Mega b-50 60cpr VITAKING

Producator: VITAKING
Brand: VITAKING
Forma prezentare: comprimate, 60 buc
Pret vechi: 57.57 lei
- 9%
Pret remediu.ro:
52.39 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 9% inclus
Cantitate:
5 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Un complex de vitamine B, care contine toate vitaminele din grupa B, necesare corpului uman.
Vitamina B1 este cunoscuta si sub denumirea de “vitamina performantei intelectuale”, deoarece asigura cresterea  randamentului intelectual.
Vitamina B1 prezinta importanta indeosebi in metabolismul proteinelor si al glucidelor, apoi in functionarea normala a sistemului nervos central si, cu precadere, a celui periferic, a aparatului digestiv si a glandelor endocrine, in procesul de crestere, in absorbtia intestinala a grasimilor etc.
Tiamina (cum mai este numita vitamina B1) favorizeaza depunerea glicogenului in ficat si accelereaza procesul de eliminare a urinei, fiind indispensabila in transformarea hidratilor de carbon in lipide si mijlocind astfel obtinerea de surse suplimentare de energie. De asemenea, ea mentine sanatos sistemul nervos in totalitatea lui, imbunatateste tonusul muscular, contribuie la apararea organismului impotriva infectiilor.
Vitamina B2 (riboflavina) are un rol determinant in procesul de fixare a fierului in hemoglobina, in sinteza proteinelor precum si in catabolismul lipidelor si glucidelor. Îmbunatateste vederea (creste sensibilitatea retinei) si contribuie la dezvoltarea fizica. Lipsa vitaminei B2 produce tulburari de crestere si dezvoltare si favorizeaza apartia unor boli dermatologice. Aportul insuficient determina reducerea biosintezei proteinelor. Necesarul de Vitamina B2 este mai crescut la sportivi si in situatii de stres. În alimente se gaseste impreuna cu Vitamina B1.
Vitamina B3 (acidul nicotinic, niacinamida) are un rol deosebit de important in procesul de oxido-reducere (producerea energiei), respectiv in anabolismul si catabolismul lipidelor si glucidelor. Este indispensabila pentru functionarea normala a aparatului digestiv si a sistemului nervos, pentru mentinerea integritatii mucoaselor si tegumentelor, precum si pentru sinteza normala a unor hormoni (testosteron, estrogeni, insulina). Îmbunatateste circulatia sanguina, scade tensiunea arteriala, reduce intensitatea migrenelor. Diminueaza concentratia colesterolului si a trigliceridelor din sange, amelioreaza durerile ulceroase si combate halitoza (mirosul neplacut al gurii).
Vitamina B5, acidul pantotenic a fost numit astfel dupa cuvantul grecesc "pantoten", ce semnifica "peste tot". În natura, acest acid este omniprezent. În grupa vitaminelor solubile in apa si sintetizate de plantele verzi si multe alte microorganisme, vitamina B5 este cea care ajunge in tesuturile animalelor ce le consuma, mai ales in ficat si oua.
Acidul pantotenic este un component important al coenzimei A, o substanta care, printre altele, ajuta organismul sa elimine toxinele provenite din insecticide, medicamente etc. Vitamina B5 este indispensabila activitatii celulare.
Vitamina B6 (piridoxina), prin faptul ca activeaza unele enzime, are multiple roluri. Participa la metabolismul aminoacizilor, al acizilor grasi esentiali si al fierului. Se gaseste in drojdie, ficat si carne. Este absolut indispensabila formarii anticorpilor si a hematiilor (globulelor rosii). Deoarece are un rol important in metabolismul aminoacizilor, necesitatea utilizarii este in raport direct cu cantitatea de proteine consumate. Aportul crescut de proteine si un efort fizic sustinut si intens mareste considerabil necesarul de vitamina B6 in organism. Lipsa acestei vitamine afecteza structura si functionarea normala a tesutului muscular. Observatiile clinice au dovedit ca un aport substantial de vitamina B6 contribuie, in mare masura la atenuarea tensiunii nervoase, a durerii asociate ciclului menstrual si la ameliorarea situatiei de greata. Este necesara pentru fixarea vitaminei B12. Actioneaza ca un slab diuretic natural.
Vitamina B7 este un factor puternic de crestere a celulelor si membranelor. Face parte din promotorii cresterii. La scaderea imunitatii intotdeauna se observa lipsa acestuia.
Vitamina B7 intervine in metabolismul proteinelor, lipidelor si glucidelor, contribuie la functionarea normala a pielii si a mucoaselor, combate starile de oboseala etc. Actiunea benefica a biotinei sporeste prin asociere cu vitaminele A, B2, B3 si B6, fiind diminuata in cazul consumului de alcool.
Studiile au scos la iveala faptul ca biotina contribuie la imbunatatirea metabolizarii glucozei, ameliorand astfel diferitele tipuri de diabet. În plus, se pare ca ajuta si la restabilirea podoabei capilare, in cazul in care pacientul a pierdut mult par. De asemenea, stopeaza albirea acestuia.
Vitamina B9 (inozitolul) este solubil in apa, face parte din grupul de vitamine B. Favorizeaza cresterea parului si previne ateroscleroza. Împreuna cu colina participa la biosinteza fosfolipidelor, componente esentiale ale membranei celulei nervoase. Ca urmare, este absolut indispensabila transmiterii influxului nervos si, deci, activitatii cerebrale. Are si un efect calmant pronuntat.
Vitamina B10 (acidul para-amino-benzoic sau PABA) contribuie la metabolismul fierului si la formarea hematiilor (globulelor rosii).
Favorizeaza sinteza acidului folic si absorbtia acidului pantotenic. Lipsa PABA duce la incaruntire si apartia eczemelor.
Vitamina B12 constituie cel mai puternic factor antianemic cunoscut pina in prezent. Vitamina B12 participa la inmultirea celulelor, proces comun tuturor celulelor vii. Tinand cont chiar si numai de acest fapt, puteti aprecia importanta acestei vitamine pentru sanatate. Este de remarcat importanta deosebita a vitaminei pentru tesuturile care se inmultesc intens: celulele sangelui, celulele pielii si celulele mucoasei intestinale.

INGREDIENT ACTIV:
Vitamina B1 -  (monohidrat de tiamina) 50 mg (3*4545)
Vitamina B2 - (riboflavina) 50 mg (*3571)
Vitamina B3 - (niacinamida) 50 mg (*312)
Vitamina B4 - (acid folic) 400 mcg         (*200)
Vitamina B5 - (acid pantotenic) 50 mg (*833)
Vitamina B6 - (clorhidrat de piridoxina) 25 mg (*1786)
Vitamina B7 - (biotina)  50 mcg (*100)
Vitamina B8 - (bitartrat de colina) 50 mg
Vitamina B9 - (inositol) 50 mg
Vitamina B10 - (PABA) 50 mg
Vitamina B12 - (cianocobalamina) 50 mcg (*2000)
***Valori nutritionale de referinta (*VNR)

Ingrediente: fosfat dicalcic (corector de aciditate), celuloza microcristalina (agent de incarcare), mononitrat de tiamina, acid paraaminobenzoic, riboflavina, niacina, D-pantotenat de calciu, bitartrat de colina, inozitol, sorbitol (agent de incarcare), clorhidrat de piridoxina, croscarmeloza de sodiu (agent de incarcare), hidroxipropilmetilceluloza (agent de glazurare), stearat de magneziu si dioxid de siliciu (agenti antiaglomeranti) acid folic, cianocobalamina, D-biotina.

Doza zilnica recomandata: un comprimat. Suplimentele alimentare nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat. A se pastra la temperatura camerei, ferit de caldura, umiditate si lumina excesiva. Nu depasiti doza zilnica recomandata! Nu lasati la indemana si la vederea copiilor mici!

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Vitamina b150.00mg
Vitamina B250.00mg
Vitamina b350.00mg
Acid folic0.40mg
Vitamina b550.00mg
Vitamina b625.00mg
Vitamina b70.05mg
Colina50.00mg
Inozitol50.00mg
Paba50.00mg
Vitamina b120.05mg

Alte produse similare

Fier cu vitamina… VITAKING
Fier cu vitamina…
VITAKING
Multivitamina mega… VITAKING
Multivitamina mega…
VITAKING
Multivitamine pentru… VITAKING
Multivitamine pentru…
VITAKING
Stress b complex… VITAKING
Stress b complex…
VITAKING
Vitamina b1 100mg VITAKING
Vitamina b1 100mg
VITAKING
Vitamina b1 250mg VITAKING
Vitamina b1 250mg
VITAKING
Vitadrink cu aroma… VITAKING
Vitadrink cu aroma…
VITAKING
Multi profi basic VITAKING
Multi profi basic
VITAKING
Nicovit VITAKING
Nicovit
VITAKING

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Sirop cu extract natural din pin si brad
100ml VIVA PHARMA

18.87 lei
Ceai hapciu
20pl FARES

7.87 lei
Coenzima Q10 60 mg
30cps ROTTA NATURA

34.54 lei
Mega b-50 de la VITAKING are un gramaj de 60cpr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 57.57 lei. Forma lui de prezentare este comprimate, face parte din categoria Vitamina B si contine vitamina b1vitamina b2, vitamina b3, acid folic, vitamina b5, vitamina b6, vitamina b7, colina, inozitol, paba, vitamina b12, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Mega b-50 60cpr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la VITAKING ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre vitamina b1:

Nu am gasit vreun articol relevant.