N-vir 10 max life 10ml AROMSCIENCE

Producator: BIONOVATIV
Brand: AROMSCIENCE
Forma prezentare: lichid, 10 ml
Pret vechi: 36.89 lei
- 9%
Pret remediu.ro:
33.57 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 19% inclus
Cantitate:
3 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Fiecare ulei esențial este un amestec, foarte complex, de substanțe chimice produse de natură. De regulă, un ulei esențial conține între 300 și 600 de substanțe diferite. Și toate aceste substanțe au o caracteristică importantă: se evaporă la temperaturi obișnuite ale mediului înconjurător. Cu alte cuvinte, sunt volatile. O dată cu descoperirea microscopiei și microbiologiei, a mai fost obiectivată o calitate a uleiurilor volatile: Inhibă procesele de hrănire și de proliferare ale microorganismelor. Practic, uleiurile volatile atacă germenii patogeni din mediul înconjurător, iar aceasta în moduri uimitor de variate. De exemplu, oamenii de știință au observat că anumite uleiuri volatile, sunt un adevărat inamic pentru bacterii. Oregano sălbatic, de pildă, afectează membrana celulară a unor bacterii, distrugându-le(1). În schimb, uleiul esențial de tea tree împiedică procesele de replicare și hrănire ale bacteriilor(2).

Un domeniu foarte interesant este cel al interacțiunii dintre uleiurile volatile și organismele virale. Aceasta, în condițiile în care virușii sunt foarte dificil de combătut de către majoritatea substanțelor active cunoscute. În schimb, există uleiuri esențiale foarte active în interacțiunea cu virușii.  De exemplu, uleiul de salvie conține terpene ce inhibă puternic corona-virusul ce produce SARS.  Uleiul de salvie a distrus virusul SARS prelevat din secreția unui pacient spitalizat la un spital din Frankfurt(3). Interesant este că uleiurile foarte active în interacțiunea cu bacteriile, nu sunt neapărat pe locul întâi ca eficiență în raport cu virușii. Într-un clasament al acțiunii contra corona-virușilor ce produc bronșite, pe primul loc pare a fi menta piperată(4) și abia pe locul secund oregano sălbatic, recunoscut pentru calitățile sale în interacțiunea cu bacteriile. În interacțiunea cu virușii de gripă, cel mai activ agent s-a dovedit a fi uleiul esențial de eucalipt(5), atât aplicat direct pe țesuturi, cât și dispersat în aerul încăperilor. Produsul N-VIR 10 MAX este destinat igienii pielii, precum și a suprafețelor cu care pielea și epiteliile vin în contact. Conține nu mai puțin de zece uleiuri esențiale din diferite specii, care au fost testate în relație cu diferite microorganisme.

 Utilizare:

Igienizant pentru mâini: 3-5 picături se pun pe piele, se întinde amestecul frecând palmele.

Inhalații reci: se întind pe pielea palmelor 3 picături, apoi se inspiră din căușul format de palme.

Inhalații fierbinți: se pun 2-3 picături într-o cană de 200 ml. cu apă fierbinte, se apropie nările gradat și se inspiră.

Amplificator putere de dezinfectare: se pun 20-30 de picături în 100 ml. de gel dezinfectant normal, apoi se omogenizează.

Aromatizare: se pun 4-5 picături în lampa de aromoterapie sau în difuzorul cu ultrasunete.

Mod de utilizare:Acest ulei esențial se poate folosi pentru aromatizări, inhalații, în cosmetică sau alte proceduri specifice. Pentru uz intern și pentru orice aplicații terapeutice, consultați medicul specialist.

 Ingrediente: Mentha Piperita Oil; Eucalyptus Globulus Oil; Citrus Sinensis Peel Oil; Melaleuca Alternifolia Leaf Oil; Salvia Officinalis Oil; Cinamomum Camphora Oil; Abies Sibirica Oil; Eugenia Cariophyllus Oil; Thymus Satureioides Oil; Origanum Vulgare Oil.

Precauții și contraindicații: A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Contraindicat persoanelor alergice la planta din care este extras produsul. Inhalațiile sunt contraindicate persoanelor care suferă de astm sau epilepsie, deoarece pot declanșa o criză.

 

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Produse nou intrate in stoc

Apa de lavanda organica 250ml NUTRIFIC
250ml NUTRIFIC

25.99 lei
Apa de trandafir de damasc organica 250ml NUTRIFIC
250ml NUTRIFIC

36.99 lei
Vitamina e ulei natural 50ml NUTRIFIC
50ml NUTRIFIC

79.99 lei
N-vir 10 max life de la AROMSCIENCE are un gramaj de 10ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 36.89 lei. Forma lui de prezentare este lichid, face parte din categoria Uleiuri aromoterapie si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre N-vir 10 max life 10ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la AROMSCIENCE ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.