Manuka bio Apa micelara 3 in 1 300ml MANUKA BIO

Producator: GEROCOSSEN
Brand: MANUKA BIO
Forma prezentare: lichid, 300 ml
Pret magazine: 27.37 lei
Pret remediu.ro:
23.80 lei
IN STOC
TVA: 19% inclus
Cantitate:
2 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Apa micelara Manuka BIO indeparteaza delicat si eficient machiajul si impuritatile, datorita agentilor de curatare blânzi. Complexul activ: miere de Manuka BIO si extract de rodie, bogat in polizaharide, vitamine, minerale, are efect hranitor, tonifiant si protector. Dupa demachiere, pielea ramâne cu o senzatie de prospetime si confort.

Mod de utilizare: Aplicati apa micelara pe o discheta demachianta, apoi cu miscari usoare curatati fata, ochii si buzele. Nu necesita clatire.

Ingrediente: Aqua, Polyglyceryl-4 Caprate, Glycerin, Sodium Cocoyl Apple Amino Acids, Manuka honey*, Punica granatum extract, Parfum, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Tetrasodium EDTA, Citric Acid.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Tensopril
60cps FORMULA K

77.03 lei
Garlic oil
100cps SOLGAR

55.94 lei
Manuka bio Apa micelara 3 in 1 de la MANUKA BIO are un gramaj de 300ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 23.80 lei. Forma lui de prezentare este lichid, face parte din categoria Frumusete si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Manuka bio Apa micelara 3 in 1 300ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la MANUKA BIO ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.