Migdale coapte cu sare roz de himalaya 125gr RAWLI

Producator: RAWLI
Brand: RAWLI
Forma prezentare: solid, 125 gr
Pret magazine: 16.88 lei
Pret remediu.ro:
14.68 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
1 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Migdalele coapte cu sare roz de Himalaya sunt bogat în minerale și vitamine și ajută la menținerea unui organism sănătos.

Sarea de Himalaya

Sarea roz de Himalaya se formează în mod natural din peste 80 de minerale și elemente. Aceasta este compusă, în general, din 85,62% clorură de sodiu și 14,38% minerale, precum sulfat, magneziu, calciu, potasiu, bromură, borat, stronțiu și fluorură.

Datorită acestor minerale, sarea roz de Himalaya poate ajuta în:

  • Reglarea conținutului de apă din interiorul, dar și din exteriorul celulelor

  • Echilibrarea pH-ului

  • Prevenirea crampelor musculare

  • Funcționarea corectă a metabolismului

  • Scăderea tensiunii arteriale

  • Îmbunătățirea circulației sângelui

  • Dizolvarea și eliminarea sedimentelor pentru a elimina toxinele

  • Susținerea funcției tiroidiene și suprarenale

  • Sprijinirea echilibrului hormonal, atât la femei, cât și la bărbați

Beneficii pentru sănătate

În timp ce sarea de Himalaya reprezintă o bogată sursă de minerale, migdalele sunt pline de vitamine, fibre și proteine și vin la pachet cu o mulțime de beneficii pentru corp:

#1: Pot preveni afecțiunile cardiovasculare

Migdalele sunt pline de acizi grași sănătoși numiți acizi mono saturați, care, în combinație cu antioxidanții – care se găsesc de asemenea din belșug în migdale – pot proteja inima și întreg sistemul cardiovascular.

#2: Pot ajuta creierul

Migdalele sunt printre cele mai apreciate alimente pentru creier, în special datorită aportului bogat de riboflavină și L-carnitină. Aceste două substanțe previn declinul cognitiv și ajută activitatea neurologică. Consumul de migdale este încurajat în special la persoanele în vârstă sau cu risc ridicat de dezvoltare a demenței sau a bolii Alzheimer.

#3: Pot preveni diabetul

Acizii grași mono saturați ajută de asemenea la menținerea nivelului de glucoză și controlează modul prin care aceasta este absorbită în organism. Acest lucru se traduce prin faptul că migdalele controlează nivelul de zahăr din sânge, prevenind astfel riscul de diabet.

Cum se consuma

Migdalele coapte cu sare de Himalaya sunt special concepute pentru a fi consumate ca atare, fiind o alternativă naturală la snacks-urile din comerț.

De asemenea, puteți opta pentru Caju crud RAWLI, AICI .

De ce sa alegi produsele RAWLI

Motivele pentru care clienții noștri aleg cu încredere gama de produse RAWLI sunt, cu siguranță, multe și variate.

  • Calitate excepțională

Toate produsele RAWLI sunt 100% naturale, vegane, fără gluten și nemodificate genetic . Ingredientele utilizate în prepararea gamei RAWLI sunt selecționate atent și provin de la distribuitori și producători locali autorizați.

  • Încredere și experiență

Cu o experiență de peste 12 ani în domeniul medicinei naturiste și al produselor BIO, avem încredere că echipa noastră de profesioniști înțelege cerințele și nevoile clienților, oferindu-le acestora doar produse de cea mai înaltă calitate.

  • Varietate de produse

În prezent, gama RAWLI conține 25 de produse, iar compania noastră investește constant în dezvoltare și diversificare pentru a satisface toate nevoile clienților noștri.

Așadar, fie că ați adoptat o dietă vegană, fie că doriți să vă îmbunătățiți stilul de viață, produsele perfect echilibrate din gama RAWLI pot fi alegerea perfectă pentru întreaga familie.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Gustoase
scrisa de George / 18.09.2020 18:34

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Spray argentum + 77ppm
120ml ARGENTUM +

32.51 lei
Lecitina 1200 mg - pachet promotional 1 +1
120cps ROTTA NATURA

36.61 lei
Migdale coapte cu sare roz de himalaya de la RAWLI are un gramaj de 125gr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 14.68 lei. Forma lui de prezentare este solid, face parte din categoria Nuci si seminte si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Migdale coapte cu sare roz de himalaya 125gr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la RAWLI ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.