
Coenzima Q10 antioxidant, ajuta la incetinirea imbatranirii. Asigura energie proprie celulelor.

Compozitie Vitamine vii - Live Vitamins:
pentru 1 si 2 capsule                             
Vitamina А (Retinol palmitate)      400/800 µg
Vitamina C (Ascorbic acid)              40/80 mg        
Vitamina D3 (Cholecalciferol)        2,5/5,0 µg      
Vitamina Е (D-Аlfa-tocoferol)        6/12 mg alfa-ТЕ        
Vitamina Ð’1 (Mononitrat de tiamina)         0,55/1,1 mg
Vitamina Ð’2 (Riboflavina)               0,7/1,4 mg     
Vitamina Ð’3 (Nicotinamida)           8/16 mg         
Vitamina Ð’5 (Pantotenat de calciu)             3/6 mg           
Vitamina Ð’6 (Piridoxina hidroclorura)         0,7/1,4 mg     
Vitamina Ð’9 (Acid folic)    100/200 µg      
Vitamina Ð’12 (Ciancobalamina)    1,3/2,6 µg  
Biotina, Vitamina Н (Biotina)         25/50 µg                                   
Calciu (Carbonat de calciu)             60/120 mg   
Fier (Fumarat de fier)        7/14 mg           
Cupru (Oxid de cupru)       0,5/1 mg          
Zinc (Oxid de zinc)              5/10 mg          
Fluor (Fluorura de sodiu)                 1,78/3,56 mg  
Mangan (Sulfat de mangan)           1/2 mg            
Magneziu (Oxid de maganeziu)     28/56 mg         
Iod (Iodat de potasiu)       76/152 µg       
Seleniu (Sodium selenate)               27/54 µg        
Crom (Crom III Corit)        20/40 µg         
Imbogatite suplimentar cu                         
Coenzima Q10 (Ubidecarenone)   5/10 mg        
Substante auxiliare: antioxidant – lecitina (phosphatidyil choline), ulei din floarea soarelui                            

Administrare Vitamine vii - Live Vitamins:
La adulti 1–2 capsule pe zi.
Pentru copiii cu varsta de peste 3 ani – 1 capsula pe zi.

Contraindicatii Vitamine vii - Live Vitamins:
Nu se cunosc. Nu se recomanda persoanelor alergice la produsele din peste (capsule din gelatina de peste).

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Glicerina boraxata 10%
25ml VITALIA - VIVA

6.38 lei
Sirop cu zinc & mel
100ml PRO NATURA

21.12 lei
Bicarbonat de sodiu
500gr HERBALSANA

6.51 lei
Live vitamins de la VITASLIM are un gramaj de 30cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 57.40 lei. Forma lui de prezentare este capsule, face parte din categoria Inima si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Live vitamins 30cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la VITASLIM ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.