•
Albeena – Manuka/Miere Crudă cu 514 + MGO, Certificată în Noua Zeelandă - Superaliment natural pentru sănătate
Chiar dacă, în lume, există mai bine de 20.000 tipuri de miere, cel mai studiat dintre acestea, produsul cu grade terapeutice ridicate, rămâne Mierea de Manuka. Substanțele active ale acestui remediu antibacterian deosebit nu se regăsesc în alte sortimente. De aici și aprecierile pe care Mierea de Manuka și le-a câștigat de-a lungul timpului.
Mierea de Manuka provine din nectarul florilor de Leptospermum scoparium – arbori originari din Australia și Noua Zeelandă, și a început să fie produsă în jurul anului 1870. Popularitatea acesteia a crescut abia în 1981, datorită biochimistului și profesorului Peter Molan care i-a descoperit proprietățile și beneficiile curative și le-a făcut cunoscute în toată lumea.
Mierea de Manuka poate fi administrată în scop preventiv și de susținere a stării de bine, pentru întărirea imunității sau integrată într-o schema de tratament/remediu antibacterian. Este un produs potrivit atât pentru utilizare internă, cât și externă. Datorită conținutului ridicat de MGO de peste 514, chiar și o doză mică este suficientă. Poate fi consumată în starea sa pură sau adăugată în mâncare și diverse băuturi (lapte, ceai, smoothie – toate la temperatura camerei, pentru a nu diminua proprietățile curative ale mierii): copii (până la 4 ani) 1/2 linguriță zilnic; adulți - 1 linguriță zilnic. Poate fi folosită și ca produs de îngrijire a pielii sau balsam pentru buze.
MGO reprezintă metilglioxal și se regăsește doar în mierea de Manuka. Această substanță este creată în timpul procesului de maturare a mierii de Manuka. Nectarul florilor arborilor de Manuka conține dihidroxiacetona, care se transformă în metilglioxal (MGO) pe măsură ce mierea se maturează. Până în prezent, nu se știe de ce această substanță este prezentă doar în nectarul florilor arborilor de Manuka.
Fiecare Miere de Manuka are un parcurs vizibil și poate fi urmărită până la apicultor pe baza conținutului de MGO. Mierea noastră de Manuka este certificată și testată cu un MGO de peste 514 și reprezintă produsul nostru premium din Noua Zeelandă.
Mierea de Manuka este bogată în nutrienți și compuși activi. Pe lângă metilglioxalul (MGO) prezent în concentrații ridicate, mierea de Manuka conține și alți antioxidanți puternici, enzime naturale, vitamine și minerale esențiale pentru menținerea sănătății.
100% miere Manuka 514+ MGO. Fără antibiotic și glifosat. Non GMO.
Mierea este ambalată în borcan de sticlă maro cu capac negru, grad farmaceutic. Care sunt beneficiile acestui tip de ambalaj:
Mierea de Manuka Albeena MGO 514+ este un aliat valoros în menținerea sănătății, datorită proprietăților sale complexe și eficienței demonstrate în remedierea unor afecțiuni diverse:
Întărirea sistem imunitar și protejarea organismului de afecțiunile specifice sezonului rece:
Ajută la buna funcționare a sistemului digestiv[4]:
Recunoscută pentru vastele sale proprietăți antibacteriene:
Afecțiuni dermatologice:
Hemoroizi și fisuri anale:
Probleme bucale/orale:
Infecții urinare:
Alergii sezoniere:
”Piciorul atletului” - infecție fungică a pielii, denumită medical tinea pedis. Aceasta afectează în principal pielea dintre degetele de la picioare, dar se poate extinde și pe talpă sau pe unghiile de la picioare. Infecția este cauzată de dermatofiți, un tip de fungi care prosperă în medii calde și umede, cum ar fi încălțămintea transpirată sau locurile publice precum piscinele și sălile de sport.
Controlul colesterolului:
Produsul nu este indicat copiilor sub 12 luni. Nu este recomandat în sarcină sau alăptare.
Gustul și consistența, printre alți factori, determină calitatea superioară a mierii de Manuka. În comparație cu mierea obișnuită, Mierea de Manuka este mai groasă și beneficiază de o aromă intensă. De obicei, culoarea este similară cu cea a chihlimbarului, însă poate să fie mai mult sau mai puțin intensă în funcție de regiunea și perioada de recoltare.
Mierea de Manuka de înaltă calitate este esențială pentru conservarea albinelor din Noua Zeelandă, oferind o valoare adăugată importantă pentru noi. Acordăm o mare importanță produselor naturale, de calitate superioară. Procurăm mierea de Manuka certificată și de calitate superioară direct din Noua Zeelandă.
Apicultorii noștri pasionați tratează albinele cu foarte mare grijă, oferindu-le resursele necesare pentru a prospera. Pentru a ne asigura că obținem produse apicole de înaltă calitate, albinele sunt hrănite cu produse naturale și soluții de hrănire. Apicultorii noștri nu folosesc pesticide, antibiotice sau alte reziduuri de medicamente destinate uzului veterinar. Aerul curat al regiunilor rurale idilice se reflectă în produsele albinelor. Am captat această puritate în produsele noastre, tincturi pure de propolis, a căror calitate o poți simți în gustul unic.
***
Dacă ești în căutarea unui produs natural care să susțină echilibrul tău zilnic și să îți ofere un boost de energie și sănătate, Mierea de Manuka cu MGO 514+ este exact ce ai nevoie. Fie că o consumi pentru a-ți întări imunitatea, fie că o folosești pentru îngrijirea pielii, mierea noastră este o adevărată comoară din natură.
… arborii de Manuka înfloresc doar câteva săptămâni pe an, ceea ce înseamnă că apicultorii nu au foarte mult timp la dispoziție pentru a recolta mierea?
… speciile de arbori Leptospermum erau foarte populare printre triburile Maori din Noua Zeelandă care foloseau scoarța și frunzele acestora în scopuri medicinale (vindecarea leziunilor, îngrijirea cavității bucale, remedierea problemelor respiratorii), iar lemnul pe post de material de construcții?
… Mierea de Manuka cu un conținut de MGO mai mic de 514 are un efect similar cu mierea obișnuită de flori?
[1] https://www.prnewswire.com/news-releases/manuka-honey-could-help-strengthen-the-bodys-immune-system-defenses-301030943.html
[2] https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0188440914001106
[3] https://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1155/2019/6132581
[4] https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/18688794/
[5] https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1294271/pdf/jrsocmed00089-0013.pdf
[6] https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1319562X16300870
[7] https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/28901255/
[8] https://www.mdpi.com/1420-3049/29/11/2673
[9] https://bmjopengastro.bmj.com/content/10/1/e001158
[10] https://www.healthline.com/health/dental-and-oral-health/how-to-get-rid-of-canker-sores#How-long-do-canker-sores-last?
[11] https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/15125017/
[12] https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6074882/