Revital-ta 60cps FORMULA K

Producator: KONIG LABORATORIUM
Brand: FORMULA K
Forma prezentare: gelule, 60 buc
Pret magazine: 285.17 lei
Pret remediu.ro:
247.97 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
24 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Activatorul de Telomeraza Konig REVITAL-TA™ contine o formulatie ortomoleculara unica, avand ca scop stimularea eliberarii si circularii enzimei telomeraza concomitent cu oferirea de suport nutraceutic pentru continua diviziune celulara si replicarea corecta a ADN-ului.

Ingredientul implicat direct in activarea telomerazei este TA-100S. TA-100S este o molecula proprietara de Cycloastragenol Sulfatat de dimensiune mica (clusteri de 1-2 molecule). Cycloastragenolul, o aglicona a Astragalosidei IV, a fost dovedit clinic ca fiind cel mai eficient activator de telomeraza atat prin prisma stimularii organismului sa produca suficienta telomeraza, cat si a activarii si circularii acesteia. Sulfatarea printr-o metoda proprietara mareste absorbtia la nivel de intestin, precum si biodisponibilitatea dupa absorbtie.

Astragalosida IV este o triterpenoida care actioneaza sinergic cu Cycloastragenolul. Colastra concentrata continand 30% Imunoglobulina G (IgG), impreuna cu extractul concentrat 20x din Astragalus, sunt stimulente puternice al sistemului imunitar, o conditie importanta in mentinerea integritatii telomerilor si a ADN-ului. Colastra contine, de asemene, factori de crestere necesari replicarii celulelor somatice. Proteina P43 extrasa din Saccharomyces Cervisiae este importanta pentru ancorarea telomerazei de nucleul celular, fara de care efectul telomeric ar fi diminuat sau poate chiar inexistent. Acizii nucleici si, in special, Acidul Ribo Nucleic (ARN) contin polinucleotide care ajuta la replicarea corecta a telomerilor in cadrul diviziunii celulare.

REVITAL-TA mai contine, de asemenea, un lant de aminoacizi demonstrati de catre savantul rus Olovnikov ca fiind co-factori in mentinerea integritatii telomerilor. Toate ingredientele din REVITAL-TA actioneaza sinergic pentru a promova repararea telomerilor de ADN, mentinerii lungimii acestora concomitent cu promovarea rejuvenarii prin stimularea diviziunii si replicarii corecte a celulelor si ADN-ului.

Actiune
Telemorii, Telomeraza si procesul de imbatranire:

Telomerii sunt secvente de ADN aflate la capetele cromozomilor, ca un fel de teaca protectoare. Au fost comparati cu micile bucati de plastic, care protejeaza capetele sireturilor, impiedicand destramarea acestora. Cromozomii contin materialul genetic. Destramarea cromozomilor poate conduce la deteriorarea acestora si deci alterarea materialului genetic sau la fuzionarea cu alti cromozomi, conducand la un ADN mutant.

In 1961, savantul Hayflick afirma ca imbatranirea (senescenta) este un stadiu marcat de fenomene de alterare morfologica si biochimica in care celulele corpului inceteaza sa se mai prolifereze pentru ca au depasit o limita - limita vietii replicative. Replicarea (inoirea) celulelor este un proces prin care o celula se divide intr-una “noua”, care teoretic ar trebui sa fie identica si, in special, ar trebui sa contina o copie identica a ADN-ului. James Watson, descoperitorul ADN-ului a observat ceea ce el numea “problema replicatiei terminale”, adica incapacitatea de a se copia corect tot ADN-ul, ramanand necopiat un mic fragment din teaca aflata la capatul acestuia, teaca ulterior denumita telomer.

Savantul rus Olovnikov gasea legatura intre problema replicatiei terminale si senescenta celulara descrisa de Hayflick. Pentru Olovnikov "problema replicatiei terminale" era cauza scurtarii progresive a capetelor cromozomilor (telomerii), functionand ca un “ceas molecular” care stabileste numarul maxim de diviziuni celulare de-a lungul vietii, controland deci in mod direct procesul imbatranirii si durata vietii unui individ.

Diviziunea si replicarea celulara este procesul natural prin care celulele sunt inlocuite in mod regulat cu unele noi. Dar, asa cum a afirmat Hayflick, o celula se poate replica doar de un numar limitat de ori, definind varsta fiziologica si durata de viata a fiecaruia. Acest numar limitat de diviziuni este dependent de lungimea telomerilor. Bazat pe teoria limitei Hayflick si pe ultimele statistici, omul ar putea atinge varsta cronologica de aproximativ 120-125 de ani. Dupa fiecare diviziune celulara telomerii se scurteaza. In timp, telomerii se scurteaza pana la limita maxima cand celula primeste semnalul de “stop” si nu se mai divide. Se instaureaza in fapt fenomenul de imbatranire (senescenta), cand celulele incep sa imbatraneasca pana cand mor (apoptoza). In cazurile in care insa telomerul este prea scurt, dar celula totusi continua sa se mai divida, cromozomul se “destrama”, conducand la o celula nefunctionala sau fuzioneaza cu alti cromozomi, conducand la instabilitate genomica, putand astfel initia cancerul.

Cum fiecare individ este diferit genetic si totodata traieste intr-un mediu pshiho-fizic diferit, procesul de scurtare a telomerilor difera de la un individ la altul, rezultand intr-o durata de viata variabila de la un individ la altul. Un sistem imunitar slabit poate fi, de asemenea, un factor in accelerarea scurtarii telomerilor, conducand la o imbatranire mai accelerata si la o durata de viata mai scurta. De fapt, scurtarea telomerilor Limfocitelor si Granilocitelor conduc, de asemena, la slabirea sistemului imunitar, creandu-se un cerc vicios. Celulele imunitare din sange se regenereaza din celule stem. Este deci necesar ca organismul sa produca si suficiente celule stem. O deficienta de celule stem conduce la imbatranirea populatiei de limfocite si granulocite datorata scurtarii telomerilor acestora.

In 2009, savantele Carol Greider si Elizabeth H. Blackburn au castigat premiul Nobel pentru descoperirea actiunii enzimei telomeraza. Enzima telomeraza este o proteina produsa de catre organism, activata si circulata cu scopul de a controla integritatea si lungimea telomerilor de ADN. Pe masura ce inaintam in varsta, organismul nu mai produce suficienta telomeraza concomitent cu incetinirea mecanismelor de activare a acesteia, conducand la procesul de imbatranire “normala”.

Activarea si circularea acestei enzime importante poate fi insa disturbata de diferite elemente stresoare (sistem imunitar slabit, alimentatie necorespunzatoare, radicali liberi, viata dezordonata, stres cotidian, stari psihice, imbolnaviri repetate etc.), conducand la accelerarea procesului de imbatranire. Daca o cantitate insuficienta de telomeraza este circulata in organism sau daca datorita stresorilor telomeraza nu reuseste sa se lege de nucleul celulei, consecinta este o deficienta in controlul telomerilor, rezultand intr-o scurtare accelerata a acestora, conducand la imbatranire mai rapida si instaurarea mai devreme a diferitelor boli degenerative “specifice batranetii”.

In vivo, lungimea telomerilor celulelor somatice replicative este corelata invers cu varsta si este asociata cu boli legate de varsta, incluzand si bolile cardiovasculare. Au fost raportate asocieri cu scurtarea telomerilor a unor afectiuni, precum hipertensiunea arteriala, diabet, rezistenta la insulina, obezitate, arterioscleroza, dementa vasculara si a altor boli degenerative. S-a constatat, de asemenea, o corelatie intre lungimea telomerilor si mortalitatea cauzata de boli cardiace.

Mentinand un sistem imunitar puternic si mentinand o cantitate adecvata de telomeraza circulanta, lungimea telomerilor poate fi controlata si, prin efect, se pot stopa bolile degenerative, imbatranirea poate fi incetinita, iar unele efecte ale imbatranirii pot fi chiar reversate. Au existat temeri ca activand telomeraza va conduce la imortalitatea celulelor maligne. Aceasta teorie s-a dovedit a nu fi corecta deoarece celulele maligne sunt imortale de facto si au o activitate telomerica diferita de celulele normale.

Varsta cronologica , Varsta fiziologica si Anti-Inbatranirea (Anti-Aging):
Varsta cronologica este definita ca varsta masurata in ani de viata. Varsta fiziologica este varsta exprimata ca fiind varsta cronologica a unui individ normal, avand aceleasi caracterisitici fiziologice (aparenta fizica, functionalitate a organelor). Precum in expresia populara “nu isi arata varsta”! Ca un exemplu, un individ poate avea varsta cronologica de 50 de ani si varsta fiziologica de 40 de ani, adica similar cu un individ sanatos avand varsta cronologica de 40 de ani. A lupta contra imbatranirii nu este suficient sa extinzi doar varsta cronologica. Este nevoie sa incetinesti si chiar sa reversezi efectele imbatranirii fizilogice.

Compozitie
TA 100S (sulfat de cicloastragenol SM) din radacini de Astragalus membranaceus – 5mg;
Astragaloside IV din extract apos din radacini de Astragalus membranaceus – 25mg;
Extract proteic concentrate din Drojdie-de-bere (Saccharomyces cerevisiae) – 10mg;
Pulbere din colostru de bovine 30% IgG – 50mg;
L-carnozina – 35mg;
L-histidina – 55mg;
L-alanina – 55 mg;
L-glutamina – 55mg;
L-glicina – 55 mg;
Acid aspartic – 45mg;
Extract din placenta de porcine – 25mg;
Acid ribonucleic (ARN),
Extract alcoholic din boabe de Soia/Glycine sp. (nemodificata genetic) – 25 mg;
Extract hidroalcoolic 20:1 PE din radacina de Astragalus membranaceus – 250 mg;
Celuloza microcristalina – 14mg;
Dioxid de siliciu – 3mg; capsula (hipromeloza, guma gellan) – 118mg.

Nu contine: lactate, oua, gluten, grau, porumb, nuci, indulcitori artificili, arome sau coloranti.

Administrare
Dozaj recomandat pentru adulti: 2 capsule pe zi pe stomacul gol, inainte de culcare sau conform recomandarii medicului specialist. Se pot administra pana la 4 capsule pe zi dupa varsta de 50-60 de ani sau mai devreme in cazurile de imbatranire fiziologica accentuata.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Astragalus280.00mg
Drojdie de bere10.00mg
Colostru50.00mg
L-carnosina35.00mg
L-histidina55.00mg
L-alanina55.00mg
L-glutamina55.00mg
L-glicina55.00mg

Alte produse similare

Antiviral  DACIA PLANT
Antiviral
DACIA PLANT
Astragalus DACIA PLANT
Astragalus
DACIA PLANT
Citonat DACIA PLANT
Citonat
DACIA PLANT
Sirop imunostimulent INGERASUL
Sirop imunostimulent
INGERASUL
Interferonat DACIA PLANT
Interferonat
DACIA PLANT
Ceai sanatatea… SPECIALISTII PLANTELOR
Ceai sanatatea…
SPECIALISTII PLANTELOR
Astragalus STEAUA DIVINA
Astragalus
STEAUA DIVINA
Adrenal vitality KAL
Adrenal vitality
KAL
Astragalus NATURES WAY
Astragalus
NATURES WAY

Parerile clientilor

Excelent, recomand!
scrisa de Marian / 28.05.2021 14:40

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

NADH+
30cps PROVITA

138.92 lei
Serra Plus Serapeptaza
30cps PROVITA

88.83 lei
Stemulin CD34+
90cps PROVITA

202.23 lei
Revital-ta de la FORMULA K are un gramaj de 60cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 247.97 lei. Forma lui de prezentare este gelule, face parte din categoria Antioxidanti si contine astragalusdrojdie de bere, colostru, l-carnosina, l-histidina, l-alanina, l-glutamina, l-glicina, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Revital-ta 60cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la FORMULA K ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre astragalus:

Nu am gasit vreun articol relevant.