Pancreatin forte 60cpr FORMULA K

Producator: KONIG LABORATORIUM
Brand: FORMULA K
Forma prezentare: comprimate, 60 buc
Pret vechi: 86.94 lei
- 7%
Pret remediu.ro:
80.85 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 9% inclus
Cantitate:
8 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Pancreatina este o combinatie de enzime produse de celulele exocrine din pancreas. Este alcatuita din enzimele Amilaza, Lipaza si Proteaza. Aceasta combinatie este utilizata in combaterea unor afectiuni precum: pancreactotomie (extirparea pancreasului), pancreatita, fibroza cistica.

Exista evidente clinice ca pancreatina are un rol terapeutic adjuvant in alte afectiuni precum: Alergii alimentare, Boala Celiac, Afectiuni autoimune, Cancer. Exista clinici in Statele Unite care asociaza pancreatina in cadrul protocoalelor anti-cancerigene.

Pancreatina in boala diabetica: conform ultimelor cercetari efectuate la Spitalul Universitar Giessen si Marburg din Germania, insuficienta pancreatica joaca un rol important in declansarea si evolutia diabetului atat insulino-dependent, cat si insulino-independent. Insuficienta pancreatica exocrina este frecvent asociata cu boala diabetica. Mult timp s-a crezut ca aceasta insuficienta este o consecinta a diabetului. Dar, observatii clinice recente au conclus ca boala pancreatica exocrina (ne-endocrina) reprezinta de fapt un factor critic in aparitia si evolutia diabetului.

Actiune
Pancreatin este recomandat ca adjuvant pentru: diabet, fibroza cistica, cancer, alergii, boala celiaca, pancreatita.

Compozitie
per capsula: Enzime pancreatice (USP) - 375 mg; 32500 - unitati Proteaza; 2600 - unitati Triaglicerol lipaza; 32500 - unitati alfa-Amilaza.

Administrare
(Adulti): 1 capsula de 1-3 ori pe zi.

Precautii
Pentru a evita suprapunerea tratamentelor, consultati medicul inainte de administrare daca sunteti sub medicatie pentru: insuficienta pancreatica exocrina, diabet, pancreatita, fibroza chistica, daca sunteti insarcinata sau alaptati.

Reactii adverse rare: greata, dureri abdominale, stare de voma. Daca simptomele persista sau se agraveaza, intrerupeti administrarea si consultati medicul. In caz de greata, voma, dureri abdominale/dureri gastrice sau arsuri stomacale, incetati administrarea suplimentului. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu se substituie unei diete variate si echilibrate si unui mod de viata sanatos.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Enzime pancreatice375.00mg

Alte produse similare

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Reishi Bio-Active 5000
90cps PROVITA

85.05 lei
Pancreatin forte de la FORMULA K are un gramaj de 60cpr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 86.94 lei. Forma lui de prezentare este comprimate, face parte din categoria Digestie si contine enzime pancreatice. Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Pancreatin forte 60cpr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la FORMULA K ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre enzime pancreatice:

Nu am gasit vreun articol relevant.