Pasta vegetala din linte rosie clasic 100gr SANO VITA

Producator: SANO VITA
Brand: SANO VITA
Forma prezentare: pasta, 100 gr
Pret magazine: 6.21 lei
Pret remediu.ro:
5.40 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate: plata card suplimente

Ingrediente: linte roșie, ulei de floarea-soarelui, sare, fibră de citrice, extract de drojdie, paprica dulce, emulsifiant (de origine vegetală).

De aceea, am creat pentru dumneavoastră un produs care să asigure varietate, gust plăcut și conținut nutrițional valoros. Astfel, pastă tartinabila de linte roșie nu conține coloranți artificiali, nu are conservanți sau aditivi și poate fi consumată cu legume, în sandwich-uri sau pur și simplu pe felii de pâine prăjită.

Această pastă tartinabila este bogată în proteine de calitate înalta, datorită lintei atent selecționate. Este bogată în fibre vegetale cu rol important în tractul digestiv și nu conține alergeni. Este o sursă naturală de folati, mangan și polifenoli cu rol antioxidant. Acest pateu este ideal pentru diversitatea în alimentația zilnică deoarece este un preparat obținut din ingrediente de calitate superioară.

Cercetările au demonstrat că leguminoasele cu bob (lintea, mazărea, nautul, bobul, fasole, soia) au un enorm potențial în prevenția problemelor cronice de sănătate precum diabetul, bolile cardiovasculare și obezitatea, dar și în susținerea stării de sănătate în general.

Cu o tartinabilitate comparabilă cu pateurile tradiționale, cu un gust plăcut și aromat, pastă tartinabila de linte roșie reprezintă un produs sățios, sănătos și gata de consum atunci când timpul nu mai are răbdare cu ține.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Seminte de susan
150gr SOLARIS

8.09 lei
Pasta vegetala din linte rosie clasic de la SANO VITA are un gramaj de 100gr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 5.40 lei. Forma lui de prezentare este pasta, face parte din categoria Diabet si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Pasta vegetala din linte rosie clasic 100gr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la SANO VITA ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.