Sampon cu biosulf urzica si nuc 200ml CETA

Producator: PLAFAR IMPEX
Brand: CETA
Forma prezentare: lichid, 200 ml
Pret magazine: 26.16 lei
Pret remediu.ro:
22.75 lei
IN STOC
TVA: 19% inclus
Cantitate:
2 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Beneficii:


Biosulful utilizat in formula samponului antiseboreic are un puternic efect keratolitic, antimicrobian, fungicid si anti-matreata. Reduce iritatia, inflamatia si calmeaza mancarimile asociate dermatitei seboreice.


Impreuna cu BICARBONATUL regleaza pH-ul si secretia de sebum, fiind recomandat tuturor tipurilor de par, cuindicatie speciala pentru parul gras predispus la matreata. Extractele naturale de NUC si URZICA intaresc firul de par, au efect fortifiant, antiinflamator si ajuta la regenerarea radacinii.

BICARBONATUL confera stralucire parului si volum de durata de la radacina pana la varfuri. Utilizarea repetata a samponului mentine parul sanatos si plin de vitalitate.

Compoziție:


Aqua, sodium laureth sulfate, cocamide dea, cocamidopropyl betaine, glycerin, sulfur (pureskin biosulfur), sodium bicarbonate, urtica dioica extract, juglans regia extract, phenoxyethanol, ethylhexylglycerin, polyquatemium-7, citric acid 10%



Mod de utilizare:


De 2-3 ori pe saptamana. Se aplica pe parul ud, se maseaza 2-3 minute, apoi se clateste.


Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Boswellia
60cpr DACIA PLANT

41.29 lei
Afin b001
40cps FAVISAN

16.71 lei
Renostim
120cpr DACIA PLANT

38.93 lei
Sampon cu biosulf urzica si nuc de la CETA are un gramaj de 200ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 22.75 lei. Forma lui de prezentare este lichid, face parte din categoria Ingrijirea parului si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Sampon cu biosulf urzica si nuc 200ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la CETA ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.