Propolizator pentru masina 1buc PROPOLAIR

Producator: PROPOLAIR
Brand: PROPOLAIR
Forma prezentare: solid, 1 buc
Pret vechi: 283.50 lei
- 4%
Pret remediu.ro:
272.16 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 19% inclus
Cantitate:
28 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Propolizatorul pentru masina Propolair este un vaporizator cu propolis creat special pentru igienizarea si filtrarea aerului din orice tip de autovehicul: masina personala, taxi, autobuz, ambulanta. Ideal pentru persoanele care petrec mult timp in traficul urban si sunt expuse zilnic la concentratii mari de poluanti.

La fel ca propolizatoarele de camera si cel pentru masina disperseaza in aer particule de propolis care protejeaza impotriva poluarii si bacteriilor. Propolair este un sistem brevetat, dezvoltat de compania italiana Kontak, cel mai cunoscut producator de echipamente medicale alternative, bazate pe produse apicole.

Recomandari:
•    indicat persoanelor alergice, astmatice si celor care racesc usor si frecvent
•    actiune curativa, dar mai ales preventiva impotriva infectiilor gripale
•    reduce numarul de imbolnaviri si contribuie la o recuperare mai rapida in cazul afectiunilor respiratorii (gripe, traheite, tuse, sinuzite, laringite)
•    ajuta aparatul respirator sa functioneze corect
•    functioneaza ca un antibiotic natural care inhiba dezvoltarea bacteriilor, fiind eficient mai ales in bolile respiratorii cu secretii abundente
•    bioreglator, protejeaza si stimuleaza sistemul imunitar
•    are efect tonic, inlatura senzatia de oboseala si stres, amelioreaza durerile de cap

Cum actioneaza:
•    limiteaza expunerea la carcinogenii din trafic si, astfel, scade riscul dezvoltarii unor afectiuni pulmonare si cardiovasculare
•    filtreaza aerul din interiorul masinii, reducand incarcatura microbiana cu 70%
•    improspateaza si curata aerul de hidrocarburile rezultate in urma arderii combustibilului, pe care le elimina in proportie de 82%
•    raspandeste un miros placut in masina
•    elimina virusii si bacteriile, descompune gazele de esapament, acarienii si praful fin
•    capsulele de propolis sunt incalzite pana la temperatura optima de eliberare a substantelor active din propolis care imbogatesc aerul cu substante cu proprietati imunostimulatoare, antioxidante, antifungice

Ce proprietati are propolisul?
Propolisul actioneaza ca un scut de protectie antibacteriana, antivirala si antimicrobiana. Compozitia chimica deosebita a acestuia ii confera calitati terapeutice multiple: analgezic, antiseptic, antiinflamator si antioxidant. Actioneaza progresiv impotriva bacteriilor si este foarte eficient in preventia infectiilor datorita capacitatii de a stimula imunitatea organismului si productia de anticorpi.

Cum se utilizeaza:
Propolizatorul pentru masina are aceleasi caracteristici de functionare ca o bricheta de autoturism. Se recomanda pozitionarea verticala si evitarea reglarii aparatului in timpul conducerii masinii. Indicat pentru adulti si copiii de peste 3 ani.

Mod de prezentare:
Dispozitiv electric, din material rezistent la foc, cu baza ajustabila.
Dimensiuni: 15,00 × 6,00 cm. Greutate: 0,3 kg. Voltaj: 12v.
Se livreaza cu o capsula de propolis cu o durata de utilizare de 120 ore (aproximativ 15 zile daca propolizatorul functioneaza 8h/zi). Garantie inclusa: 2 ani.
 

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Pastura
100gr ALBEENA

48.00 lei
L-arginina 1000 mg premium
60cps COSMOPHARM PREMIUM

88.49 lei
Propolizator pentru masina de la PROPOLAIR are un gramaj de 1gr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 283.50 lei. Forma lui de prezentare este solid, face parte din categoria Propolizatoare si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Propolizator pentru masina 1gr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la PROPOLAIR ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.