Nocturn 30cpr ALEVIA

Producator: ALEVIA
Brand: ALEVIA
Forma prezentare: comprimate, 30 buc
Pret magazine: 32.32 lei
Pret remediu.ro:
28.10 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 9% inclus
Cantitate:
2 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Recomandari:
Pentru somn profund si odihnitor.

Compozitie:
Valeriana officinalis 120 mg (0,9% acid valerenic), Hamei 50 mg (extract 0,3% rutin), Passiflora Incarnata 50 mg (4% flavonoide)

Descriere:
Nocturn induce starea de relaxare necesara instalarii somnului si influenteaza pozitiv calitatea sa. El contine o formula din substante active verificate prin studii clinice efectuate pe plan european: valeriana, passiflora, hamei. Valeriana este cea mai cunoscuta si utilizata planta cu efect sedativ. Intr-un studiu stiintific controlat, administrarea valerianei a aratat ca pacientii se simteau semnificativ mai odihniti la trezire, resimteau o mai buna calitate a somnului si ziua se simteau mai putin obositi. Passiflora are efect tranchilizant si linisteste nervozitatea excesiva, anxietatea si starile depresive. Dintre multiplele atribute ale hameiului, cea mai importanta este puterea de a induce somnul si echilibrul senzorial. Fiecare planta actioneaza asupra diverselor faze ale somnului, completandu-se. Numar comprimate 30.

Mod de administrare:
2 comprimate cu 1 ora inainte de culcare.

Efecte:
Relaxeaza organismul; reduce stresul, nervozitatea; calmeaza psihicul surescitat; induce somnul; influenteaza pozitiv durata si profunzimea somnului.

Acest produs este un supliment alimentar. Este bine sa stii ca suplimentele alimentare nu inlocuiesc un regim alimentar variat si echilibrat. Iti recomandam un stil de viata sanatos, bazat pe o alimentatie sanatoasa, exercitii fizice si doi litri de apa zilnic.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Valeriana120.00mg
Hamei50.00mg
Floarea pasiunii50.00mg

Alte produse similare

5-htp plus ALEVIA
5-htp plus
ALEVIA
Antitusin ALEVIA
Antitusin
ALEVIA
Ceai menopauza ALEVIA
Ceai menopauza
ALEVIA
Ceai pentru somn ALEVIA
Ceai pentru somn
ALEVIA
Stres formula ALEVIA
Stres formula
ALEVIA
Valerinal ALEVIA
Valerinal
ALEVIA
Ceai pentru somn ALEVIA
Ceai pentru somn
ALEVIA
Emocalm DACIA PLANT
Emocalm
DACIA PLANT
Emocalm forte DACIA PLANT
Emocalm forte
DACIA PLANT

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Produse nou intrate in stoc


500ml KOSMO OIL

32.20 lei
Nocturn de la ALEVIA are un gramaj de 30cpr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 28.10 lei. Forma lui de prezentare este comprimate, face parte din categoria Stress si somn si contine valerianahamei, floarea pasiunii, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Nocturn 30cpr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la ALEVIA ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.