Norwegian kelp – kelp norvegian 180tbl NATURAL FACTORS

Producator: PROVITA NUTRITION
Brand: NATURAL FACTORS
Forma prezentare: tablete, 180 buc
Pret magazine: 71.74 lei
Pret remediu.ro:
62.38 lei
STOC INDISPONIBIL
TVA: 9% inclus

KELP este o algă marină bogată în Iod, care crește în principal pe coastele Norvegiei și pe coasta de est a Canadei. Mai este cunoscută și sub denumirea de Varech, în limba franceză.

KEPL conține peste 60 de elemente și minerale, 21 de aminoacizi, carbohidrați simpli și complecși, precum și câțiva hormoni de creștere vegetali. Fiind bogată în amino-acizi, vitamine, minerale și elemente trasoare este motivul pentru care KELP este binecunoscut ca promotor al sănătății glandulare, în special a glandelor pituitară, adrenala și tiroidă. Kelp este o sursă naturală de Iod care acționează ca un antibiotic omorând germenii. Întrucât tiroida și glanda pituitară reglează anumite funcții digestive, KELP este, de asemenea, benefic în balanțarea sistemului digestiv.

Natura ne-a oferit această minunată “planta a mării” într-o formă completă și balanțată.

Una dintre beneficiile Kelpului este și abilitatea acestuia de a elimina stronțiul radioactiv, precum și alte metale grele acumulate în organism. Kelp conține Acid Alginic care se atașează de toxine în intestine, făcându-le nedigerabile și putând astfel să fie ușor eliminate din organism.

ACȚIUNI: Probleme ale glandelor Pituitară și Tiroida, Edeme, Oboseală, Sănătate glandulară, Hipotensiune arterială (tensiune arterială scăzută), Stare de greață dimineața, Pleurizita, Schizofrenie, Senilitate, Hemoragie stomacală, Vene Varicoase, Boli Venerice, Lipsă de vitalitate, Adjuvant în cura de slăbire, Detoxifiere.

COMPOZIȚIE:

INGREDIENTE /comprimat : agenți de încărcare : celuloza microcristalină , carbonat de calciu, carboximetilceluloză de sodiu reticulată; corector de aciditate: fosfat acid de calciu ; pulbere de Ascophyllum nodosum, cu 0,5 % iod – 150 mg.*; extract de Kelp Ascophyllum nodosum – 106,25 mg.*; agent antiaglomerant: dioxid de siliciu; emulsifiant: stearat de magneziu (1 comprimat furnizează 750 mcg. Iod/500%/VNR/Valoare Nutritională de Referință cf. Regulament 1169/2011).

Nu conține: coloranți, agenți de conservare sau îndulcitori artificiali, produse lactate, zahăr, grâu, gluten, fermenți, soia, porumb, ouă, produse animale, sare, nuci.

Nu conține organisme modificate genetic.

ADMINISTRARE:

Doza recomandată pentru adulți: 1 capsulă pe zi sau cum vă recomandă specialistul.

A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.

 

 

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Produse nou intrate in stoc


30ml LOTON

24.10 lei
Norwegian kelp – kelp norvegian de la NATURAL FACTORS are un gramaj de 180tbl si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 62.38 lei. Forma lui de prezentare este tablete, face parte din categoria Detoxifiere si diuretice si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Norwegian kelp – kelp norvegian 180tbl prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la NATURAL FACTORS ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.