Paste fainoase stelute-6luni 300gr PLASMON

Producator: PLASMON
Brand: PLASMON
Forma prezentare: solid, 300 gr
Pret magazine: 19.63 lei
Pret remediu.ro:
17.07 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
1 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Pastele in patru forme diferite, sunt speciale pentru primii dintisori, datorita moliciunii graului, ce incurajeaza copii sa mestece. Produsul este imbogatit cu calciu, fier si vitamine ce sunt importante pentru o crestere echilibrata a copilului. FARA COLORANTI SI CONSERVANTI ARTIFICIALI.

Produsul este obtinut din faini selectionate si bine controlate,din grau cultivat dupa regulile Oasi®Plasmon, in cele mai bune conditii si pe terenuri selectionate, departe de surse de poluare. Cerealele sunt conservate fara utilizarea niciunui pesticid dupa recoltare lor.

Modalitati de preparare - SUPA - se fierb 200/250 ml de apa sau supa de legume, se pun 2 linguri de paste Plasmon, se fierb cca 4 minute; paste simple - se fierb 500 ml de apa, se varsa apoi 2 linguri de paste Plasmon, se fierb 4 minute apoi strecurati. Se pot adauga alte ingrediente potrivite copilului in functie de preferinte.

Contin - faina de grau, saruri minerale (calciu, fier), vitamine (B1,B2,B3,B6). Contin gluten, pot contine urme de lapte, oua, lupin (planta medicinala mediteraneana).

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Faina de grau

Alte produse similare

Biscuiti pt biberon… PLASMON
Biscuiti pt biberon…
PLASMON
Gullon napolitane… SANO VITA
Gullon napolitane…
SANO VITA
Gullon napolitane… GULLON
Gullon napolitane…
GULLON
Covrigei sarati… SOLARIS
Covrigei sarati…
SOLARIS

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Calciu & vitamina d3
100ml FARMACLASS

20.65 lei
Paste fainoase stelute-6luni de la PLASMON are un gramaj de 300gr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 17.07 lei. Forma lui de prezentare este solid, face parte din categoria Hrana bebe si contine faina de grau. Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Paste fainoase stelute-6luni 300gr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la PLASMON ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre faina de grau:

Nu am gasit vreun articol relevant.