Miere de salcam 400gr APISALECOM

Producator: APISALECOM
Brand: APISALECOM
Forma prezentare: pasta, 400 gr
Pret magazine: 28.22 lei
Pret remediu.ro:
24.54 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
2 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Compozitie:
100% miere de salcam.
Mierea de salcam contine vitaminele B1/ B2/ B6/ B12/ enzime/ flavoane/ flavonoide/ compusi aromatici/ fitohormoni/ acizi organici (lactic/ oxalic/ citric/ malic)/ dextrina/ compusi ai azotului.
Aceasta are un continut in fructoza mai mare decat al celorlalte tipuri de miere (41/7%) si contine 10% zaharoza si maltoza si 34/7% glucoza/ avand pH-ul 4. In total/ mierea de salcam contine 435 substante.

Indicatii:
Pentru persoanele surmenate fizic si psihic/ digestie.
Calitatile de medicament ale mierii se cunosc inca din antichitate/ din aceasta cauza a fost numita "hrana vie". Mierea de salcam este asimilata foarte usor de organism/ oferind energie si substante bioactive si nutritive.
Dintre numeroasele tipuri de miere/ fiecare cu proprietatile ei specifice/ mierea de salcam este un tonic general/ care calmeaza tusea si este folosita in tratarea asteniei si nevrozelor.
Mierea de salcam este monoflora/ ceea ce inseamna ca a fost culeasa in marea majoritate de la o singura specie de planta - in acest caz din salcam.
Culoarea mierii de salcam/ imediat dupa recoltare/ este transparenta/ insa/ depinde de fagurii in care a fost facuta. Astfel poate avea nuante de la incolor la galben pai sau galben deschis.
Mierea de salcam are un gust placut/ dulce/ este vascoasa si fluida si nu prezinta semne de cristalizare cand este proaspata.
Cristalizarea este un proces natural si depinde de raportul dintre glucoza si fructoza din componenta mierii si de temperatura mediului. Datorita unei cantitati mari de fructoza/ aceasta nu se cristalizeaza decat dupa un an si jumatate doi ani/ dar nici atunci in totalitate.
Principala calitate a mierii de salcam este aceea de calmare a tusei/ este antiseptica si este folosita in tratamentul asteniei si nevrozelor.

Aceasta mai este recomandata in:

  • Gastrita hiperacida - mierea de salcam/ diluata in apa calda si luata cu 90-120 de minute inaintea mesei/ diminueaza aciditatea gastrica si se absoarbe repede/ calmand pirozisul “arsurile” (o lingura de miere in 100 ml apa).
  • Ulcer - este foarte buna mierea de salcam diluata in 200 ml de lapte nefiert. Amestecul se bea seara inainte de culcare/ bineinteles alaturi de un regim alimentar adecvat.

Mierea de salcam este un excelent tonic pentru copii/ convalescenti/ pentru intarirea sistemului imunitar si pentru gravide.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Miere de salcam

Alte produse similare

Sirop de catina… STEAUA DIVINA
Sirop de catina…
STEAUA DIVINA
Sirop de ghimbir… STEAUA DIVINA
Sirop de ghimbir…
STEAUA DIVINA
Balsam nutritiv… FLORAMIN
Balsam nutritiv…
FLORAMIN
Crema de fata cu… FLORAMIN
Crema de fata cu…
FLORAMIN
Crema de maini… FLORAMIN
Crema de maini…
FLORAMIN
Miere de salcam INSTITUTUL APICOL
Miere de salcam
INSTITUTUL APICOL
Sirop immunomix… ABOCA
Sirop immunomix…
ABOCA
Miere de salcam APIMELIA
Miere de salcam
APIMELIA
Miere de salcam… SZASZ ILYES
Miere de salcam…
SZASZ ILYES

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Pastura
100gr ALBEENA

43.00 lei
Colagen 400mg
60cps NUTRIFIC

29.00 lei
Alge marine
30cps PRO NATURA

9.16 lei
Miere de salcam de la APISALECOM are un gramaj de 400gr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 24.54 lei. Forma lui de prezentare este pasta, face parte din categoria Miere si contine miere de salcam. Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Miere de salcam 400gr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la APISALECOM ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre miere de salcam:

Nu am gasit vreun articol relevant.