•
Migdalele coapte cu sare roz de Himalaya sunt bogat în minerale și vitamine și ajută la menținerea unui organism sănătos.
Sarea de Himalaya
Sarea roz de Himalaya se formează în mod natural din peste 80 de minerale și elemente. Aceasta este compusă, în general, din 85,62% clorură de sodiu și 14,38% minerale, precum sulfat, magneziu, calciu, potasiu, bromură, borat, stronțiu și fluorură.
Datorită acestor minerale, sarea roz de Himalaya poate ajuta în:
Reglarea conținutului de apă din interiorul, dar și din exteriorul celulelor
Echilibrarea pH-ului
Prevenirea crampelor musculare
Funcționarea corectă a metabolismului
Scăderea tensiunii arteriale
Îmbunătățirea circulației sângelui
Dizolvarea și eliminarea sedimentelor pentru a elimina toxinele
Susținerea funcției tiroidiene și suprarenale
Sprijinirea echilibrului hormonal, atât la femei, cât și la bărbați
Beneficii pentru sănătate
În timp ce sarea de Himalaya reprezintă o bogată sursă de minerale, migdalele sunt pline de vitamine, fibre și proteine și vin la pachet cu o mulțime de beneficii pentru corp:
#1: Pot preveni afecțiunile cardiovasculare
Migdalele sunt pline de acizi grași sănătoși numiți acizi mono saturați, care, în combinație cu antioxidanții – care se găsesc de asemenea din belșug în migdale – pot proteja inima și întreg sistemul cardiovascular.
#2: Pot ajuta creierul
Migdalele sunt printre cele mai apreciate alimente pentru creier, în special datorită aportului bogat de riboflavină și L-carnitină. Aceste două substanțe previn declinul cognitiv și ajută activitatea neurologică. Consumul de migdale este încurajat în special la persoanele în vârstă sau cu risc ridicat de dezvoltare a demenței sau a bolii Alzheimer.
#3: Pot preveni diabetul
Acizii grași mono saturați ajută de asemenea la menținerea nivelului de glucoză și controlează modul prin care aceasta este absorbită în organism. Acest lucru se traduce prin faptul că migdalele controlează nivelul de zahăr din sânge, prevenind astfel riscul de diabet.
Cum se consuma
Migdalele coapte cu sare de Himalaya sunt special concepute pentru a fi consumate ca atare, fiind o alternativă naturală la snacks-urile din comerț.
De asemenea, puteți opta pentru Caju crud RAWLI, AICI .
De ce sa alegi produsele RAWLI
Motivele pentru care clienții noștri aleg cu încredere gama de produse RAWLI sunt, cu siguranță, multe și variate.
Calitate excepțională
Toate produsele RAWLI sunt 100% naturale, vegane, fără gluten și nemodificate genetic . Ingredientele utilizate în prepararea gamei RAWLI sunt selecționate atent și provin de la distribuitori și producători locali autorizați.
Încredere și experiență
Cu o experiență de peste 12 ani în domeniul medicinei naturiste și al produselor BIO, avem încredere că echipa noastră de profesioniști înțelege cerințele și nevoile clienților, oferindu-le acestora doar produse de cea mai înaltă calitate.
Varietate de produse
În prezent, gama RAWLI conține 25 de produse, iar compania noastră investește constant în dezvoltare și diversificare pentru a satisface toate nevoile clienților noștri.
Așadar, fie că ați adoptat o dietă vegană, fie că doriți să vă îmbunătățiți stilul de viață, produsele perfect echilibrate din gama RAWLI pot fi alegerea perfectă pentru întreaga familie.