Sampon impotriva iritatiilor 250ml SALTHOUSE

Producator: SALTHOUSE
Brand: SALTHOUSE
Forma prezentare: lichid, 250 ml
Pret magazine: 29.27 lei
Pret remediu.ro:
25.45 lei
IN STOC
TVA: 19% inclus
Cantitate:
2 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

SAMPON CALMANT, DESTINAT SCALPULUI IRITAT- cu minerale de la Marea Moarta, uree, mentol, panthenol si polidocanol 
Formula activa, hidratanta, dar totodata blanda, cu polidocanol, inlatura imediat mancarimea si calmeaza iritatiile scalpului 
NOU – sampon concentrat destinat scalpului stresat, iritat
Formula hidratanta pe baza de 100% minerale naturale de la Marea Moarta si polidocanolul calmeaza scalpul si inlatura imediat iritatiile. Complexul natural pe baza de mentol ofera o senzatie racoroasa, relaxanta, in timp ce ureea reduce iritatiile pielii si regleaza echilibrul de hidratare al scalpului. Ureea este unul din cele mai importante ingrediente pentru ingrijirea pielii foarte uscate. Are capacitatea de a se infiltra in straturile profunde ale pielii. Panthenolul are efect hidratant, antiinflamator si antimancarime. Are proprietati calmante si de regenerare. Consolideaza rolul de bariera protectoare al pielii si ii imbunatateste elasticitatea. Polidocanolul, anestezic local, amelioreaza rapid si eficient mancarimea scalpului si elimina senzatia de tensiune la nivelul sau. Stresul si uscaciunea sunt reduse si echilibrul pielii este restaurat. Scalpul stresat este capabil astfel sa se recupereze vizibil si pe termen lung.Destinat inclusiv tratamentului zilnic al scalpului sensibil uscat si problematic. De asemenea, recomandat in tratamentul cosmetic al persoanelor cu probleme ale pielii, cum ar fi neurodermatita si psoriazisul.100% ph neutru,fara parafina, fara parabeni, fara PEG.Produs testat dermatologic, compatibilitate foarte buna cu pielea.Utilizare: Masati scalpul, lasati sa actioneze timp scurt, apoi se clateste bine. A se evita contactul cu ochii. Potrivit inclusiv pentru spalarea zilnica a parului.
INCI: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Laureth-9, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Glycerin, Maris Sal (Dead Sea Salt), Urea, Sodium Lactate, Panthenol, Menthol, Mentha Arvensis Leaf Oil, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Polyquaternium-10, Citric Acid, Citronellol, Linalool.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Unguent antiscabie
25ml INFOFARM

11.38 lei
Sampon impotriva iritatiilor de la SALTHOUSE are un gramaj de 250ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 25.45 lei. Forma lui de prezentare este lichid, face parte din categoria Ingrijirea parului si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Sampon impotriva iritatiilor 250ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la SALTHOUSE ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.