Pasta de dinti spumanta herbal, cu argila si aloe vera 80ml VIVA NATURA

Producator: GENNA CO
Brand: VIVA NATURA
Forma prezentare: pasta, 80 ml
Pret magazine: 22.9 lei
Pret remediu.ro:
19.91 lei
IN STOC
TVA: 19% inclus
Cantitate:
1 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

GennaDent Herbal este o pasta de dinti spumanta, cu argila si plante, cu un continut de 95% substante naturale, pentru uz curent. Deoarece pastele de dinti naturale sunt altfel decat cele cu care ne-am obisnuit, Laboratoarele GennaDent au gasit o solutie adaptata preferintelor majoritatii consumatorilor, combinand eficienta unei paste de dinti naturale, cu proprietatile unei paste de dinti comerciale.

Formula pastei de dinti Herbal are la baza ingrediente active cu un rol protector la nivelul intregii cavitati bucale si al gingiilor, impiedica formarea tartrului si apartia cariilor. Argila activa, propolisul, aloe vera si extractele naturale din plante actioneaza sinergic, potententandu-si calitatile curative.

Plantele aromate: menta, musetel, salvie, eucalipt si fenicul au proprietati dezinfectante, antiseptice, analgezice, antifermentative, antiinflamatorii, si cicatrizante. Plantele contine taninuri, flavonoizi, uleiuri volatile, vitamine si minerale.

Propolisul este un veritabil antibiotic natural. Cercetari stiintifice au demonstrat ca propolisul are o actiune antimicrobiana pentru numeroase bacterii, virusuri, paraziti si fungi, are proprietati antioxidante si anestezice. Este si un excelent cicatrizant, epitelizant, tonic al vaselor capilare si regenerator al tesuturilor. Vindeca afectiunile cavitatii bucale (stomatite, gingivite, abcese dentare, parodontopatii, carii dentare, tartru dentar).

Argila recunoscuta pentru efectele sale terapeutice benefice, are un rol remineralizant, ajutand la fortifierea dintilor, neutralizeaza hiperaciditatea, restabilind echilibrul acido-bazic. Are proprietati absorbante, detoxifiante, purificatoare, eliminand mirosul neplacut al gurii.

Pasta de dinti Herbal calmeaza gingiile inflamate, curata si dezinfecteaza cavitatea bucala, lasand un miros prospat si revigorant.
Nu contine fluor.

Utilizare:
Se recomanda utilizarea pastei de dinti Herbal dupa fiecare masa.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Argila
Aloe Vera
Propolis
Menta
Musetel
Salvie
Eucalipt
Fenicul

Alte produse similare

Masca antiacneica… VIVA NATURA
Masca antiacneica…
VIVA NATURA
Masca de fata cu… VIVA NATURA
Masca de fata cu…
VIVA NATURA
Crema antiacneica… VIVA NATURA
Crema antiacneica…
VIVA NATURA
Pasta de dinti… VIVA NATURA
Pasta de dinti…
VIVA NATURA
Pasta de dinti… VIVA NATURA
Pasta de dinti…
VIVA NATURA
Pasta de dinti… VIVA NATURA
Pasta de dinti…
VIVA NATURA
Pasta de dinti… VIVA NATURA
Pasta de dinti…
VIVA NATURA
Pasta de dinti… VIVA NATURA
Pasta de dinti…
VIVA NATURA
Pasta de dinti… VIVA NATURA
Pasta de dinti…
VIVA NATURA

Parerile clientilor

este mai buna decat orice pasta de dinti capitalista
scrisa de Ciorogar-Goia / 21.05.2020 15:51

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Colagen pur din somon salbatic
90cps PROVITA

91.66 lei
Pastura
100gr ALBEENA

43.00 lei
Pasta de dinti spumanta herbal, cu argila si aloe vera de la VIVA NATURA are un gramaj de 80gr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 19.91 lei. Forma lui de prezentare este pasta, face parte din categoria Ingrijire personala si contine argilaaloe vera, propolis, menta, musetel, salvie, eucalipt, fenicul, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Pasta de dinti spumanta herbal, cu argila si aloe vera 80gr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la VIVA NATURA ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre argila: