Masca de par cu ginseng si argan 250ml VIVA NATURA

Producator: GENNA CO
Brand: VIVA NATURA
Forma prezentare: crema, 250 ml
Pret vechi: 30.13 lei
- 9%
Pret remediu.ro:
27.42 lei
IN STOC
TVA: 19% inclus
Cantitate:
3 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Masca de par VivaNatura este un produs natural, conceput pentru refacerea si fortifierea firul de par, redand elasticitatea si vitalitatea parului deteriorat. Masca imbina intr-o formula completa ingrediente cu o actiune puternica de regenerare a podoabei capilare: uleiuri naturale si substante active din plante. Hidrateaza si reda stralucire parului uscat si tern. Însa este recomandat pentru toate tipurile de par prin actiunea sa profund hranitoare si revitalizanta.

Masca de par VivaNatura contine un amestec de uleiuri naturale presate la rece, alese special pentru proprietatile lor deosebite in ceea ce priveste ingrijirea parului si sanatatea acestuia. Aceste uleiuri pretioase de argan, ricin, germeni de grau, masline, palmier, contin un complex de vitamine E, A, acizi grasi nesaturati, omega 3, omega 6, omega 9, care repara firul de par, sunt antioxidanti puternici, actionand la nivelul scalpului, reduc radicalii liberi, hranesc pielea capului, redau hidratarea si elasticitatea firului de par.

Formula unica a mastii de par este imbogatita, de asemenea, de multitudinea de nutrienti, vitamine, minerale, oligoelemente, continuta de extractele din plante cum ar fi: brusture, mesteacan, urzica, tataneasa, iarba mare, nuc. Acestea au proprietatea de a stopa caderea parului, de a fortifia firul de par si radacina acestuia. Stimuleaza cresterea si ingrosarea firului de par, facandu-l rezistent si sanatos. Calmeaza pielea capului, au actiune antiinflamatorie, elimina senzatiile de mancarime si iritare, curata in profunzime si echibreaza secretia de sebum. Pentru parul uscat Masca regeneratoare VivaNatura este o adevarata binefacere deoarece hidrateaza si intareste parul casant si firele despicate. Parul devine matasos, stralucitor si usor de pieptanat.

Mod de administrare:
Se aplica pe par inainte de spalare, atat la radacina, cat si pe toata lungimea firului de par. Se maseaza energic scalpul (pielea capului). Se mentine de la 15 – 45 de minute, apoi parul se spala cu sampon si eventual se aplica balsamul de par.

Ingrediente:mesteacan, urzica, iarba mare, nuc, tataneasa, ulei de maslin, ulei de argan, ulei de ricin, ulei de germeni de grau, ulei de palmier, ginseng

Masca de par este realizata prin tehnologie proprie VivaNatura, care pastreaza nealterate proprietatile ingredientelor naturale. Contine 95% substante naturale si 5% substante de origine naturala.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Mesteacan
Urzica
Iarba mare
Nuc
Tataneasa
Ulei de masline
Ulei de palmier
Ginseng
Germeni de grau
Ricin
Argan

Alte produse similare

Crema impotriva… VIVA NATURA
Crema impotriva…
VIVA NATURA
Crema impotriva… VIVA NATURA
Crema impotriva…
VIVA NATURA
Sampon antimatreata… VIVA NATURA
Sampon antimatreata…
VIVA NATURA
Sampon pentru par… VIVA NATURA
Sampon pentru par…
VIVA NATURA
Sampon pentru par… VIVA NATURA
Sampon pentru par…
VIVA NATURA
Crema antiacneica… VIVA NATURA
Crema antiacneica…
VIVA NATURA
Gama pentru ingrijirea… VIVA NATURA
Gama pentru ingrijirea…
VIVA NATURA
Tinctura de mesteacan DACIA PLANT
Tinctura de mesteacan
DACIA PLANT
Normocolesterol DACIA PLANT
Normocolesterol
DACIA PLANT

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Ceai antidiabetic
20pl STEF MAR

4.42 lei
Masca de par cu ginseng si argan de la VIVA NATURA are un gramaj de 250ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 30.13 lei. Forma lui de prezentare este crema, face parte din categoria Ingrijirea parului si contine mesteacanurzica, iarba mare, nuc, tataneasa, ulei de masline, ulei de palmier, ginseng, germeni de grau, ricin, argan, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Masca de par cu ginseng si argan 250ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la VIVA NATURA ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre mesteacan:

Nu am gasit vreun articol relevant.