Pieptene pentru indepartarea paduchilor si a oualor acestora 1buc PARANIX

Pieptene pentru indepartarea paduchilor si a oualor acestora 1 gr PARANIX
Producator: HIPOCRATE 2000
Brand: PARANIX
Forma prezentare: solid, 1 buc
Pret magazine: 22.51 lei
Pret remediu.ro:
19.57 lei
IN STOC
TVA: 19% inclus
Cantitate:
1 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17

Pieptenele Paranix este conceput pentru indepartarea paduchilor si a oualor acestora de pe orice tip de par (scurt, lung, buclat etc.). Dintii din metal sunt inoxidabili si rotunjiti la capat, pentru a evita ca pielea capului sa fie iritata si deteriorata.

Lupa incorporata permite recunoasterea usoara a paduchilor si a oualor acestora. Dintii lungi si desi din metal ajuta la inlaturarea sigura a paduchilor si oualor acestora, fara a ataca parul.
Peria este special conceputa pentru a curata cat mai eficient dintii pieptenului dupa folosire.

Utilizare:
Pieptenele Paranix poate fi utilizat de catre adulti si copiii de orice varsta al caror par este contaminat de paduchi. Se recomanda folosirea pieptenului impreuna cu spray-ul sau samponul Paranix.

Mod de intrebuintare:
Dupa spalarea parului cu samponul Paranix sau dupa indepartarea cu sampon obisnuit a spray-ului Paranix, folositi pieptenele Paranix pentru a indeparta paduchii si ouale acestora de pe fiecare suvita de par. Ajutati-va de lupa pentru depistarea lor si curatati pieptanul cu peria dupa folosire.
Dupa fiecare utilizare, este recomandata spalarea si dezinfectarea pieptenului cu alcool (ex.: Isopropilalcool 70%), apa fierbinte (70 grade Celsius) sau apa cu clor.

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Sampon tratament impotriva paduchilor
100ml PARANIX

49.54 lei