•
Mierea de rapita are o culoare galben pal, alburie si o textura cremoasa. Mirosul mierii de rapita este unul specific si este o miere mai putin dulce. Este bogata in glucoza, ceea ce face sa se cristalizeze rapid, in cateva zile dupa ce a fost extrasa, cristalizarea fiind un proces natural ce atesta provenienta acesteia.
Ingrediente: miere de rapita 100 % naturala.
Valori nutritionale medii /100g produs: valoare energetica 1384 KJ/326 kcal, grasimi 0g din care acizi grasi saturati 0g, glucide 81g din care zaharuri 81g, proteine 0.4g, sare 0g.
Beneficii: * remediu eficient in afectiunile renale, de stomac si osteoporoza;
* previne afectiunile hepatice si pancreatice;
* are actiune antibacteriana;
* prezinta efect sedativ si relaxant in cazul persoanelor care se confrunta cu un nivel ridicat de stres;
* datorita continutului ridicat de vitamina E, lupta impotriva imbatranirii pielii (masti faciale).