•
Ingrediente: fibre fără conținut de gluten: celuloză, praf integral de ou, cacao (20-22% grăsime), psyllium, bicarbonat de sodiu, GDL (gluconolactona), făină de konjac, gumă xantan.
RECOMANDAT in dieta lowcarb, dieta ketogenica, dieta diabetica
Mod de preparare: pentru 12 bucați de brioșe sau blat pentru tort cu dimensiunea de 20x33cm
· 1 pungă de praf de brioșe (150 g)
· 320 ml apă sau lapte/ lapte vegetal
· 30 ml ulei (de preferat de cocos)
· 120-130 g îndulcitor
Adăugați la praful de brioșe, îndulcitorul, uleiul și laptele, și amestecați bine. Compoziția se toarnă în forme de brioșe sau în tava de copt.
Timp de coacere: 25min la 180C (în cuptor preîncalzit) sau după ce trece testul cu scobitoarea. Timpul de coacere depinde și de tipul de cuptor (electric/ tradițional)
Tabel nutrițional 100 g
Energie utilizabilă 162,55 Kcal
Energie calculată 300,81Kcal
Proteine 13,65 g
Grăsime 11,63 g
Carbohidrați 1 g
Fibre 54 g
Sodiu 0 g
Produs în UE.