Renalforte 120cps HERBAGETICA

Producator: HERBAGETICA
Brand: HERBAGETICA
Forma prezentare: capsule, 120 buc
Pret magazine: 59.26 lei
Pret remediu.ro:
51.53 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 9% inclus
Cantitate:
5 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17

Acțiuni:

antispetic renal și urinar
diuretic
antiinflamator urinar
cicatrizant
favorizează refacerea epiteliilor reno-urinare afectate de infecții

Extractul de Strugurii-ursului conţine arbutină, un principiu activ care, o dată ingerat şi apoi ajuns în urină, se transformă în substanţe cu efect antibiotic foarte puternic, care combat cu succes cistitele şi nefritele produse de diverse bacterii: E. coli, streptococi, stafilococi etc. Are un puternic efect diuretic, ceea ce ajută în cazul retenţiei de apă şi în cazul reducerii senzaţiei de balonare. De asemenea, ajută la reducerea acumulării de acid uric, fiind benefic în eliminarea pietrelor la rinichi.

Extractul de Mătase de porumb este un puternic diuretic şi antiinflamator renal, care ajută la eliminarea microlitiazei, previne recidiva infecţiilor şi formarea calculilor renali. Acesta poate reduce urinările frecvente cauzate de iritarea vezicii urinare şi a uretrei. Pe lângă efectul diuretic şi antiinflamator, mătasea de porumb are şi proprietăţi antioxidante, care inhibă procesele degenerative de la nivelul rinichilor. De asemenea, în urma studiilor realizate, s-a observant că Extractul de Mătase de porumb ajută în tratamentul urinărilor nocturne necontrolate, atât la copii, cât şi la adulţi.

Extractul de Frunze de Măslin este un stimulent imunitar şi un antiinfecţios cu spectru larg, proprietăți care îl recomandă în tratarea infecţiilor renale şi a cistitelor produse de viruşi, infrabacterii, bacterii, fungi. Substanţa activă din compoziţia frunzelor de măslin, oleuropeina, acţionează asupra infecţiilor prin mai multe căi: penetrează celulele infectate şi inhibă virusul să se înmulţească, neutralizează enzimele necesare pentru dezvoltarea viruşilor, întăreşte membrana celulară, devenind mai puţin vulnerabilă la infecţii.

Adjuvant în:
cistita
cistită recidivantă
nefrită
pielită
pielonefrită
microlitiaza renala
tratamente cu antibiotice
celuloză renală
retenție de apă în țesuturi

Extractul de Coada calului are efect diuretic, ajută la fixarea mineralelor utile în organism, prevenind formarea şi mărirea în dimensiuni a calculilor. Flavonoidele din coada-calului au o acţiune antispastică asupra musculaturii netede, reducând durerile asociate infecțiilor urinare. Are efect astringent şi ajută la eliminarea excesului de apă şi a toxinelor din tractul urinar, dezinfectând atât vezica, cât şi rinichii. Spre deosebire de alte plante detoxifiante, nu elimină vitaminele şi mineralele din corp.


Acţiunea acestor extracte este potenţată de pulberea de Lemn-dulce şi Afin:

Lemnul-dulce stimulează capacitatea naturală de apărare a organismului şi producţia de anticorpi, întărind organismul în lupta cu viruşii şi bacteriile. 

Afinul ajută în cazul afecţiunilor urinare prevenind fixarea bacteriilor în pereţii vezicii, iar în plus este un bun antioxidant.

 
Administrare adulți: 1 capsulă de 3 ori pe zi                                                 
Administrare copii: 1 capsulă de 2 ori pe zi  

Acest produs contine:

Lemn dulce

Alte produse similare


Alergonat
HERBAGETICA

Alergy stem
HERBAGETICA

Alergy stem
HERBAGETICA

Hepato curcumin95
HERBAGETICA

Hepato curcumin95
HERBAGETICA

Hepato curcumin95
HERBAGETICA

Inflanat curcumin95
HERBAGETICA

Inflanat curcumin95
HERBAGETICA

Inflanat curcumin95
HERBAGETICA

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Coacaz negru & calciu
30cps FARMACLASS

9.03 lei
Argila albastra de raciu
500gr ROMCOS

13.93 lei
Redusalt, sare cu sodiu redus
350gr SLY NUTRITIA

8.94 lei
Balsam pentru buze
10ml APIDERMALIV

10.44 lei
Ulei de ricin
250ml HERBALSANA

13.94 lei

Citeste despre lemn dulce:

Nu am gasit vreun articol relevant.