Polen granule 100gr APISALECOM

Producator: APISALECOM
Brand: APISALECOM
Forma prezentare: solid, 100 gr
Pret magazine: 14.89 lei
Pret remediu.ro:
12.95 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
1 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Polenul reprezinta sursa principala de proteine pentru albine, in toate stadiile de viata ale acesteia, datorita continutului ridicat in aminoacizi esentiali si a digestibilitatii lui ridicate (60%). Ca produs apicol, se prezinta sub forma de granule microscopice cu diametrul de 2-3 mm. La recoltarea lui participa 30-50% din albinele culegatoare iar formarea ghemotocului de polen are loc in timpul zborului albinei.
Culoarea polenului variaza de la alb-galbui la cafeniu-brun, conforma cu specia de flori de la care provine si este datorata pigmentilor carotenoizi si compusilor flavonoizi. În functie de provenienta, polenul poate avea o valoare biologica ridicata (salcie, trifoi alb si rosu, mac, paducel, maces, etc).
Aminoacizii sunt constituentii de baza ai proteinelor, iar in polen se regasesc in jur de 21 aminoacizi (arginina, izoleucina, metionina, treonina, valina, histidina, triptofanul etc).
Polenul are cu 50% mai multe proteine decat carnea de vita, dar are un nivel foarte scazut de grasimi. Este o sursa excelenta de proteine pentru vegetarieni, deoarece contine aminoacizi mai mult decat in oua, carne si orice fel de produse lactate. Consumul de polen asigura cantitatea de minerale, care este necesara pentru organismul uman.

Compozitia in elemente minerale (macro si microelemente) a polenului este diferita de la o specie la alta, iar din totalul lor potasiul este in proportia cea mai mare(20-45%). Vitaminele in polen sunt reprezentate de: B1 (tiamina 3-11 mg/kg), B2 (15-35 mg/kg), B3 (20 mg/kg, B4, B5 (100 mg/kg), B6 (3-11 mg/kg), B7, B8, B12. Unele vitamine sunt prezente in polen sub forma de provitamine (alfa, beta, gamma, delta caroten). Se poate consuma ca atare sau in diverse amestecuri apicole si nu numai.

Contraindicatii ale polenului:

  • Alergii de tip respirator la polen de albine (atentie, nu la cel anemofil);
  • Alergii de tip alimentar;
  • Alergie digestiva (crampe abdominale, diaree etc.);
  • Diabet zaharat;
  • Ulcer gastro-duodenal, gastrita - cand polenul este administrat crud, inainte de mese.
Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Polen de albine

Alte produse similare

Octapower SOLARAY
Octapower
SOLARAY
Polenta 2- sirop… FAVISAN
Polenta 2- sirop…
FAVISAN
Polenta 1-sirop… FAVISAN
Polenta 1-sirop…
FAVISAN
Meltonic t-catina,… INSTITUTUL APICOL
Meltonic t-catina,…
INSTITUTUL APICOL
Meltonic t-rostopasca,… INSTITUTUL APICOL
Meltonic t-rostopasca,…
INSTITUTUL APICOL
Polenapin INSTITUTUL APICOL
Polenapin
INSTITUTUL APICOL
Polenolecitin INSTITUTUL APICOL
Polenolecitin
INSTITUTUL APICOL
Revipol INSTITUTUL APICOL
Revipol
INSTITUTUL APICOL
Polen crud poliflor ALBINA CARPATINA
Polen crud poliflor
ALBINA CARPATINA

Parerile clientilor

un gust dulceag, f bun.
scrisa de oana23do / 30.01.2014 09:49

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Pastura
100gr ALBEENA

43.00 lei
Reishi Bio-Active 5000
90cps PROVITA

85.05 lei
Polen granule de la APISALECOM are un gramaj de 100gr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 12.95 lei. Forma lui de prezentare este solid, face parte din categoria Polen uscat si contine polen de albine. Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Polen granule 100gr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la APISALECOM ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre polen de albine: