Pasta de dinti cu fluoride 100ml SENSODYNE

Producator: GLAXOSMITHKLINE
Brand: SENSODYNE
Forma prezentare: pasta, 100 ml
Pret magazine: 23.21 lei
Pret remediu.ro:
20.18 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 19% inclus
Cantitate:
2 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Pasta de dinti pentru sensibilitate dentara si gingivalacare contine fluor.
Pasta de dinti Sensodyne Fluoride, este special conceputa pentru tratamentul hipersensibilitatii dentinare, are un grad redus de abrazivitate, actioneaza eficace impotriva durerii asociate hipersensibilitatii dentinare si previne apartia recidivelor.
Sensodyne Fluoride, pe baza de clorura de potasiu, are efect desensibilizant clinic dovedit. Clorura de potasiu difuzeaza de-a lungul tubulilor dentinari si actioneaza asupra terminatiilor nervoase. Ionii de potasiu reduc potentialul de actiune si excitabilitatea fibrelor nervoase. Pentru pacient, aceasta se reflecta prin reducerea raspunsului dureros la stimuli ce induc hipersensibilitatea dentinara. În plus, Sensodyne Fluoride contine fluorura de sodiu (1.400 ppm).

Clorura de potasiu actioneaza impotriva hipersensibilitatii dentinare, iar fluorura de sodiu protejeaza impotriva apartiei cariilor dentare.
Spalatul pe dinti de doua ori pe zi cu Sensodyne ti poate inlatura temerile privind sensibilitatea dentara. Adesea, persoanele cu sensibilitate dentara renunta la placerile curente (inghetata, bauturi reci sau calde). Spalatul regulat cu Sensodine inlatura durerile dintilor sensibili, permtåndu-ti sa te bucuri de måncarea sau bauturile pe care le-ai evitat. De asemenea, te ajuta sa-ti mentii dintii puternici si gingiile sanatoase, improspatånd in acelasi timp si respiratia.

Stress CTRL

Acest produs contine:

Clorura de potasiu
Sodiu

Alte produse similare

Pasta de dinti… SENSODYNE
Pasta de dinti…
SENSODYNE
Kalium vita AMNIOCEN
Kalium vita
AMNIOCEN
Redusalt, sare… SLY NUTRITIA
Redusalt, sare…
SLY NUTRITIA
Redusalt, sare… SLY NUTRITIA
Redusalt, sare…
SLY NUTRITIA
Isotonic-r forte REDIS
Isotonic-r forte
REDIS
Saruri de rehidratare REMEDIA
Saruri de rehidratare
REMEDIA

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Produse nou intrate in stoc


1buc PANI WALEWSKA

32.13 lei

1buc PANI WALEWSKA

32.13 lei
Pasta de dinti cu fluoride de la SENSODYNE are un gramaj de 100gr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 20.18 lei. Forma lui de prezentare este pasta, face parte din categoria si contine clorura de potasiusodiu, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Pasta de dinti cu fluoride 100gr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la SENSODYNE ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre clorura de potasiu:

Nu am gasit vreun articol relevant.