Lotiune malavit 30ml DAMAR

Producator: DAMAR GENERAL TRADING
Brand: DAMAR
Forma prezentare: crema, 30 ml
Pret vechi: 53.28 lei
- 9%
Pret remediu.ro:
48.48 lei
STOC INDISPONIBIL
TVA: 19% inclus

MALAVIT® este un preparat natural, multifunctional, cu o gama larga de aplicabilitate. MALAVIT® este o lotiune care se foloseste extern si, de asemenea, la nivelul mucoaselor organelor ORL (urechi, nas, gat) si ale organelor genitale. Plantele, rasinile, mineralele si ceilalti compusi biologic activi din acest preparat natural au, in medicina traditionala,  o actiune antiseptica si purificatoare – in cazul dezvoltarii anormale a bacteriilor aerobe si anaerobe – si sunt utilizate ca adjuvante naturale cu efect antiviral, antiinfectios, antifungic, dezinfectant, analgezic, antiedematos si dezodorizant, la nivelul pielii, muschilor, cavitatii bucale (dinti, gingii, mucoasa bucala), organelor ORL (urechi, nas, gat)  si la nivelul organelor genitale.

Compozitie: Apa ionizata, glicerina, acid lactic, carbonat natural bazic de cupru, sulfat cupric, xantan, rasina de cedru siberian, muguri de pin, muguri de mesteacan, scoarta de stejar, extract purificat de rasina Mumie, ulei de piatra, ciuperca chaga, iarba mare, papadie, galbenele, coada- soricelului, menta, cimbrisor, podbal, musetel, obligeana, salvie, siminoc, echinacea, patlagina, rostopasca.

Adjuvant in: Disconfort la nivelul urechilor, nasului (sinusuri), gatului, laringelui, faringelui, amigdalelor, capului, plamanilor; discomfort articular si muscular, pentru igiena zonei intime, a cavitatii bucale, pielii si parului, normalizarea activitatii nervilor periferici, mentinerea sanatatii glandelor sudoripare si sebacee, traumatisme ale sistemului locomotor ((oase, tendoane, ligament).

Mod de utilizare, ca adjuvant:
1.  Pentru imunitatea si mentinerea activitatii normale a cailor respiratorii inferioare (usurarea respiratiei, reducerea volumului bronhiilor, scaderea senzatiei si nevoii de tuse, scaderea cantitatii de mucus, decongestionarea cailor respiratorii, fluidificarea secretiilor, reducerea disconfortului de la nivelul pieptului):
Se realizeaza succesiv:
a. Se face gargara de 3-4 ori pe zi cu urmatoarea solutie de Malavit®: se dilueaza 5-10 picaturi la 100 ml apa plata calduta.
b. Se maseaza de 3-4 ori pe zi zona gatului si a pieptului (extern) cu Malavit® nediluat.
c. Se picura in nari de 3-5 ori pe zi din urmatoarea solutie de Malavit®: 10 picaturi la 100 ml apa plata calduta sau se pot face spalaturi nazale cu aceasta solutie.
d. Se maseaza zona lombara (proiectia rinichilor) cu Malavit® nediluat.
2. Pentru imunitatea si mentinerea activitatii normale a urechilor (reducerea disconfortului, a secretiilor si a senzatiei de presiune):
Se introduce in ureche o bucatica de vata imbibata cu urmatoarea solutie de Malavit®: se pun 5 picaturi de Malavit® intr-o lingurita apa plata calduta.
3. Pentru imunitatea si mentinerea activitatii normale a gatului, laringelui si faringelui (calmarea gatului iritat sau umflat, reducerea disconfortului din gat, normalizarea vocii, scaderea iritatiei de la nivelul laringelui sau faringelui):
Se realizeaza succesiv:
a. Se face gargara de 3-4 ori pe zi cu solutie de Malavit®: se dilueaza 5-10 picaturi la 100 ml apa plata calduta.
b. Se maseaza de 3-4 ori pe zi zona gatului (extern).
4. Pentru imunitatea si mentinerea activitatii normale a nasului (desfundarea cailor nazale, reducerea disconfortului si senzatiei de presiune de la nivelul sinusurilor, reducerea scurgerilor nazale si a senzatiei de disconfort de la nivelul nasului):
Se realizeaza succesiv:
a. Se picura in nari de 3-5 ori pe zi din urmatoarea solutie de Malavit®: 10 de picaturi la 100 ml apa plata calduta sau se pot face spalaturi nazale cu aceasta solutie.
b. Se maseaza de 3-4 ori pe zi zona sinusurilor (extern) cu Malavit® nediluat.
5. Pentru mentinerea activitatii normale a capului (reducerea disconfortului si a senzatiei de presiune in urma expunerii la frig/rece):
Se maseaza zonele afectate ale capului cu Malavit® nediluat.
6. Pentru imunitatea, igiena si mentinerea activitatii normale a sistemului reproducator feminin (normalizarea numarului de bacili Doderlein, mentinerea echilibrului acido-bazic la nivelul florei vaginale si a igienei intime, reducerea scurgerilor branzoase-albicioase, scaderea senzatiilor de arsura sau mancarime in zona genitala, normalizarea procesului de refacere a leziunilor de pe colul uterin, normalizarea procesului de refacere a leziunilor (basici, eczeme) de pe vulva, interiorul vaginului, cervixului si uretrei, insotite de posibile usturimi la urinat, mentinerea igienei zonei intime in cazuri de disconfort la urinat si la nivelul zonei abdominale joase, disconfort in timpul contactului sexual, urina tulbure):
Se realizeaza succesiv:
a. Se spala timp de 3-5 minute partea externa a zonei genitale  cu urmatoarea solutie de Malavit®: se dilueaza 2 lingurite de Malavit®  in 200 ml apa.
b. Se realizeaza spalaturi vaginale cu urmatoarea solutie de Malavit®: se dilueaza 2 lingurite de Malavit®  in 200 ml apa.
c. Se introduce in vagin un tampon imbibat cu urmatoarea solutie de Malavit®: se dilueaza 2 lingurite de Malavit®  in 200 ml apa.  Se lasa timp de 2-5 ore, apoi se scoate.
Procedeul se repeta de minim 10 ori.
7. Pentru imunitatea, igiena si mentinerea activitatii normale a sistemului reproducator masculin (mentinerea igienei intime, normalizarea florei bacteriene, reducerea senzatiilor de mancarime):
Se aplica pe organul genital masculin timp 2 minute urmatoarea  solutie de Malavit®: se dilueaza 1 lingurita de Malavit®  in 100 ml apa. Pe pielea din zona intima se aplica urmatoarea solutie de Malavit®: se dilueaza 1 lingurita de Malavit®  in 1 lingurita de apa.
8. Pentru imunitatea, igiena si mentinerea activitatii normale a cavitatii bucale (reducerea disconfortului de la nivelul dintilor, reducerea inflamatiilor si a sangerarilor gingivale, scaderea sensibilitatii gingiilor, normalizarea activitatii tesutului si a oaselor care sprijina gingiile, reducerea leziunilor -  basicute cu lichid opalescent):
Se clateste cavitatea bucala de 2-4 ori pe zi (mai ales dupa spalatul pe dinti sau dupa masa) cu urmatoarea solutie de Malavit®: se dilueaza 10 picaturi in 200 ml apa plata calduta.
9. Pentru imbunatatirea mirosului neplacut al gurii: Se clateste cavitatea bucala de 2-4 ori pe zi (mai ales dupa spalatul pe dinti sau dupa masa) cu urmatoarea solutie de Malavit®:
Se dilueaza 10 picaturi in 200 ml apa plata calduta.
10. Pentru normalizarea activitatii nervilor periferici (reducerea disconfortului,
scaderea senzatiei de mancarime si furnicaturi resimtite in zonele de actiune ale nervilor periferici, reducerea disconfortului provocat de o iritatie sau leziune a unui nerv senzitiv):
Se realizeaza succesiv:
a. Se maseaza zona afectata cu Malavit® nediluat.
b. Se aplica pe portiunea afectata o compresa din tifon, apoi se acopera cu o folie de plastic si fasa de tifon timp de 2-3 ore de 2-3 ori pe zi.
11. Pentru normalizarea activitatii glandelor sudoripare la nivelul axilelor (in cazul transpiratiei excesive):
Se maseaza zona axilara cu Malavit® nediluat. Se realizeaza de 1-2 ori pe zi.
12. Pentru normalizarea activitatii glandelor sudoripare la nivelul mainilor si picioarelor (in cazul transpiratiei excesive):
Se realizeaza bai locale (maini, picioare) cu urmatoarea solutie: in 2-3 litri de apa se dilueaza 25 gr sare marina si o lingurita cu Malavit® nediluat.
13. Pentru normalizarea activitatii amigdalelor (reducerea volumului, usurarea deglutitiei):
Se clateste cavitatea bucala de 3-4 ori pe zi cu urmatoarea solutie de Malavit®: se dilueaza 30-50 de picaturi in 100 ml apa plata calduta.
14. Pentru reducerea disconfortului la nivel muscular (febra musculara):
Se maseaza muschii afectati cu Malavit® nediluat. Suplimentar, dupa masaj, se poate aplica pe portiunea afectata o compresa din tifon, apoi se acopera cu o folie de plastic si fasa de tifon timp de 2-3 ore de 2-3 ori pe zi.
15. Pentru reducerea disconfortului articular si la nivelul coloanei vertebrale:
Se maseaza zona articulatiilor sau a coloanei vertebrale afectate cu Malavit® nediluat. Suplimentar, se poate aplica pe portiunea afectata o compresa din tifon, apoi se acopera cu o folie de plastic si fasa de tifon timp de 2-3 ore de 2-3 ori pe zi.
16. Pentru normalizarea procesului de refacere dupa fracturi inchise:
Se introduce sub atela sau ghips 2-4 lingurite cu Malavit® nediluat de 1-2 ori pe zi timp de 3 zile. Dupa scoaterea ghipsului:
Se aplica pe portiunea afectata o compresa din tifon bine imbibata cu Malavit® nediluat, apoi se acopera cu o folie de plastic si fasa de tifon timp de 2-3 ore de 2-3 ori pe zi.
17. Pentru normalizarea activitatii tendoanelor si ligamentelor (in cazul intinderilor, accidentelor):
Se aplica pe portiunea afectata o compresa din tifon bine imbibata cu Malavit® nediluat, apoi se acopera cu o folie de plastic si fasa de tifon timp de 2-3 ore de 2-3 ori pe zi.
18. Pentru normalizarea procesului de refacere a pielii in urma arsurilor, degeraturilor, vanatailor:
Se aplica pe zona afectata o compresa din tifon cu urmatoarea solutie de Malavit®:  se dilueaza 20-30 picaturi de Malavit® in 1 lingurita apa. Suplimentar, se poate acoperi cu o folie de plastic si un tifon elastic timp de 2-3 ore. Procedeul se realizeaza de 2-3 ori.
19. Pentru hidratarea si mentinerea aspectului normal al parului:
Se clateste parul cu urmatoarea solutie de Malavit®: se dilueaza 5-10 picaturi de Malavit® in 2 litri apa.
20. Pentru normalizarea activitatii glandelor sebacee si mentinerea unui aspect normal al pielii capului:
Se maseaza pielea capului de 1-2 ori pe zi cu urmatoarea solutie de Malavit®: se dilueaza 1 lingurita de Malavit® in 50 ml apa.
21. Pentru curatarea pielii fetei de imperfectiuni - cosuri:
Se aplica Malavit® nediluat pe suprafata afectata de 2-5 ori pe zi.
22. Pentru curatarea si mentinerea unui aspect normal al pielii fetei in cazul umflaturilor apoase si dureroase ce apar la nivelul buzelor sau pe marginea exterioara a gurii:
Se aplica pe zona afectata de 2-5 ori pe zi urmatoarea solutie de Malavit®: se dilueaza 5 picaturi de Malavit® in 1 lingurita apa.
23. Pentru hidratarea tenului fetei:
Se maseaza usor pielea fetei de 2-5 ori pe zi cu urmatoarea solutie de Malavit®: se dilueaza 5 picaturi de Malavit® in 1 lingurita apa.
24. Pentru calmarea tenului inrosit si iritat:
Se aplica pe zona afectata de 2-4 ori pe zi urmatoarea solutie de Malavit®: Se dilueaza 10 picaturi de Malavit® in 2 lingurite de apa.
25. Pentru curatarea pielii organismului de umflaturi -  bube:
Se aplica Malavit® nediluat pe suprafata afectata de 2-4 ori pe zi. Suplimentar, se pot pune 2 lingurite de Malavit® in cada cu apa fierbinte in care facem baie.
26. Pentru normalizarea aspectului pielii dupa intepaturi de insecte - gaze, viespi, tantari, capuse, paianjeni:
Se aplica pe zona intepaturii un tampon imbibat cu Malavit® nediluat timp de 10 minute. Se realizeaza de 1-3 ori in ziua in care s-a produs intepatura.
27. Mentinerea igienei si a aspectului normal al pielii in cazuri de mancarimi ce apar in spatiile intre degete (interdigital), pe mana, talpa sau in jurul unghiilor:
Se realizeaza comprese timp de 10 minute cu Malavit® nediluat in spatiile interdigitale afectate.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Patlagina
Echinacea
Cedru
Pin
Mesteacan
Stejar
Rasina mumie
Ulei de piatra
Chaga
Iarba mare
Papadie
Galbenele
Coada soricelului
Menta
Cimbrisor
Podbal
Musetel
Obligeana
Salvie
Siminoc

Alte produse similare

Sirop calmotusin DACIA PLANT
Sirop calmotusin
DACIA PLANT
Sirop de tuse INGERASUL
Sirop de tuse
INGERASUL
Ceai pulmonar r14… FARES
Ceai pulmonar r14…
FARES
Sirop de patlagina… FARES
Sirop de patlagina…
FARES
Sirop de patlagina… FARES
Sirop de patlagina…
FARES
Ceai din frunze… FARES
Ceai din frunze…
FARES
Ceai plantusin… FARES
Ceai plantusin…
FARES
Sirop Plantusin… FARES
Sirop Plantusin…
FARES
Sirop Plantusin… FARES
Sirop Plantusin…
FARES

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Colostrum prime life
120cps JARROW FORMULAS

188.46 lei
Boswellia
60cpr DACIA PLANT

41.29 lei
Lotiune malavit de la DAMAR are un gramaj de 30ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 53.28 lei. Forma lui de prezentare este crema, face parte din categoria Alifii, geluri si unguente si contine patlaginaechinacea, cedru, pin, mesteacan, stejar, rasina mumie, ulei de piatra, chaga, iarba mare, papadie, galbenele, coada soricelului, menta, cimbrisor, podbal, musetel, obligeana, salvie, siminoc, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Lotiune malavit 30ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la DAMAR ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre patlagina:

Nu am gasit vreun articol relevant.