Polygemma 13 - piele detoxifiere 50ml PLANTEXTRAKT

Producator: PLANTEXTRAKT
Brand: PLANTEXTRAKT
Forma prezentare: lichid, 50 ml
Pret vechi: 45.79 lei
- 7%
Pret remediu.ro:
42.58 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 19% inclus
Cantitate:
4 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Sustine curatarea tenului si a pielii prin actiune detoxifianta.
Pielea este cel mai mare organ de eliminare a toxinelor, sub forma transpiratiei. Pielea si mucoasele sanatoase nu lasa sa treaca agentii microbieni si virali din mediul exterior, catre mediul intern.

Compozitie:
Combinatie de extracte gemoterapice din muguri de Platan, seva de Mesteacan si muguri de Nuc.

Actiune principala: dermoprotectoare, antiseptica, regularizanta a secretiilor pielii, sprijinind procesul natural de detoxifiere cutanata.
Preparatul are si efect: antiinfectios si cicatrizant la nivelul mucoaselor si a pielii, efecte benefice in caz de piele inelastica, lipsita de stralucire, in celulita, caderea parului si in dermatozele de data recenta.

Mod de administrare: se administreaza cate 2 ml de 2 ori pe zi, dimineata si la pranz, inainte de mese, diluati in putina apa - cure de 1-2 luni, repetate la nevoie, realizandu-se o detoxifiere preponderant la nivel cutanat, dar si la nivel renal.
Pentru persoanele care au manifestat in ultimul an afectiuni cutanate, pentru adolescenti sau pentru persoanele a caror functie de detoxifiere cutanata trebuie stimulata, se recomanda cure de 1-2 luni (cate 2 ml de 2 ori pe zi ), cu posibilitatea de repetare la nevoie. Pentru intretinerea sanatatii pielii si mucoaselor, este suficienta o cura anuala, de o luna de zile.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Platan
Mesteacan
Nuc

Alte produse similare

Extract din muguri… PLANTEXTRAKT
Extract din muguri…
PLANTEXTRAKT

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Moringa pulbere ecologica (bio)
125gr NIAVIS

28.96 lei
Moringa Forte
60cps PROVITA

75.07 lei
Super Indole-3-carbinol sinergistic
30cps PROVITA

93.56 lei
Polygemma 13 - piele detoxifiere de la PLANTEXTRAKT are un gramaj de 50ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 45.79 lei. Forma lui de prezentare este lichid, face parte din categoria Detoxifiere si diuretice si contine platanmesteacan, nuc, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Polygemma 13 - piele detoxifiere 50ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la PLANTEXTRAKT ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre platan:

Nu am gasit vreun articol relevant.