•
Ingrediente: orez sushi, pentru toate felurile de sushi din bucătăria asiatică și pentru alte preparate din orez.
Mod de preparare: spălați o cană de orez cu apă rece și scurgeți apa.Puneți orezul într-o tigaie și adăugați o cană și jumătate de apă rece.Apoi aduceți apa la punctul de fierbere, acoperiti tigaia cu un capac și fierbeți orezul la foc mic timp de 12-15 minute sau până când apa se absoarbe în totalitate. Luați tigaia de pe foc și lăsați orezul să se răcească, acoperiți, timp de 10 minute.
Informație nutriționalăValori medii: Per 100 g
Valoare energetica 1470 kJ/350 kcalGrasimi 0gDin care: Acizi grasi saturati 0 gGlucide 79 gDin care zaharuri: 0 gProteine 7g
Fibre 3 gSare 0 gColesterol: 0 g
Pentru a-şi păstra prospeţimea şi aroma se va păstra într-un recipient bine închis, într-un loc uscat și răcoros. A nu se utiliza după data expirării.Poate conține urme de: Migdale, alune, arahide, nuci, semințe de susan, gluten.
Loc de provenienţă: Vietnam