Quercetin+zinc 60cps HERBAGETICA

Producator: HERBAGETICA
Brand: HERBAGETICA
Forma prezentare: capsule, 60 buc
Pret magazine: 54.72 lei
Pret remediu.ro:
47.58 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
4 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Sistem imunitar puternic. Formulă complexă cu Quercetină și Zinc Bisglicinat. Absorbție ridicată.

Quercetin+Zinc este un produs cu formulă superioară și absorbție ridicată, eficient pentru a stimula și a susține capacitatea naturală de apărare a organismului și funcțiile sistemului imunitar. Conține 250 mg Quercetină/capsulă, extract standardizat din Salcâm-japonez și Zinc bisglicinat, formă superioară de Zinc cu absorbție ridicătă (10 mg/2 capsule).

 

Beneficii Quercetin cu Zinc:

 • Întărește sistemul imunitar

 • Stimulează capacitatea naturală a organismului de a se proteja

 • Modulează efectul reacțiilor alergice

 • Protejeză celulele de stresul oxidativ

 • Asigură dezvoltarea vederii (Zn)

 • Intervine în procesul de formare a sistemului osos (Zn)

 • Asigură sănătatea părului, unghiilor și a pielii (Zn)

 • Asigură procesul de reproducere și fertilitatea (Zn)

 

Combinația de Quercetină și Zinc maximinează efectele imunostimulatoare ale celor doi nutrienți. Quercetina asigură transportul Zincului la celule pentru o absorbție rapidă și completă, iar forma de Zinc bisglicinat este în sine dezvoltată pentru asimilarea integrală a Zincului. Astfel, Quercetin+Zinc este un produs dedicat și recomandat pentru întărirea sistemului imunitar, reducerea efectelor reacțiilor alergice, combaterea simptomelor de răceală, gripă sau viroze respiratorii.  

Quercetina este un polifenol (flavonol) prezent în mod natural în fructe, legume și diverse plante medicinale. Se folosește în mod deosebit pentru fortificarea sistemului imunitar, protecție celulară față de acțiunea radicalilor liberi, protecția sistemului respirator, cardiovascular și muscular. Are efect modulator asupra sistemului imunitar prin capacitatea de a reduce acțiunea sa când este hiperactiv, ca în cazul alergiilor. Iar, prin efectul antioxidant stimulează mecanismele de acțiune ale sistemului imunitar. Din anumite studii clinice despre administrarea de Quercetină, s-a observat faptul că reduce puterea unui virus de a ataca o celulă sănătoasă. Astfel, oprește multiplicarea virusului și limitează extinderea sa în corp.

Adjuvant în:

 • Deficiențe imunitare

 • Astm bronșic, rinită alergică, erupții cutanate

 • Răceli, gripe

 • Infecții virale

 • Reducerea efectelor radicalilor liberi

 • Păr și unghii fragile, psoriasis, acnee

 • Îmbătrânirea prematură a țesuturilor

Zincul este un mineral esențial, implicat în majoritatea proceselor vitale din corp. Intervine asupra funcțiilor sistemului imunitar, susține procesul de creștere și regenerarea a țesuturilor, intervine în formarea sistemului osos, scade inflamația și acționează ca antioxidant. Cele mai bogate surse natural de Zinc sunt: semințele de dovleac, carnea de vită sau de miel, caju, năut, carnea de pasăre (pui sau curcan) sau ciuperci. În majoritatea cazurilor, deficineța de Zinc este cauzată de aportul insuficient de Zinc din alimentație și duce inclusiv la dezvoltarea deficiențelor imunitare.

Eficiența produsului Quercetin+Zinc este asigurată și de forma superioară de Zinc. Zincul bisglicinat este 100% tolerat de către organismse absoarbe complet la nivel intestinal și nu blochează absorbția altor elemente nutritive. Astfel, acest tip de Zinc are o absorbție ridicată în organism fiind eficient pentru un sistem imunitar puternic, răceli, gripe sau afecțiuni ale căilor respiratorii. Zincul este remarcabil pentru sistemul imunitar pentru că acționează pe mai multe direcții: stimulează dezvoltarea celulelor imunitare, corectează inflamația, limitează acumularea de bacterii sau agenți dăunători și stopează formarea de mucus la nivelul căilor respiratori.

Produs notificat de SNPMAPS, Notificare Seria AA/nr.14372/23.11.2020

 

 

Compoziție per 1 capsulă:

Extract 30:1 de Quercetina 95% din flori de Sophora japonica                                  250mg  
Zinc blisglicinat cu 28.5% Zinc                                            10.26 mg

 

Administrare                                    câte 1-2 capsule                   pe zi       

 

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Anghinare
120cpr DACIA PLANT

35.39 lei
Silimarina 14000
60cpr EXPERTI IN EXTRACTE

44.15 lei
Ulei de ricin
100ml TIS

13.55 lei
Quercetin+zinc de la HERBAGETICA are un gramaj de 60cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 47.58 lei. Forma lui de prezentare este capsule, face parte din categoria Imunitate si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Quercetin+zinc 60cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la HERBAGETICA ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.