Natural care sampon contra matretii 400ml NATURAL

Producator: GEROCOSSEN
Brand: NATURAL
Forma prezentare: lichid, 400 ml
Pret magazine: 32.02 lei
Pret remediu.ro:
27.84 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 19% inclus
Cantitate:
2 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Imbogatit cu un complex BIO-vegetal cu proprietati antiseptice si tonifiante, acest sampon antimatreata actioneaza in 3 moduri diferite:

  • indeparteaza matreata de pe firul de par si de pe scalp
  • calmeaza mancarimea pielii capului
  • restabileste echilibrul florei scalpului

Astfel, samponul tratament impotriva matretii cu Rozmarin BIO si Menta combate eficient matreata si previne reaparitia ei. In urma utilizarii acestui produs, parul ramane curat si sanatos

Beneficii

  • Indeparteaza matreata de pe par si de pe scalp
  • Calmeaza mancarimea pielii
  • Restabileste echilibrul florei scalpului
      • Utilizare

        Se recomanda aplicarea samponului antimatreata pe parul ud, masand delicat pielea capului si firele de par. Se clateste cu apa din abundenta si ulterior se aplica un balsam sau o masca. Puteti repeta actiunea de spalare cu sampon pana cand parul ramane curat.

        Ingrediente

        CONTINE

        • Menta
        • Rozmarin bio
         

        Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamide DEA, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride,  Sodium Cocoyl apple amino acids, Rosmarinus Officinalis leaf extract, Menthol, Alcohol, Climbazole, Guar hydroxypropyltrimonium chloride, Sodium benzoate, Parfum, Tetrasodium EDTA, Citric Acid, Limonene, Linalool, CI 19140, CI 42051.

         

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Natural care sampon contra matretii de la NATURAL are un gramaj de 400ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 27.84 lei. Forma lui de prezentare este lichid, face parte din categoria si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Natural care sampon contra matretii 400ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la NATURAL ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.