Pasta de dinti cu dentie (carbune de fag) si propolis 75ml ARGITAL

Producator: PRONAT
Brand: ARGITAL
Forma prezentare: crema, 75 ml
Pret magazine: 33.64 lei
Pret remediu.ro:
29.25 lei
STOC INDISPONIBIL
TVA: 19% inclus

Propolisul are proprietati antiseptice iar dentia (carbunele de fag) are proprietati de albire a dintilor.
Aceste doua componente, plus argila verde care sta la baza intregii game de paste de dinti de la Argital asigura o curatare completa.
Particularitatea acestei paste de dinti o constituie prezenta unui ingredient numit Dentie, un amestec de sare de mare si carbune vegetal.

Ingrediente: glicerina, apa, caolin, CI77268:1 (carbune de fag si mesteacan), sare de mare, guma de xantan, ulei de menta*, ulei de anason*, propolis, extract de smirna, extract de dracila, alcool.*compozitia uleiurilor esentiale naturale: limonene.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Produse nou intrate in stoc


500ml KOSMO OIL

32.20 lei
Pasta de dinti cu dentie (carbune de fag) si propolis de la ARGITAL are un gramaj de 75ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 29.25 lei. Forma lui de prezentare este crema, face parte din categoria si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Pasta de dinti cu dentie (carbune de fag) si propolis 75ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la ARGITAL ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.