Nutrisan hc- ceai hipocolesterolemiant a035 50gr FAVISAN

Producator: FAVISAN
Brand: FAVISAN
Forma prezentare: pulbere, 50 gr
Pret magazine: 10.55 lei
Pret remediu.ro:
9.17 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate: plata card suplimente

Hipocolesterolemiant
Compusii sterolici - taraxasterolul, pseudotaraxasterolul, B-sitosterolul - refac functia antitoxica a ficatului, antreneaza depozitele de colesterol din sange si din tesuri. Bolnavii cu leziuni hepatice care consuma acest produs obtin ameliorari importante, elimina masiv substante toxice prin urina si prin transpiratie.
Determina scaderea valorilor colinesterazei, ceea ce indica un efect favorabil in steatoza hepatica ce adeseori, insoteste afectiunile biliare.
Interrelatia dintre steatoza hepatica si afectiunile biliare, intre care semnalam formarea calculilor biliari si dereglarea metabolismului colesterolului, este un fapt dovedit stiintific si confirmat de viata.

Recomandari: hipercolesterolemie, ateroscleroza, calculi biliari, afectiuni hepatice, intoxicatii, arterite, dermatoze, migrene, hipertensiune, celulita, vertij (ameteli), zgomote in urechi, dureri de cap, guta, reumatism

Mod de preparare si administrare:
a) Infuzie: O lingurita rasa de produs se opareste cu 250 ml apa clocotita; se lasa, 20-30 de minute, acoperit, se strecoara si se beau, cu inghitituri rare, intre mese, 1-2 cani pe zi.
b) Pulvis: Se macina fin cu masina de cafea si se ia, cu ceai, cate o jumatate de lingurita, de 1-3 ori/zi, zilnic.

Prezentare: pungi de 50 g

Pastrare: la temperatura camerei, in locuri ferite de umiditate excesiva si de lumina solara

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Formula flow
330tbl PROVITA

383.38 lei
Nutrisan hc- ceai hipocolesterolemiant a035 de la FAVISAN are un gramaj de 50gr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 9.17 lei. Forma lui de prezentare este pulbere, face parte din categoria Ceaiuri functionale si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Nutrisan hc- ceai hipocolesterolemiant a035 50gr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la FAVISAN ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.