Lotiune pentru masaj cu untul pamantului si tataneasa (spray) 100ml CONIMED

Producator: ELZIN PLANT
Brand: CONIMED
Forma prezentare: crema, 100 ml
Pret magazine: 23.2 lei
Pret remediu.ro:
20.17 lei
IN STOC
TVA: 19% inclus
Cantitate:
2 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Produs natural dermato-cosmetic obtinut dupa o reteta originala de catre specialisti (farmacisti, medici, biologi), pe baza de extracte vegetale si rasina de conifere

Ingrediente:
extract hidroalcoolic de rasina de conifere, untul pamantului (Tamus communis), lavanda (Lavandula angustifolia), tataneasa (Symphytum officinale).                  

Principalele componente, actiuni si utilizari ale ingredientelor folosite:
Extract hidroalcoolic de rasina de conifere. Actiune: antiinflamatoare, antireumatica, reconfortanta, antiseptica, astringenta si cicatrizanta.
Extractul hidroalcoolic cu untul pamantului (Tamus communis) contine alcoloizi, glicoizi, sorpanozide, taminuri. Actiune: rubefianta, antiechimotica, catarica, antiinflamatoare. Recomandat in tratarea gutei, a reumatismului, leziunilor cutanate, pentru tratarea contuziilor si echimozelor.
Extract hidroalcoolic de lavanda (Oleum Lavandulae):Principalele componente: acetat de linalil (min. 30 %), acetat de linalol, terpenil, geranil, lavandulil, terpineol, geraniol, nerol, lavandulol, borneol, citronelol, derivati ai linalolului si geraniolului; alcool cuminic, amilic si izoamilic; acizi valerianic, izovalerianic, propinic, capropinic, cineol, camfor, hidrocarburi terpenice, a- si b- pinen, cumarina, hemiarina, furfurol.

Actiune:
antiseptica, analgezica si calmanta, reconfortanta, antiinflamatoare, cicatrizanta. Utilizat sub forma de unguente, creme, balsamuri etc. pentru diminuarea starilor de oboseala, calmarea nevrozelor si reconfortarea organismului, pentru grabirea cicatrizarii ranilor, in contuzii, arsuri, etc.

LOTIUNEA PENTRU MASAJ CU UNTUL PAMÂNTULUI Åžl TATANEASA CONIMED este un produs natural dermato- cosmetic cu proprietati antiinflamatoare,  antireumatice, antiseptice, antioxidante, astringenta si cicatrizanta ce poate fi utilizat ca ADJUVANT in tratarea reumatismului articular si abarticular, entorselor, luxatillor, durerilor posttraumatice, durerilor musculare, gutei.

Atentionari:
Nu poate fi utilizat de persoanele care au alergie la unul din ingredientele folosite.

Mod de folosire:
Aplicatie externa (masaj, comprese, badijonari), de 2-3 ori pe zi.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Rasina de conifere
Untul pamantului
Lavanda
Tataneasa

Alte produse similare

Tonic antistress CONIMED
Tonic antistress
CONIMED
Extract uleios… CONIMED
Extract uleios…
CONIMED
Coniprostatomed CONIMED
Coniprostatomed
CONIMED
Conimed forte CONIMED
Conimed forte
CONIMED
Crema antiinflamatoare CONIMED
Crema antiinflamatoare
CONIMED
Crema pentru ingrijirea… CONIMED
Crema pentru ingrijirea…
CONIMED
Crema pentru masaj… CONIMED
Crema pentru masaj…
CONIMED
Crema pentru masaj… CONIMED
Crema pentru masaj…
CONIMED
Crema cu propolis… CONIMED
Crema cu propolis…
CONIMED

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Ascorutin zinc
30cps PRO NATURA

16.40 lei
Digestie usoara d57
30cps FARES

27.40 lei
Seminte de dovleac
500gr SANO VITA

42.26 lei
Lotiune pentru masaj cu untul pamantului si tataneasa (spray) de la CONIMED are un gramaj de 100ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 20.17 lei. Forma lui de prezentare este crema, face parte din categoria Corp si baie si contine rasina de conifereuntul pamantului, lavanda, tataneasa, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Lotiune pentru masaj cu untul pamantului si tataneasa (spray) 100ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la CONIMED ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre rasina de conifere:

Nu am gasit vreun articol relevant.